SHNL 25. kolo: Vukovar - Rijeka, nedjelja 08.03.2026, 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.03.2026, 08:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Morchiladze je danas potvrdio da je prevara. Baš razočarenje

Ja danas apsolutno nista nisam vidio od nasih krila vrijedno spomena, pogotovo ne u prvom poluvremenu... Pa covjek bez sake more nabrojat koliko su pokusaja driblinga zbrojno imali...

Ma ja još ne bi otpisao Morchiladzea - ako ništa, neka njega za rotaciju u HNL-u.

Jurić mi je sve bolji iz tjedna u tjedan, sve bitniji kotačić napada.

Rukavina neka zadrži kontinuitet na krilima zadnje 2 utakmice, točno takav nam treba.

Sve skupa, 3 punta u džepu, mogli smo to ošuškat s još 1-2 gola više, ali 3. mjesto se pomalo cementira i dobro to sve skupa izgleda.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Utakmica za zaborav, pišu se tri boda.
Penal? Kakva god presuda komisije bila, ja ne bih volio da se ovo kontra nas sudilo.
Zaleđe Rukavine? Ovakve pozicije nemaju smisla. Nokat, tu se toliko može manipulirati odabirom framea, piksel lijevo desno za referentnu točku. Siguran sam da idu ponovno "vući crte" da bi od 10 puta bilo pol pol za ili ne. VAR bi trebao samo očite previde zaleđa vraćati, a ne ova primjena kao neke egzaktne tehnike koje to ni najmanje nije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O

O

S
Quote from: D2 on 08.03.2026, 22:22Utakmica za zaborav, pišu se tri boda.
Penal? Kakva god presuda komisije bila, ja ne bih volio da se ovo kontra nas sudilo.
Zaleđe Rukavine? Ovakve pozicije nemaju smisla. Nokat, tu se toliko može manipulirati odabirom framea, piksel lijevo desno za referentnu točku. Siguran sam da idu ponovno "vući crte" da bi od 10 puta bilo pol pol za ili ne. VAR bi trebao samo očite previde zaleđa vraćati, a ne ova primjena kao neke egzaktne tehnike koje to ni najmanje nije.

Meni nije jasno zašto se vukla gabijeva ruka (dlan) i vukovarska noga, kad je suparnički igrač isto imao ruku ispruženu prema naprijed?
Osim toga, ja mislim da je ovo ispravno:
Prema službenim Pravilima nogometne igre za 2025./2026.,  usvojena od HNS-a, pravilo o zaleđu (offside) ostaje nepromijenjeno u dijelu koji se odnosi na ruke i šake. Šake i ruke se ne uzimaju u obzir za utvrđivanje pozicije zaleđa, a gornja granica ruke poravnata je s donjim dijelom pazuha (bottom of the armpit). Ovo je identično pravilu iz prethodnih sezona (npr. 2024./2025.)
----------------
Možda su drukčija pravila (ne mogu pronać bolje od gornjeg), ali zašto su vukli liniju zaleđa s gabijevom šakom?

09.03.2026, 00:15 #113 Last Edit: 09.03.2026, 00:19 by NdockytovaLinijaKretanja
Dosta ljudi vidim da se vode onim, pobjeda je pobjeda itd.
U takvom smo stanju da u prvenstvu jednostavno moramo igrat i gradit za slijedeću sezonu. A ne da se dovodiš u situaciju da stavljaš u situaciji kad ti se protivnik nudi Gojaka, Barca i Čopa. Kako ćeš kontrirat? Točno sam znao da kreće ono klasično zatvaranje i čuvanje kao u slučaju Đaleta.
Prošla sezona je druga priča bila, ali ja sad ne vidim razloge da se to radi (nije ova utakmica jedini slučaj).
Pa gradi tu jebenu igru, čemu zatvaranje protiv fenjeraša kojeg je onaj sakati Osijek bio iskontrirao 5 puta u zadnjem kolu lad su se ovi otvorili.

U prvenstvu ću rađe uzet 7 velikih pobjeda i 4 poraza do kraja prvenstva nego 11 ovakvih utakmica jer ne dobivaš apsolutno ništa za drugu sezonu što se vidjelo na slučaju Đalovića.

Pustimo kalkuliranja za Europu i kup a u HNLu treba krenut tuta forza, da vidimo ko može a ko ne može.

+Gojaku, Petroviču i Čopu ističu ugovori, neka pušimo sa Pavićima, Sahoima i Tačijima rađe nego da igrmo bunker protiv Vukovara.

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 09.03.2026, 00:15Dosta ljudi vidim da se vode onim, pobjeda je pobjeda itd.
U takvom smo stanju da u prvenstvu jednostavno moramo igrat i gradit za slijedeću sezonu. A ne da se dovodiš u situaciju da stavljaš u situaciji kad ti se protivnik nudi Gojaka, Barca i Čopa. Kako ćeš kontrirat? Točno sam znao da kreće ono klasično zatvaranje i čuvanje kao u slučaju Đaleta.
Prošla sezona je druga priča bila, ali ja sad ne vidim razloge da se to radi (nije ova utakmica jedini slučaj).
Pa gradi tu jebenu igru, čemu zatvaranje protiv fenjeraša kojeg je onaj sakati Osijek bio iskontrirao 5 puta u zadnjem kolu lad su se ovi otvorili.

U prvenstvu ću rađe uzet 7 velikih pobjeda i 4 poraza do kraja prvenstva nego 11 ovakvih utakmica jer ne dobivaš apsolutno ništa za drugu sezonu što se vidjelo na slučaju Đalovića.

Pustimo kalkuliranja za Europu i kup a u HNLu treba krenut tuta forza, da vidimo ko može a ko ne može.

Igru za sljedecu europu i sezonu neka gradimo kad istu i osiguramo. Jer nam sve ekipe pušu za vratom.

U narednih 5-6 kola očekujem totalno odvajanje od konkurenata i čak nije nemoguće da ulovilo 2 mjesto.

Quote from: kirac_87 on 09.03.2026, 00:18
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 09.03.2026, 00:15Dosta ljudi vidim da se vode onim, pobjeda je pobjeda itd.

Igru za sljedecu europu i sezonu neka gradimo kad istu i osiguramo. Jer nam sve ekipe pušu za vratom.

U narednih 5-6 kola očekujem totalno odvajanje od konkurenata i čak nije nemoguće da ulovilo 2 mjesto.

Nitko ti ne puše za vratom! Konkurencija nam je takva da im je plafon 3,4 boda iz tri utakmice do kraja sezone.
Po bodovima to je sve blizu, ali realno, četvrto mjesto nam je dalje od prvog

Ne govorim da se stavi 11 juniora , ali za sve bi bilo bolje u ovoj situaciji da ti sa klupe uđu Tačiji i igrači na koje ćeš računat u budućnosti i ganjat drugi gol nego stavljat Gojaka, Čopa i Radeljića koji osim što znaš da su vjerovatno bivši na ljeto, ne mogu ništa stvoriti prema naprijed.

Nešto važno se igralo prošlu srijedu?
A i pretprošli četvratk? Pa i onaj prije njega?
A nešto važno se igra i idući četvrtak ako se ne varam?

I mi bi trebali u situaciji u kojoj vodimo protiv fenjeraŝa, u potpuno nebitnoj utakmici gradit igru? Gradit za iduću sezonu???

Ne razumijem.  :bo:

09.03.2026, 00:38 #118 Last Edit: 09.03.2026, 00:51 by NdockytovaLinijaKretanja
Pročitaj malo između redaka, i probaj shvatiti poantu priče.
A energija nije problem, intenzitet igre u HNLu u 80 posto utakmica je slabiji nego da međusobno igraju na treningu.
INTENZITET ne kvaliteta da se opet ne shvati krivo.
Da smo neki burek na kraju posisali priča svih bi bila okrenuta u totalnu negativu.
Rukavina konačno odigra solidno, vidi se i želja. I ti vadiš njega i stavljaš Gojaka kojem za 3 mjeseca ugovor ističe.
Da ne pišem romane, utakmica je odvođena užasno i sreća da Vukovar nema veću kvalitetu i da nas je kaznio.

Ja uopce ne vidim cemu toliko paljenje na ovu tekmu... Dosli smo gorr u sastavu u kojem smo dosli, odigrali djaletovi tko te pita, uzeli bodove... Iskreno.ocekivao sam puno kvalitetniji vukovar, momcadi koje se bore za opstanak obicni budu puno teze za pobijediti, a mi smo njih realno prilicno lako pobijedili :bo: