SHNL 25. kolo: Vukovar - Rijeka, nedjelja 08.03.2026, 17:45h

Started by Zelko Maler, 06.03.2026, 08:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: kirac_87 on 09.03.2026, 09:43
Quote from: kircipijanci on 09.03.2026, 08:23Bodetića se također otpisuje koji je jučer imao više ubačaja nego 9tak cijelu sezonu, još uz to je naš projekt i 5 godina mlađi.
Ne razumijem nikako.
Kao i Štefulj prije, alibi ubačaji da se ubaci tek tako.
Kao backup opcija je okej, ali teško da ćemo nejga unovčiti kao smolu, hodzu, galesica i druge obrambene branice.
OK, recimo da sve što si napisao stoji. Nitko od nas nema kristalnu kuglu. No ne stoje onda baš tvoji raniji postovi o njemu, gledajući ovu utakmicu (stavio sam ih na dno).
U čemu je to toliko razočaranje? Zašto on sada u ovom trenutku ne može biti igrač rotacije na lijevom beku? (Može, sam si napisao u zadnjem postu ;) )
Evo što te to točno toliko razočaralo da si ga baš onako istaknuo? BTW to je prvi igrač na ovoj utakmici kojeg je netko tako izdvojio. Po meni za tako nešto trebaš biti koplje lošiji od svih ostalih.
Osobno mislim da mali ima nešto štofa i da će dobiti priliku napredovati i to pokazati.
Možda griješim, ali želimo li stvoriti igrače moramo im dati igrati. Dečko jučer nije ništa zeznuo, išao je naprijed kad je trebalo, nije bio usran, .. Ubačaji kažeš alibi. OK, ali ništa lošiji ili više alibi od Devetakovih i Lasickasovih koje si naveo za usporedbu.
Sorry ali stvarno ne vidim gdje su naši toliko zeznuli da malog imaju u kadru i da mu daju igrati.
Vjerujem i da ćeš ti isto tako prvi biti super sretan, ako se mali pokaže i shebe ti prognozu. ;)
Nije da si ga ne znam koliko popljuvao ili krenuo s nekim hejtom, ali evo ako smijem zamoliti za općenito koju utakmicu više svakom mladom igraču prije nego se krene s "nije on igrač za Rijeku". ;)

Quote from: kirac_87 on 08.03.2026, 19:15Bodetic razocarenje. Nije on igrac za rijeku.

Quote from: kirac_87 on 08.03.2026, 19:18Ja ne vidim ništa u njemu po čemu bi trebao igrati ispred Lasickasa ili Devetaka na beku.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: kircipijanci on 09.03.2026, 09:50...
Na uzorak od nekih 180 minuta koliko je odigrao za prvu momčad i ti i ja možemo bit u krivu do kraja sezone. Ja bi mu davao šansu u prvenstvu pa da vidimo  :bo:
Točno to.
Isto kao da se gleda samo jedan upis pa zaključi kako su svi kirci kontra malog. A ono jedan za, drugi kontra neš ti uzorka. Pustimo malo duže pa ćemo vidjeti kako kirci dišu po tom pitanju ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Kikos250 on 09.03.2026, 08:01
Quote from: kirac_87 on 08.03.2026, 19:15Bodetic razocarenje. Nije on igrac za rijeku.
A koja je tvoja referenca za ovakav zaključak?

UEFA B
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: kirac_87 on 08.03.2026, 19:18
Quote from: robil on 08.03.2026, 19:17Prelako se ovdje otpisuju igrači....

Ja ne vidim ništa u njemu po čemu bi trebao igrati ispred Lasickasa ili Devetaka na beku.
devetak je srbin a lasickas je komunjara

Jel vozi ovdje netko kamion il smo svi na traktorima  ;D

Pitam zato jer bih volio da mi netko objasni koja je tocno uloga nasih krila, jer ona meni na terenu izgledaju kao tehnoloski visak :bo:

Quote from: Deba on 09.03.2026, 11:37Jel vozi ovdje netko kamion il smo svi na traktorima  ;D

Pitam zato jer bih volio da mi netko objasni koja je tocno uloga nasih krila, jer ona meni na terenu izgledaju kao tehnoloski visak :bo:
rukavina je bio super, stvarno mi je drag taj dečko, bori se, hrabar, u faz obrane odličan, pa oba krila su nam danas mogla zabiti, rukavina i je zabio ali smiješno zaleđe. morchiladze je solidan, nama krila nemaju ulogu da probiijaju kao neki, nama bekovi probijaju a za to im krila odvlace igrace, danas smo vidjeli da imamo i igraca sa driblingom, morchiladze kad je slomio nekog njihovog biciklom, da igrac vukovara nije blokirao onaj udarac morchiladzea to bi bio gol, malo stvari bi nam se trebalo poklopit i imali bi 0:3 na gostovanju kod ekipe protiv koje je dinamo izgubio a hajduk jedva 0:1 dobio. i vidjeli smo potvrdu klase fruka i dantasa, uz to da je tiago najkvalitetniji igrač lige.

Pretjerao sam sinoć definitivno.
Najviše pod dojmom utakmice Osijeka i Vukovara nedavno, pošto smo svi suglasni bili da je ova utakmica u nekom trećem planu pa samim tim reklo bi se da igra nije bitna.
Ali ako gledaš protivnika u situacijama kad zadnjih 20 minuta treba krenut i kako su tu utakmicu protiv Osijeka izgledali dojam je da se to mora završiti sa drugim golom.
Imao si brzinu jedino u Legbu i jedini je on zapravo kreirao nešto prema naprijed (zicer za Fruka).
Ostalo šta je moglo kontrirati je izašlo i uvedeni su Radeljić, Čop, Barco, Gojak.
Nije da ga zazivam, ali Ndockyt je najveća enigma u ekipi, čovjek igra najbitnije utakmice u europi u prvih 11, a ne postoji sad od tog Cipra.
Zamjene su po meni kriminalne bile i preživili smo prvenstveno zbog nedostatka kvalitete da ti probiju zadnju liniju di smo sa 5 igrali od kad je ušao Radelja.
Dakle na terenu od 11 igrača imaš 4 kojima ugovor ističe za 3 mjeseca sa apsolutno 0 napadačkog oružja zadnjih 20 minuta plus nadoknada.
I sad, šta da si ga primio? Ko bi ganjao pobjedu?
Radi ovakvih zamjena smo bodovno di jesmo, jer smo masu manjih utakmica išli zatvarat i tu smo di jesmo sa bodovima.
Jasno je sve, Europa, kup, prvenstvo, jednostavno moraš to raditi i nije problem.
Ali treba u ovakvim utakmicama malo više rizika i ganjat taj drugi gol, pa šta ako ga i primiš, isplatiti će ti se to u budućnosti.
Da je završio x ili da smo izgubili, opet smo treći, i biti ćemo minimalno treći jer su nam konkurenti nesposobni i ne mogu spojiti dvije pobjede.

Mislim da smo tu prije svega zbog sudačkih pogreški u utakmicama koje nismo pobijedili, a trebali smo da je sve bilo po PNI

Mislim, trenutak je takav kakav je. Jasno da je u nekom trenutku prevladala pragmatičnost. Odnosno spoznaja da je prvenstvo izgubljeno. Gdje je onda naglasak stavljen, s razlogom da se razumijemo, na ciljeve koji su dohvatljivi. To je prvo bio prolaz grupe, po mogućnosti onda poslije Omonije, to je bio prolazak i zadržavanje što dalje u kupu. I u prvenstvu hendlati kako znaš i umiješ. I gle čuda, opet su pokazali da znaju znanje, da su dobro odvagali i donijeli odluke koje će ići u tom smjeru.
Sad nešto dramiti i palamuditi stvarno nema smisla. Jer ako ništa, proljeće će kalendarsko za koji dan a Rijeka još igra Europu. Ponovi si to Dante par puta sad uzastopce...

Ono s čim ja nisam zadovoljan je pad u igri. Ja ga vrlo otvoreno dijagnosticiram i ističem. Ova Rijeka niti jednu utakmicu ove polusezone, nazvat ćemo je proljetne, nije odigrala ni u intenzitetu ni u rasponu kvalitete na tragu onih par najdomljivijih s jeseni. Kad se na trenutak učinilo da je to to. I to je jedino s čim nisam zadovoljan i vrlo jasno to artikuliram. Ne igramo dobro, nema prepoznatljivosti, nema siline, nema intenziteta, nema kombinatorike. Sve je na mahove i sve je ostavljeno na imaginaciju pojedincu. Uzmi sve utakmice domaćeg prvenstva, njih 6 ili 7 koje smo doigrali, uzmi dvije s Omonijom, uzmi kup Hajduk. Meni je taj pad u igri simptomatičan. I ne želim rukom odmahivati na njega. Je posljedica odlaska nekih igrača koje smo svi uzimali zdravo za gotovo a koji po svemu sudeći nisu tarabe za kakve ih je većina držala, je danak ostavila ova situacija s trenerom, je sve krenulo u neželjenom smjeru s Frukovom ozljedom, na koju ti se sad nadovezao i slučaj s Vignatom, ajde ti znaj. Ali mi smo meni smislenije, kombinatornije i puno moćnije izgledali na jesen. Sve ove predstave "dajem" za onaj jesenski maksimirski poraz. Uvjetno rečeno. Ono je meni bio sinonim moćne Rijeke, unatoč porazu, i unatoč Pajaču. Ove zadnje utakmice su mi iskreno muka. Toliko.

Volio bih da se o ovom pitanju oglasi i @ispod stijena, volio bih pročitati njegovu ocjenu aktualnog trenutka.