Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Reciklaža pa onda dodaju svoj kao "touch".  Pa vi tu glupu reciklažu lijepite ovdje a sve je krenulo s ovog foruma/portala. Dnovinari znaju manje od nas.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

V
Svakako je stvar pri samom kraju, kroz koji dan sve ide službeno vani. Velike šanse sutra već.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 18:51Reciklaža pa onda dodaju svoj kao "touch".  Pa vi tu glupu reciklažu lijepite ovdje a sve je krenulo s ovog foruma/portala. Dnovinari znaju manje od nas.

..mislim da matteoni ovo ne bi objavio bez miškova znanja..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: waf on 28.08.2025, 18:54
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 18:51Reciklaža pa onda dodaju svoj kao "touch".  Pa vi tu glupu reciklažu lijepite ovdje a sve je krenulo s ovog foruma/portala. Dnovinari znaju manje od nas.

Onda je kolega mogao napomenut da je Matteoni, ne poklanjam više klikove samo tako, nikad ne znaš jel Šola ili neki drugi zg dnovinar  :)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Ja sam dobio info da će biti nakon Hajduka velika press konferencija sa svima, ali očito ide sutra

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 18:57
Quote from: waf on 28.08.2025, 18:54

Onda je kolega mogao napomenut da je Matteoni, ne poklanjam više klikove samo tako, nikad ne znaš jel Šola ili neki drugi zg dnovinar  :)

U medijima (ne računajući Forum) je tu priču Matteoni prvi pogurao u eter.
Ri Or Die

D
28.08.2025, 19:22 #1986 Last Edit: 28.08.2025, 19:24 by deo123
Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 19:17Ja sam dobio info da će biti nakon Hajduka velika press konferencija sa svima, ali očito ide sutra
Trebali su u utorak imati press, tako se saptalo, ali malo rano su mi mediji izasli van i to bas pred utakmicu...

Danas nas je i Mario Zorko pohvalio u Studio 4, ljudi kažu. U studiu bili Mario Zorko i Edo Pezzi šipu tuki Rijeci. Da je Zorko rekao, to je ozbiljna i jaka grupacija i samo AMATERI mogu to uspoređivati sa primjerom Istre ili Šibenika na pitanje Vlahova.
I da je to još jedna potvrda, odličnog rada Damira Miškovića.
Ri Or Die

K
Stvarno svaka čast svima koji su imali i prenijeli informacije ovdje, doslovno mediji nemaju ništa van okvira onoga što se pisalo  :svakacast:

Naravno, možda će neki portal posoliti sa budalaštinom o povećanju budžeta za basnoslovnu cifru, ali to nitko normalan ozbiljno ne shvaća

Baš je lijepo čitati, a rijeđe i sudjelovati u forumskim raspravama ljudi koji itekako znaju što pričaju bez trolanja, spamanja i ostalih -anja svojstvenih drugim javnim okupljalištima

D
Quote from: deo123 on 28.08.2025, 19:22
Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 19:17Ja sam dobio info da će biti nakon Hajduka velika press konferencija sa svima, ali očito ide sutra
Trebali su u utorak imati press, tako se saptalo, ali malo rano su mi mediji izasli van i to bas pred utakmicu...

Moguće da je utorak, Amerima je praznik u ponedjeljak.

K
https://www.novilist.hr/sport/rijeka-jos-uvijek-nije-prodana/

No, Damir Mišković ne samo da nije prodao klub američkom milijarderu, već na Rujevicu još nije došla ni službena ponuda.

Jedino pozitivno sto se desava oko kluba je prica oko te prodaje i nada u bolja jos jaca vremena.

Ako od toga ne bude nista bit ce depra zesca

J
Dajte nam vise sluzbeno, ne mogu vise ovo prodana ili ne

K
Quote from: Krkan on 28.08.2025, 21:33https://www.novilist.hr/sport/rijeka-jos-uvijek-nije-prodana/

No, Damir Mišković ne samo da nije prodao klub američkom milijarderu, već na Rujevicu još nije došla ni službena ponuda.
A Janković? Koliko nastupa ima već kod Mourinha?