Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Kifamenn, Infopoint, BoroZvijer and 8 Guests are viewing this topic.

Zamisli da se jednom sjete u klubu napraviti livestream presice koji bi to tehnološki pomak bio za civilizaciju.

Quote from: patrik-mrsnik on 03.09.2025, 15:40Objava Sancheza svaki čas, doznaje novinarski milje.

ajde neka vise hvala qurcu :svakacast:  :svakacast:

R
A jebote kakvi su to PR stručnjaci.  Titova škola. OZNA sve dozna. Ko izda pizda. Ma jebem ih u glave blesave sve. Zajedno smo kita.

L
Napokon, teško je više i čitati ovu šizofreniju ovdje

P
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 03.09.2025, 15:50Zamisli da se jednom sjete u klubu napraviti livestream presice koji bi to tehnološki pomak bio za civilizaciju.

Pitao sam zašto nema. Ono, živim i djelujem u ZG pa baš i ne stignem na press... Odgovor je bio:
"Da stavimo lajv, tko bi došao na pressicu?"

Fakat, jedno kratko vrijeme su imali al se brzo odustalo jer bi samo pokojni Orlando tad znao doć...

03.09.2025, 16:03 #2405 Last Edit: 03.09.2025, 16:05 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: patrik-mrsnik on 03.09.2025, 15:55
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 03.09.2025, 15:50Zamisli da se jednom sjete u klubu napraviti livestream presice koji bi to tehnološki pomak bio za civilizaciju.

Pitao sam zašto nema. Ono, živim i djelujem u ZG pa baš i ne stignem na press... Odgovor je bio:

Fakat, jedno kratko vrijeme su imali al se brzo odustalo jer bi samo pokojni Orlando tad znao doć...

Odgovor si dobio baš onakav kako se ponašaju po tim vrlo bitnim pitanjima već deset plus godina.

Druga su vremena, sve se digitalizira tako se i mi moramo digitalizirat.

A novinari koji se ne pojave na presicama a akreditirani su za iste nakon 2-3 nepojavljivanja jednostavno na crnu listu staviti, postoje ljudi i sve ih je više koji su adekvatni dolaziti i koji bi sa guštom dolazili.

Rijeka je postala ozbiljan klub za vrijeme od kad nam Orlanda nema, tako se i mora prema van ponašat.

Edit: i ne kužim tu stvar kako lajv strim presice ima veze sa dolaskom novinara, lajvstrim je za navijače i masu a ne za novinare koje klub zanima.

P
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 03.09.2025, 16:03

Odgovor si dobio baš onakav kako se ponašaju po tim vrlo bitnim pitanjima već deset plus godina.

A novinari koji se ne pojave na presicama a akreditirani su za iste nakon 2-3 nepojavljivanja jednostavno na crnu listu staviti, postoje ljudi i sve ih je više koji su adekvatni dolaziti i koji bi sa guštom dolazili.

Rijeka je postala ozbiljan klub za vrijeme od kad nam Orlanda nema, tako se i mora prema van ponašat.

Edit: i ne kužim tu stvar kako lajv strim presice ima veze sa dolaskom novinara, lajvstrim je za navijače i masu a ne za novinare koje klub zanima.

Sve se slažem. I ja bih volio, čisto zbog prirode posla, da imaju lajv. A i zbog renomea. Ako portali tekstualno lajvaju presice blizanaca, zašto ne bi i Rijekinu? Al eto, njima to ne rabi...

Ovo zadnje, ne znam. Očito bi neki sjedili doma i skidali s YT-a da ima lajv, valjda tako misle.

K
Dali bi prenosio tekstualno na Večernjem recimo?

Quote from: patrik-mrsnik on 03.09.2025, 16:07
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 03.09.2025, 16:03

Sve se slažem. I ja bih volio, čisto zbog prirode posla, da imaju lajv. A i zbog renomea. Ako portali tekstualno lajvaju presice blizanaca, zašto ne bi i Rijekinu? Al eto, njima to ne rabi...

Ovo zadnje, ne znam. Očito bi neki sjedili doma i skidali s YT-a da ima lajv, valjda tako misle.

Ja govorim sa stajališta navijača da bi u real timeu htio pogledati presicu Rijeke.
A ne da moram klikat po člancima i preslušavat i stiskat xeve na tristo reklama.
To ti donosi i novu publiku, vjerujem da im je kanal monetiziran što par eura donosi u kasu i transparentan si, počnimo od takvih stvari.

Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 16:10Dali bi prenosio tekstualno na Večernjem recimo?

Bi, presicu trenera koji je nahajpan već danima bi svi prenosili.
Kad bi došla tema Rijeka vs Lokomotiva ne bi nitko prenosio jer nitko ne bi klikao.

P
03.09.2025, 16:13 #2410 Last Edit: 03.09.2025, 16:15 by patrik-mrsnik
Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 16:10Dali bi prenosio tekstualno na Večernjem recimo?

Naravno, svaku. Pa to mi je posao... I ljubav. Di ćeš bolje...
Koliko sam se naprenašao blizanaca...

Nekad si za to imao Orlanda & Korada...  https://youtu.be/TmI8xUyh2Wo?si=XWjvmrozsS1ADakc
Ri Or Die

Quote from: Deba on 03.09.2025, 11:50Kaze da je u bournemouthu stalno u pubu s navijacima... Znaci docker mu postaje novo omiljeno mjesto ;D

Foley u Dockeru poslije tekme vodi navijanje...🍺
Ri Or Die

03.09.2025, 16:43 #2413 Last Edit: 03.09.2025, 16:44 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: Marabunt Campetto on 03.09.2025, 16:22

Nekad si za to imao Orlanda & Korada...  https://youtu.be/TmI8xUyh2Wo?si=XWjvmrozsS1ADakc

Baš gledam stari content sa službenog kanala koji je pred 13 godina bio kvalitetniji nego sada sa puno iskrenih emocija.

Današnje objave su kao da ih je radio AI, jebeno generički i repetativno.

https://youtu.be/_-VarVaYqWE?si=u3S_0kEYgya9b6h8

Pazi ovaj spektakl ♥️

K
Ca su na katu ostali bez interneta, dii je objavaa? :jbg: