Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, tomyrijeka and 3 Guests are viewing this topic.

D
Ma ja ne vjerujem da ce biti jos koji igrac

Imas Yankova koga nisi vidio
Imas ovog talijana
Imas engleza

S time sa treba vidjeti gdje i kako ce novi trener uklopiti ndokita, lasickasa, husica...

U tekstu se nadoda čisto da zna stoka navijačka.

"Sutra ili kad god već će biti službeno prestavljanje u toliko i toliko"

I to je to. Ako njega predstavimo ko Vinjata sa videom od 2 minute. To će biti next level shit.

03.09.2025, 19:32 #2432 Last Edit: 03.09.2025, 19:33 by iSpOd StIjEnA 2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.09.2025, 19:30Germanijak: Službeno predstavljanje novog trenera održat će se na konferenciji za medije u četvrtak u 10 sati u klupskim prostorijama.

Prvo pitanje mi bi bilo,s kime ste dogovarali trenerski angažman

P
Press je sutra u 10.

M
Quote from: kircipijanci on 03.09.2025, 18:24
Quote from: ArmadaZg on 03.09.2025, 18:17Potraga za ikakvim sluzbenim vijestima s Ruje sve vise lici na potragu za Svetim gralom
Kako svi danima po 5 puta na sat stiscemo sve zive portale, forume a vijesti ni za lijek, posramio bi nas se Kralj Artur
Ne znam dal TIR ima opciju vidit koliko puta neko uđe u forum ali ako ima treba objavit tu ljestvicu od kad traje ova saga

Hahahahha...ovo je  upis broj jedan ovog maratona.

Quote from: patrik-mrsnik on 03.09.2025, 19:33Press je sutra u 10.

Pa da, navijačima kobajica u guzicu ko inače 😄✌️🇺🇲

Ako su Ameri u nećemu majstori to su mediji i nastup prema van, tu očekujem tektonske promjene.

Nafam se da se nece samozadovoljavati na press konferenciji
Nogometni Expert

Quote from: Mosa kaRije on 03.09.2025, 19:33
Quote from: kircipijanci on 03.09.2025, 18:24
Quote from: ArmadaZg on 03.09.2025, 18:17Potraga za ikakvim sluzbenim vijestima s Ruje sve vise lici na potragu za Svetim gralom
Kako svi danima po 5 puta na sat stiscemo sve zive portale, forume a vijesti ni za lijek, posramio bi nas se Kralj Artur
Ne znam dal TIR ima opciju vidit koliko puta neko uđe u forum ali ako ima treba objavit tu ljestvicu od kad traje ova saga

Hahahahha...ovo je  upis broj jedan ovog maratona.
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 03.09.2025, 19:32
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.09.2025, 19:30Germanijak: Službeno predstavljanje novog trenera održat će se na konferenciji za medije u četvrtak u 10 sati u klupskim prostorijama.

Prvo pitanje mi bi bilo,s kime ste dogovarali trenerski angažman

Ja bi ga pitao kakvo je stanje, je li se oporavio Mile Škorić?

– Na početku želim se zahvaliti svima na dobrodošlici. Hvala Rijeci na ukazanom povjerenju, ovo je novo poglavlje u mojoj trenerskoj karijeri kojem se izrazito veselim. Rijeku sam izabrao jer sam u njoj prepoznao jedan zdrav projekt i priliku da zajedno ostvarimo velike stvari. Klub je već dokazao koliko vrijedi odličnim rezultatima u prošlosti i napravit ću sve da nastavimo istim putem. Veselim se novim izazovima i jedva čekam da počnemo pokazivati kite svima, rekao je Victor Sanchez nakon potpisa ugovora. U vrijednosti od 700k po sezoni.

Viktor Sanchez & Let-3
Ri Or Die

A
U biti ovo je kljuc rebusa.
Sutra covjeka pitati samo 2 pitanja

1) s kojim vlasnikom je dogovorio suradnju
j2) ockuuje li jos pojacanja i po kojim pozicijama

R
Mene brine samo da mu ne prorade emocije prema Real Madridu, ako se recimo sretnemo u onom Europskom super kupu ili nečem sličnom. Nije da nemamo.iskustva s nekim bivšim trenerima i emocijama  prema klubovima iz kojih su potekli.

Ja sam primjetio da od 'prodaje' kluba 2 osobe koje su dosle u klub, Daniel i Sanchez su predstavljeni na novoj lokaciji odnosno ispred pozadine na kojoj su plakati europskih utakmica.

Do njih 2 nijedan nije predstavljen tako.

Sitnica ali kao da je novi covjek zaduzen za to

Quote from: Deni323 on 03.09.2025, 20:00Ja sam primjetio da od 'prodaje' kluba 2 osobe koje su dosle u klub, Daniel i Sanchez su predstavljeni na novoj lokaciji odnosno ispred pozadine na kojoj su plakati europskih utakmica.

Skrivene poruke, u šiframa...
Ri Or Die

B
Quote from: Deni323 on 03.09.2025, 20:00Ja sam primjetio da od 'prodaje' kluba 2 osobe koje su dosle u klub, Daniel i Sanchez su predstavljeni na novoj lokaciji odnosno ispred pozadine na kojoj su plakati europskih utakmica.

Mozda se u prostoriji gdje su dosad bila predstavljanja, DRS zabarikadirao i odbija napustit klub...prijeti spaljivanjem tekice