Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Basso, beetlebum, at72, Buranorth, kircipijanci, Inkinr, Monarh, fox, deo123, Filipovix, Fiume e basta, Ri-SVID and 17 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Vado Magnar on 05.09.2025, 10:10
Quote from: KadOkrenemSe on 05.09.2025, 09:51Reci cu ovako, ljudi koji nisu na forumu, kurca ne vjeruju u prodaju... imam par kolega koji prate samo ovo sto mediji pisu... i misljenja su ma nista od toga to je sve ko kinezi/stihl i svi do sada...

Rekao bih da vecina/ako ne i svi na FB ne shvacaju situaciji s prodajom ozbiljno i misle da je djale smjenjen samo tako da to nije kompliciranije i malo iznad miska :bo:

AKo je to istina onda to djelomično mijenja priču, no kako onda interpretirati investicije. Kupljen je Fruk za 4m€ i zadržan, Janković zadržan, dosta novaca se potrošilo na desetak igrača koje se dovelo, pa onda kao vrhunac dolazi Sanchez koji je sve samo ne jeftin.
Mišćević odjednom odlučio promijeniti politiku? Počeo trošiti? Naš bodul? Sumnjam. Prije će biti da je klub prodan.

:)  :)  :)

Stari moj, sorry, ali... ovo nije tipfeler. Raspored znakova na tipkovnici sugerira da nije  :)

Dobra fora...

Otkad su fejsbuk komentari relevantni za ista?

Sve dosad sto smo vidjeli i culi od Victora Sancheza kao novog trenera zasluzuje cistu peticu. Tako se to radi u ozbiljnim klubovima na ozbiljnim razinama.
Veliki, veliki plus!

I
Quote from: SandroB on 05.09.2025, 10:08Eto... sorry na povećem tekstu, nadam se da nisam udavio one koje to ne zanima (nek' preskoče), a tebi hvala što si me "povukao za jezik". Ova pitanja permanentno mene muče.

Ispričavaš se nepotrebno, hvala ti puno.
Moje "ako netko poznaje građu" je i bila ješka za tebe.  :nisamja:
Dotaknuo si se mojih upitnika oko "nadtrenera", objasnio i nazvao to pravim imenom. Zapamtit ću.
Nisam iz struke pa od tuda ovo fiziolog treninga a ne sporta. I to ću zapamtiti.

Još jednom, hvala i FF.

D
Stvarno sam mislio da imamo inteligentniju navijacku bazu.

Nevjerojatno je koliko ljudi diskreditira covjeka koji je bio u karijeri igrac najveceg kluba na svijetu i to ne onaj koji je grijao klupu vec onaj koji je igrao.

Isto tako je nevjerojatno koliko ljudi diskreditira njegov uspjeh u Olimpiji, a najvise sam zapanjen plakanjem za Djalovicem.

Sve jasno, legenda je kluba, ostao je kada je bilo najteze, ali ljudi moji pa trenerski posao tako ne funkcionira. Pa ne moze mu se davati sansa na neodredjeno ako je pad u igri ocit kao i atmosfera u ekipi.

Ekipa se zasitila Djaleta, on je ostao bezidejan te bi svakom sljedecom utakmicom samo tonuo jos dublje. Otisao je dovoljno rano da ostane upamcen kao legenda, a ne katastrofa.

PS. Svi oni koji imaju nesto protiv slajda upoznavanja s trenerom ocito nikada nisu radili ikakvo izlaganje pred ljudima.

Quote from: Krkan on 05.09.2025, 09:57Imaš nešto protiv krkana? Da te prijavim institucijama? Diskriminacija itd..

Nemam. Imam samo problem ako mi je šef krkan. Ali obično se ja onda prvi maknem.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Vado Magnar on 05.09.2025, 10:10AKo je to istina onda to djelomično mijenja priču, no kako onda interpretirati investicije. Kupljen je Fruk za 4m€ i zadržan, Janković zadržan, dosta novaca se potrošilo na desetak igrača koje se dovelo, pa onda kao vrhunac dolazi Sanchez koji je sve samo ne jeftin.
Mišćević odjednom odlučio promijeniti politiku? Počeo trošiti? Naš bodul? Sumnjam. Prije će biti da je klub prodan.

Prosječna alealeština će ti komentirati kako je Miško tako trebao raditi cijelo vrijeme i odriješiti kesu. Ionako smatraju da je pun ko brod i da ima isto kao i Foley, pa nek slobodno utuče par milijuna extra svake sezone.  :bo: 
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: Kostrena on 05.09.2025, 10:17Isti ljudi koji imaju najviše lajkova na srceparajucem tekstu o Đalovića su prije tjedan dana imali najviše lajkova na objavu odlazi prevaro trenerska

Izvrsno zapažanje. Točno se može detektirati takav tip masturbatora.

K
Quote from: aahzinho on 05.09.2025, 10:45
Quote from: Krkan on 05.09.2025, 09:57Imaš nešto protiv krkana? Da te prijavim institucijama? Diskriminacija itd..

Nemam. Imam samo problem ako mi je šef krkan. Ali obično se ja onda prvi maknem.  :nisamja:

Onda te neću prijaviti.
U prijevodu, kad ja ovdje postanem admin, mod ili tako nešto slično, ti onda 'vataš crtu?  :bo:

Stajaznam, ti si mi vise benevolentni krkan.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

05.09.2025, 11:28 #2574 Last Edit: 05.09.2025, 11:32 by Zaf
Quote from: Kostrena on 05.09.2025, 10:17Isti ljudi koji imaju najviše lajkova na srceparajucem tekstu o Đalovića su prije tjedan dana imali najviše lajkova na objavu odlazi prevaro trenerska
Hmmm. Moguće da sam ja lajkao oba, jer ja sam serijski lajkač.

Roditelj voli svoje dijete, ali u isto vrijeme ga ponekad treba na neki način kazniti... U skladu s time, pojedinac može poželjeti promjenu trenera (možda je odlazi prevaro malo grubo, ali nakon PAOKa ili Varazdina, ne bih zamjerao niti cjepidlačimo oko načina na koji ljudi izražavaju frustracije...), ali i cijeniti sto je sve taj isti trener napravio, i biti mu zao sto odlazi, jer je legenda, donio dvostruku krunu...

Ne vidim problema u tome, a ovdje ispada da su takvi ljudi petokolonasi i setebandijere. Ja bih ih nazvao eventualno emotivcima(?).

"Problem" je kad se ide iz krajnosti u krajnost. "Svi" bi potjerali Đaleta, a onda kad se to desi dođe osjećaj krivice pa krene "siroti kako su ga mogli špediti".
I onda opet u krajnost i "kakanje" po klubu jer eto rade svo posao.
Još jednom hvala Đale i sretni ti dalje!
I 'ajmo barem u ovoj temi (ima tema o Đaletu koja nije zaključana) prestati o Đaloviću, koliko god ne mislili tako, ali tu je to sad teški off topic.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

"Problem" je, kao i uvijek, reprezentativna pauza. ;) U kojoj u pravilu nema teme za raspravu, pa se ona mora izmisliti.
#navodninavijač

K
Pa dobro fora je to, ja se slažem i sa onima kojima smeta što je trener ulovljen u tako nečemu, za sada imaju samo to. Kad krenu utakmice sigurno će imati ponešto reći i o taktici ili man managementu, zato i jesmo tu.
Igrači su za sada zadovoljni ali to je ko nova žena svaka je dobra na početku.
Vidit ćemo

R
Došao je petak a  i dalje ništa o ulasku kapitala/sponzora/gazde u klub?

B
Pa kako niste vec shvatili da sve dobro što je došlo u Rijeku po hr medijima je škart kojeg nisu htjeli režimska braća.. Evo i VSu je bio san trenirat hajduk ali nije bio dovoljno lojalan za njih pa su izabrali lojalnog Garciu  :neretljak:  Kako da drugačije umire svoju publiku nego da sve naše u nekom trenutku nije bilo dovoljno dobro za njih..Fruk, Ivanović, Pašalić, Sanchez, Kek, Labrović.. čudno mi je da još nema članka kako su Crni Vitezovi zapravo htjeli uložit u hajduk ali su ih otkantali pa su pokucali Mišku i daj šta daš..