Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Monarh, at72, kircipijanci, fox, deo123, Filipovix, Fiume e basta and 17 Guests are viewing this topic.

R
A takve članke ne čitam. HR mediji su teško smeće. Ali ovakva šutnja iz našeg kluba je već zamorna.

F
Quote from: KadOkrenemSe on 05.09.2025, 09:51Reci cu ovako, ljudi koji nisu na forumu, kurca ne vjeruju u prodaju... imam par kolega koji prate samo ovo sto mediji pisu... i misljenja su ma nista od toga to je sve ko kinezi/stihl i svi do sada...

Rekao bih da vecina/ako ne i svi na FB ne shvacaju situaciji s prodajom ozbiljno i misle da je djale smjenjen samo tako da to nije kompliciranije i malo iznad miska :bo:
Ma lova je od nekog stigla sigurno. Nismo prodali nikoga "pod must" kao i inace, dopeljali smo skupog trenera. Vjerojatno to financira novi gazda. Malo je cudno sve to i šta se čeka s objavom. Ispada kao da vec daju pare i investiraju, a nije jos nista objavljeno.
Pa šta stvarno više nitko ništa ne zna?!?
Di su svi silni insajderi koji su pred samo tjedan dana imali jako dobre informacije koje su se pokazale istinite (novi trener) ?

K
Quote from: Fiume e basta on 05.09.2025, 12:54
Quote from: KadOkrenemSe on 05.09.2025, 09:51Reci cu ovako, ljudi koji nisu na forumu, kurca ne vjeruju u prodaju... imam par kolega koji prate samo ovo sto mediji pisu... i misljenja su ma nista od toga to je sve ko kinezi/stihl i svi do sada...

Rekao bih da vecina/ako ne i svi na FB ne shvacaju situaciji s prodajom ozbiljno i misle da je djale smjenjen samo tako da to nije kompliciranije i malo iznad miska :bo:
Ma lova je od nekog stigla sigurno. Nismo prodali nikoga "pod must" kao i inace, dopeljali smo skupog trenera. Vjerojatno to financira novi gazda. Malo je cudno sve to i šta se čeka s objavom. Ispada kao da vec daju pare i investiraju, a nije jos nista objavljeno.
Pa šta stvarno više nitko ništa ne zna?!?
Di su svi silni insajderi koji su pred samo tjedan dana imali jako dobre informacije koje su se pokazale istinite (novi trener) ?

Ne cudi me to... Pa niti Misku niti Foleyu nije u cilju da se sve zna... to mozda znaju oni i neki najblizi suradnici... A u ostalom u javnost je toliko prica i verzija izaslo(što istinitih što laznih) da nema vise insajderskih kad su sve verzije prepricane :bo:

Mozes imat insajderske za igrace i trenere jer je to ipak vise ljudi unutar kluba ukljuceno pa se zna... Ali ovo oko prodaje zna vjerovatno samo misko iz kluba...

O
ove korporativne kupovine su zajtjevne i traju,pogotovo jer se radi o firmi koja nije iz eu pa ima propisa i pizdsrija koje se treba rijesiti,dosta cesto primo predaja traje po pol godine.Znam jer sam radio u takvim primopredajama di smo svi znali da je prodano,cak su neki i otpusteni dosli su i novi ljudi,a sluzbeno je izaslo tek na kraju,je da je glupo da nema sluzbene izjave,ali to tako ide,pa kad je volpi kupovo je trajalo mjesecima isto se pricalo okolo i nitko nije vjerovo dok nije bilo gotovo

I
I Fabio Canavaro je bio igrač malog kluba iz Madrida.
I osvajač zlatne lopte.
I prezentacija bi mu sadržavala puno vise slide-ova u temi "o meni".
I pokazao se u HNLu...

Tako da taj Real Madrid je apsolutno irelevantan u cijeloj priči

K
05.09.2025, 13:07 #2585 Last Edit: 05.09.2025, 13:08 by KadOkrenemSe
Quote from: ispod stijena on 05.09.2025, 13:05I Fabio Canavaro je bio igrač malog kluba iz Madrida.
I osvajač zlatne lopte.
I prezentacija bi mu sadržavala puno vise slide-ova u temi "o meni".
I pokazao se u HNLu...

Tako da taj Real Madrid je apsolutno irelevantan u cijeloj priči

Mislim da se ne moze usporedit koga je Canavaro vodio kao trener a koga Sanchez... Sanchez je barem razinu iznad ako ne i dvije iznad

Pobrisano još gluposti.

Momci, zatoplilo je, nema ništa pametnijeg slažem se, ali pa ne moramo ismijavat valjda DRS-a kojeg je fotograf ulovio u pozadini kako brine svoje brige... Mislim koji vam je k?
#navodninavijač

K
Napisao sam ne znam kad cca  10 dana da je sve dogovoreno ali da se mora čekati 20 dana, pitao sam neke ljude ovdje zašto bi to moglo biti.
Ja koliko sam tada imao info je bio takav da je klub prodan ali se čeka nešto da bude službeno.
Od tad nemam ništa novo

O
Moj info je isto reko da je prodan i da se rijesava birokracija i pravne pizdarije koje bi mogle potrajati,u meduvremenu nema nista novo

Prodan kako/koliko? Mozda se rjesavaju holding companies kako bi mogli kupit sav Miskov dio, ne damo 25% nominalno, a za ostalo bit "tihi partner".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

O
Quote from: Boy1da on 05.09.2025, 14:00Prodan kako/koliko? Mozda se rjesavaju holding companies kako bi mogli kupit sav Miskov dio, ne damo 25% nominalno, a za ostalo bit "tihi partner".
to znaju samo misko i ameri,ove stvari neidu van jer ih zna mali krug ljudi,kojima mi nemamo pristup.

K
Ne znam, onda je bilo da Mišković odlazi i to je bio zicer, Amerikanci tvrde drukčije... Vidit ćemo ubrzo

D
Ma dajte ljudi, zbog UEFE necemo nikad sve saznati

05.09.2025, 14:54 #2593 Last Edit: 05.09.2025, 14:56 by iSpOd StIjEnA 2
Quote from: Kostrena on 05.09.2025, 11:45Pa dobro fora je to, ja se slažem i sa onima kojima smeta što je trener ulovljen u tako nečemu, za sada imaju samo to. Kad krenu utakmice sigurno će imati ponešto reći i o taktici ili man managementu, zato i jesmo tu.
Igrači su za sada zadovoljni ali to je ko nova žena svaka je dobra na početku.
Vidit ćemo

Je istina,ali dam se kladiti da ce se u postovima o igri na kraju ubaciti,poentirati sa njegovim spolnim organom.

Mislim da će ta njegova epizoda biti glavna baza kad,ako krene loše

I
U čemu je problem sa spolnim organom?

Prirodnije je zajebavati se sa spolnim organom nego pronevjerama i aludiranjem na šmrkanje. Ovo sa spolnim organom radimo svi...Što je tu toliko uvredljivo?