Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Kifamenn, Infopoint, BoroZvijer and 6 Guests are viewing this topic.

I
Quote from: Boy1da on 10.09.2025, 22:06A cek, ovi iz SD tvrde da je onaj Andersen mestar za kojeg su rekli da su ga uskicali sa stekata dok je preletao, zapravo dio Black Knighta pa kao nisu zapravo u krivu?

Jebacka akrobacija 👌

Znaš sto ću ti reci.
Taman sam se vracao neki dan iz Grada i tamo negdje oko Stona kada sam vidio table i smjerokaze za Pelješac i most prodje mi kroz glavu taj Merikan iz SD i ono... vrtim si kako je i Foley u vinskom biznisu i da će na kraju ispast da su ovi u pravu.

I eto ga sad.

Ja se grozim pomisli da će neki Gospar i to još knjigovođa biti novi predsjednik Rijeke.
Brrr Grrrr

I iskreno tražim neke razloge zašto bi to bila patka , koji motiv je nekog za nas No Name lika ustoličiti na tu poziciju, a lokokalno opet vjerovatno poznatog u lokalnim novinama bacit u centrifugu

Samo da ne bi južnjaci zarotirali priču tako da su škuri vitezovi htjeli prvo kupiti hadjuka, ali da nisu mogli odvojiti dite od materi (puka), pa im je skoro pa raspala Rijeka utješna opcija.

Ali da, vinski biznis bi mogao biti spojnica koja je jenkije dovela do nas. Pitanje je hoćemo li to ikada saznati. A i pitanje je koliko je to na kraju bitno, a koliko samo kuriozitet
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 11.09.2025, 09:15Samo da ne bi južnjaci zarotirali priču tako da su škuri vitezovi htjeli prvo kupiti hadjuka, ali da nisu mogli odvojiti dite od materi (puka), pa im je skoro pa raspala Rijeka utješna opcija.
...
I da zarotiraju, znaš koliko bi nas to trebalo brinuti. Baš me briga što oni misle.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
A možemo i mi zarotirat, ako želimo. Amer je doša doli, osta je paf kad je vidija koja je to žabokrečina. I onda se preselio 400km zapadnije ( SZ ) u civilizaciju.

A
11.09.2025, 09:47 #2704 Last Edit: 11.09.2025, 09:55 by ArmadaZg
Da, ako u nesto mozemo biti sigurni, ro je definitivno da nitko u Dubrovniku (ili cijeloj tamosnjoj zupaniji), ne navija za Rijeku.

E sad, nogomet je odavno postao biznis u kojem rade profesionalci koji znaju razdvojiti emocije od poslovnog (vani).

E sad, kako ce to funkcionirati tu  :bo:

Takoder, zicer je i da Amerikanci vjv ne poznaju niti jednog jedinog covjeka iz PGZ, niti su poznavali dok nisu upoznali Nonota.

Generalno, da ljudi s one strane Sv. Roka mogu obuzdati emocije kad je HZV u pitanju, bas i ne.
Takoder, Gospari iskljucivo navijaju za blizance...

11.09.2025, 10:02 #2705 Last Edit: 11.09.2025, 10:06 by MaČaĆeToMane
Čeka se da nešto napišem, ali nemam šta.
Pred mjesec dana napisao sam koliko znam, vlasnik se promijeniti neće.
Sad je situacija malo drukčija, kuha se, ali točno je da klub vlasnika promijenio nije.
Jedino Miško i njegovi odvjetnici znaju šta se događa, a očito još uvijek ništa šta bi bilo dovoljno da se sazove press konferencija.
Dnovinari su još jednom napravili senzaciju gdje je nema ili je zasad nema.

Dodao bih: cijeli klub i svi njegovi zaposlenici smatraju da je klub prodan, saga jad i čemer vladaju u iščekivanju potvrde, a zapravo nitko ne zna ništa.
Klub (Miško) je sam kriv za ovu situaciju jer iako je šutnja često jača i od riječi, odavno je netko trebao izjaviti "pregovori će trajati mjesecima, a do tad sve po starom"
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: ArmadaZg on 11.09.2025, 09:47Takoder, zicer je i da Amerikanci vjv ne poznaju niti jednog jedinog covjeka iz PGZ, niti su poznavali dok nisu upoznali Nonota.

Jel poznaju i sad? Nije li Nono tehnički bodul s Paga, točnije iz Zadarske županije?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ovako kaže ChatGPT od kad je stupljeno u kontakt do preuzimanja, narvano da ne treba previše vjerovat jer po njemu je Rijeka dio grupacije

Klub                                   Vrsta udjela                            Vrijeme trajanja

Hibernian FC                   manjinski (25 %)                    3–4 mjeseca
FC Lorient                   manjinski                                    1–2 mjeseca
Moreirense FC           većinski                                    3–4 mjeseca
AFC Bournemouth           većinski                                    6–8 mjeseci

Prema pisanju uglednog The Athletic-a i hrvatskih medija, razgovori između predstavnika BKFC-a i Damira Miškovića započeli su najvjerojatnije tijekom srpnja 2025., a tijekom tog mjeseca Bakerova ekipa čak je pogledala utakmicu Rijeke u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Ludogoreca

D
Sve vise informacija ide u smjeru burine objave.

B
Netko se igra Gluhan telefona s nama.

Pa nisu valjda poludili. Ma sigurno znaju da u Europskom nogometu moraju biti oprezni i osjetljivi radi lokalnih rivalstava.

R
Ovaj ako i je mora negirat sve dok se službeno ne objavi

K
Čim NIJE rekao da nema šanse da on bude predsjednik Rijeke, već kaže da " bi razgovarali..."
Ili NE KAŽE da nema pojma u kupovini Rijeke, već sa sigurnošću kaže da klub  JOŠ NIJE KUPLJEN...

Quote from: ArmadaZg on 11.09.2025, 09:47Da, ako u nesto mozemo biti sigurni, ro je definitivno da nitko u Dubrovniku (ili cijeloj tamosnjoj zupaniji), ne navija za Rijeku.
....
Pa ima valjda Oreč kakvu familiju, a i ja znam barem jednog Riječanina kojeg je život skrasio dole. Zato molim ne koristiti "nitko".  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo