Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Franjo Tuđman, Snowcrash, tomyrijeka and 3 Guests are viewing this topic.

Apsurdno bi bilo da je navijač hayduta presjednik uprave a znamo iz daleke prošlosti tko je sve sjedio u upravi Rijeke.Grad Rijeka je vlasnik 30% dionica i oni vjerovatno trebaju dati suglasnost ili ne?
Volim grad koji teče

I
Quote from: ArmadaZg on 11.09.2025, 09:47Da, ako u nesto mozemo biti sigurni, ro je definitivno da nitko u Dubrovniku (ili cijeloj tamosnjoj zupaniji), ne navija za Rijeku.

Varaš se!

Osobno znam dvojicu.
Jednog iz Komolca i jednog bas iz Grada.
Zaljubili se u Ri za vrijeme studiranja i dan danas navijaju za Ri

S
Quote from: ispod stijena on 11.09.2025, 18:59
Quote from: ArmadaZg on 11.09.2025, 09:47Da, ako u nesto mozemo biti sigurni, ro je definitivno da nitko u Dubrovniku (ili cijeloj tamosnjoj zupaniji), ne navija za Rijeku.

Varaš se!

Osobno znam dvojicu.
Jednog iz Komolca i jednog bas iz Grada.
Zaljubili se u Ri za vrijeme studiranja i dan danas navijaju za Ri

Pisali smo već dosta o tome... očito ih ima, jer ova ekipa koju ja znam nije studirala u Rijeci. Naravno... malobrojna ekipa, ali daleko od "definitivno nitko".

Ja znam jednog iz Mokošice koji dugo živi u Rijeci, stara škola, navijač s ~50 godišnjim stažem na Kantridi i Rujevici.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
Mislim da imamo puno primjera tisuca ljudi koji su dosli u RI iz svih ti dijelova pa ne samo da oni ne navijaju za Rijeku vec i sinove, unuke odgajaju da vole supke sa juga. Tako da ne gajim iluzije.
Ako dodje predsjednik ododzo vec sam ce imati puno problema kod bilo koje napetosti na relaciji dvaju klubova kao i navijackih trvenja kojih ne fali. Ako je to poruka crnog viteza onda neka sjasi sa nas.Ili ja barem pisem u svoje ime. Ne, hvala. Sve je ovo na bazi spekulacija i pustanja probnih balona ali nesto postoji u zraku a ne mirisi na dobro. Voljeli bi miris dolara i eura a bojim se da ne osjetimo miris dreka.

S
To je OK, ali ne brojimo ljude koji žive u Rijeci.

Ovi su face, koji u zemlji Torcide navijaju za Rijeku. I znali su se naći u neugodnostima, također u fajtu.

S
Quote from: KKRI12 on 11.09.2025, 19:23Mislim da imamo puno primjera tisuca ljudi koji su dosli u RI iz svih ti dijelova pa ne samo da oni ne navijaju za Rijeku vec i sinove, unuke odgajaju da vole supke sa juga. Tako da ne gajim iluzije.
Ako dodje predsjednik ododzo vec sam ce imati puno problema kod bilo koje napetosti na relaciji dvaju klubova kao i navijackih trvenja kojih ne fali. Ako je to poruka crnog viteza onda neka sjasi sa nas.Ili ja barem pisem u svoje ime. Ne, hvala. Sve je ovo na bazi spekulacija i pustanja probnih balona ali nesto postoji u zraku a ne mirisi na dobro. Voljeli bi miris dolara i eura a bojim se da ne osjetimo miris dreka.

Fenomenoalno. Like i upravo bravo za post.

Jebeš sindrom "Slavko Lončar" (btw, počivao u miru); to su sramotne godine kluba, kad se po našim ložama na Kantridi nije navijalo za Rijeku.

Ako bude "it's all about money" na takav način, nek' si dolare nabiju u guzicu.

I
Iako... na području Splita, a znam moglo bi se reci ili Ajmo reci dosta ljudi, ako nisu rodom iz Ri, bas nitko ne navija za Ri,bome ni Zadar i okolica.
Dubrovnik je ipak malo izuzetak.
Recimo gore spomenuta Mokosica je i dosta "plava"

Nek bude i stranac ali simpatizer hayduta, dalmos to je sprdnja sa svim navijacima Rijeke.Nadam se da neće do toga doći ili će grad to blokirati.
Volim grad koji teče

L
Quote from: Starless on 11.09.2025, 19:56Nek bude i stranac ali simpatizer hayduta, dalmos to je sprdnja sa svim navijacima Rijeke.Nadam se da neće do toga doći ili će grad to blokirati.
Šta nije rečeno da mora biti Hrvat

Quote from: LenRi on 11.09.2025, 19:57
Quote from: Starless on 11.09.2025, 19:56Nek bude i stranac ali simpatizer hayduta, dalmos to je sprdnja sa svim navijacima Rijeke.Nadam se da neće do toga doći ili će grad to blokirati.
Nije rečeno ni dalmos,šta smo mi koji racku u Rijeci?Sta nema nikoga pametnog iz Rijeke,neka stave Borsa Mandica... samo ne govnjara iza Karlobaga.
Volim grad koji teče

I
Možda je DRS taj  ;D

K
Quote from: Starless on 11.09.2025, 20:03
Quote from: LenRi on 11.09.2025, 19:57
Nije rečeno ni dalmos,šta smo mi koji racku u Rijeci?Sta nema nikoga pametnog iz Rijeke,neka stave Borsa Mandica... samo ne govnjara iza Karlobaga.
Borasa Mandića? Bolje da ugasimo klub onda

baš mislio napisat, sačuvajnasBože domaćeg političkog kadra

DRS je jedini logičan izbor
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍