Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Franjo Tuđman, Snowcrash, tomyrijeka and 4 Guests are viewing this topic.

K
Quote from: D2 on 12.09.2025, 11:50
Quote from: I5 on 11.09.2025, 18:07Jbg. zivotinja se veze za rogove, a covjek za rijec.
Ovaj izraz sam prvi put čuo da ga je upotrijebio Antun Vrdoljak kad je nagovorio Obersnela neka preda Mediteranske igre (prva kandidatura, bili bi vjerojatno dobili) jer mu je osobno Samaranch obećao da su onda sljedeće naše. Znamo svi kako je to završilo. 8)

Mislim da je to bilo malo prije Obija. To je trebalo biti u Tunisu 2001, a odluka se donosila 5-6 godina ranije. A nije baš tako bilo. Nego je to đubre samoinicijativno to napravilo, uz neslaganje i mimo volje delegacije grada Rijeke. Naime, Vrdoljak se sam popeo za govornicu i u ime Rijeke odustao. A kasnije se kurčio da je tim činom donio sljedeće Igre 2005, koje je kasnije dobila Samaranchova Almeria.

Sad gledam, đubre je još živo. 94 godine. bljak

R
Naši papci došli puni vjere na glasanje a ono u salu ušla španjolska princeza. Slučajno dobije igre vukojebina di su snimani špageti vesterni.

A
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.09.2025, 10:41Ima i u Sibeniku, otac i sin. Vise puta su se javili u komentarima na Fb-u. Zatim u  Sisku ili neko obliznje selo, kad su ga na Tv-u pitali za koga navija, decko je odgovorio za Rijeku. Velika Gorica takodjer otac i sin javili se u komentarina na FB-u a koliko sam shvatio nemaju veze s Ri. Nedavno sam vec spomenuo, od moje kolegice necak navija za Ri, mali je iz Zg-a.

Mislim da sam na nekom videu sa zadnjeg derbija vs. hajduka vidio nekog klinca od  nekih 7-8g kako navija na gostujucoj tribini Sroljuda. U komentaru je pisalo da je iz Dalmacije, mozda je to onaj iz Sibenika kojeg sam iznad spomenuo 😃.

Nema nas poput blizanaca pa mi je gust kad cujem ili procitam da ima navijaca Rijeke a nemaju dodirnih tocaka s nasim gradom.

Ma u Zagrebu ima koliko god hoces, ima i po Medimurju/Zagorju, samo to je druga tema.
Navijacima NK Zagreba je mahom drugi klub bio Rijeka.

Otac i sin iz VG, koja je to prica?

Quote from: Krkan on 12.09.2025, 12:07
Quote from: I5 on 11.09.2025, 18:07Jbg. zivotinja se veze za rogove, a covjek za rijec.
Ovaj izraz sam prvi put čuo da ga je upotrijebio Antun Vrdoljak kad je nagovorio Obersnela neka preda Mediteranske igre (prva kandidatura, bili bi vjerojatno dobili) jer mu je osobno Samaranch obećao da su onda sljedeće naše. Znamo svi kako je to završilo. 8)

Mislim da je to bilo . ...
Ti misliš, a ja ti kažem.8) No ono što je bitno je to da je on upotrijebio tada taj izraz i preko naših leđa gurao sebe. Kasnije se nije javio kad ga je Samaranch izlevatio kako je Robil napisao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 12.09.2025, 13:02
Quote from: Krkan on 12.09.2025, 12:07

Mislim da je to bilo . ...
Ti misliš, a ja ti kažem.8) No ono što je bitno je to da je on upotrijebio tada taj izraz i preko naših leđa gurao sebe. Kasnije se nije javio kad ga je Samaranch izlevatio kako je Robil napisao.

e onda ja kažem,a ti misli...
Prve "naše" igre su održane 2001 u Tunisu. Dodjeljene su im 4-5 godina ranije. Obi je postao gradonačelnik 2000. godine. tadašnji gradonačelnik Rijeke i vođa delegacije je bio Slinić.

K
Šta ste sve tu nadrobili zadnje 3 stranice, od nekog gospara, do Vrdoljaka i Linića i mediteranskih igara.  :sta:  Čekam samo Thompsona, ustaše i partizane

K
Krenulo nas

12.09.2025, 14:31 #2767 Last Edit: 12.09.2025, 14:34 by Plumbum
Quote from: ArmadaZg on 12.09.2025, 12:55Ma u Zagrebu ima koliko god hoces, ima i po Medimurju/Zagorju, samo to je druga tema.

Ima jer nas je puno u egzilu u Zg, pogotovo zadnjih 5-6 godina. Ranije se moglo puno rijeđe vidjet RI tablice. Ako ne računaš nas, pitanje je koliko bi simpatizera u Zg zapravo bilo
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Što bi rekli u Balkanskom špijun, ima nas Čvorovića😁😁😁😁
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

BRBIĆA ZA PREDSJEDNIKA!!!!!!! ;D

I
Quote from: koma on 12.09.2025, 13:45Šta ste sve tu nadrobili zadnje 3 stranice, od nekog gospara, do Vrdoljaka i Linića i mediteranskih igara.  :sta:  Čekam samo Thompsona, ustaše i partizane

#akoneznasstojebilo

Ipak je utakmica ušla u produžetke.

L
Znači 17.9. nije dan D, morati ćemo se još strpiti?

B
Sjebala sve Kekin sa statusom, a Slobo se već pakirao.

F
Quote from: Buranorth on 12.09.2025, 23:14Ipak je utakmica ušla u produžetke.
A je li rezultat i dalje povoljan za nas i kako smo planirali....ili ide plan B?