Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: Buranorth on 12.09.2025, 23:14Ipak je utakmica ušla u produžetke.

a ca ako prekinu zbog nevremena...?

D
Ce na kraju Misko i zahtjevi to sjebati a...malo pomalo

Ovo ni televisa presenta ne bi uspjela ovako dobro izrezirat :svakacast:  :svakacast:

K
Quote from: LenRi on 12.09.2025, 23:19Znači 17.9. nije dan D, morati ćemo se još strpiti?

Hmmm, a mozda ce produzeci zavrsitit do 17.9.?
Bitno da nije napisano utakmica ce ici u produzetke :nisamja:  :bo:

K
 Bit će i penala. I to tko zna koliko serija.

13.09.2025, 07:29 #2780 Last Edit: 13.09.2025, 07:31 by D2
Molim te nemoj me krivo shvatiti, ali nekako mislim da ni vi u Gradu još uvijek baš ne znate sve. K tome ti si bez obzira na alias tu glavom i bradom pa ti nije ni poželjno izlaziti s informacijama koje ni klub ne dijeli javno, a opet upravo to je razlog zašto ti u ovom slučaju najviše vjerujem.
Moj savjet svima kako bi sačuvali svoje živce je da jednostavno prestanemo očekivati DATUM dok se ne desi. Ono što nas svih ljuti/živcira je ovo stanje u kojem se ništa ne zna.
Hvala na natuknici, ali evo iskreno meni samo stvorila dodatnu nervozu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.09.2025, 10:41Ima i u Sibeniku, otac i sin. Vise puta su se javili u komentarima na Fb-u. Zatim u  Sisku ili neko obliznje selo, kad su ga na Tv-u pitali za koga navija, decko je odgovorio za Rijeku. Velika Gorica takodjer otac i sin javili se u komentarina na FB-u a koliko sam shvatio nemaju veze s Ri. Nedavno sam vec spomenuo, od moje kolegice necak navija za Ri, mali je iz Zg-a.

Mislim da sam na nekom videu sa zadnjeg derbija vs. hajduka vidio nekog klinca od  nekih 7-8g kako navija na gostujucoj tribini Sroljuda. U komentaru je pisalo da je iz Dalmacije, mozda je to onaj iz Sibenika kojeg sam iznad spomenuo 😃.

Nema nas poput blizanaca pa mi je gust kad cujem ili procitam da ima navijaca Rijeke a nemaju dodirnih tocaka s nasim gradom.

Onda imamo I podruznicu u Irskoj, moja 4 frenda Irca gledaju godinama vec tekme Rijeku kod mene. Svi imaju dresove I ostala obiljezja. Hvala mom starom sta tegli sve to kada dolazi kod mene.

Quote from: D2 on 13.09.2025, 07:29
Molim te nemoj me krivo shvatiti, ali nekako mislim da ni vi u Gradu još uvijek baš ne znate sve. K tome ti si bez obzira na alias tu glavom i bradom pa ti nije ni poželjno izlaziti s informacijama koje ni klub ne dijeli javno, a opet upravo to je razlog zašto ti u ovom slučaju najviše vjerujem.
Moj savjet svima kako bi sačuvali svoje živce je da jednostavno prestanemo očekivati DATUM dok se ne desi. Ono što nas svih ljuti/živcira je ovo stanje u kojem se ništa ne zna.

A gle. Mogu i ja ništa ne napisati. Meni je svejedno. A opet će to doći do foruma nekim putem. Samo je pitanje u kakvom obliku i koliko toga će biti još nadodano svakom usmenom predajom.

F
Quote from: Buranorth on 13.09.2025, 08:11
Quote from: D2 on 13.09.2025, 07:29

A gle. Mogu i ja ništa ne napisati. Meni je svejedno. A opet će to doći do foruma nekim putem. Samo je pitanje u kakvom obliku i koliko toga će biti još nadodano svakom usmenom predajom.

Ma da nam samo kazes da je i dalje sve pod kontrolom, tj.  da  nije sve propalo, samo se, eto, datum malo pomak'o.
Ne moraš reci, samo lajkaj  :neretljak:

R
A jebiga sad. Evo ja sam lajkao. Nakon one zastave opet kita. Malo će to smirit današnja pobjeda

A
13.09.2025, 12:16 #2785 Last Edit: 13.09.2025, 20:46 by ArmadaZg
Quote from: Plumbum on 12.09.2025, 14:31
Quote from: ArmadaZg on 12.09.2025, 12:55Ma u Zagrebu ima koliko god hoces, ima i po Medimurju/Zagorju, samo to je druga tema.

Ima jer nas je puno u egzilu u Zg, pogotovo zadnjih 5-6 godina. Ranije se moglo puno rijeđe vidjet RI tablice. Ako ne računaš nas, pitanje je koliko bi simpatizera u Zg zapravo bilo

Od svih zagrebackih koje ja znam, nijedan nema bas nikakve rodbinske veze s Rijekom.
A znalo je biti i na ytb ispod Ri navijackih komentara od primjerice 'navijaca Rijeke iz Medimurja'.
Rijecani, gdje god da bili na privremenom radu ili stalnom boravku, spadaju pod 'Fiumane', kao sto bi purger i u New Yorku bio 'purger', ili Losinjan, Varazdinac, Istrijan..., ostaju ono sto jesu po ridenju. Kamo god da krene, covjek je ono sto je po svom prirodnom habitusu.

F
Quote from: robil on 13.09.2025, 10:02A jebiga sad. Evo ja sam lajkao. Nakon one zastave opet kita. Malo će to smirit današnja pobjeda
Evo lajkao i Bura...sve je pod kontrolom i dalje... :)

M
Naša buduća filijala pobijedila Brighton

B
Quote from: moreplovac on 13.09.2025, 17:59Naša buduća filijala pobijedila Brighton
Imaju u 4 kola 3 pobjede i poraz(od Liverpoola). Bit ce tijesno kada budemo morali i jedni i drugi u LP

Kako ono ide? Igra onaj klub koji je bolje plasiran u svom prvenstvu? Znači da je problem samo ako oboje osvojimo bujol iste sezone.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...