Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Monarh, at72, kircipijanci, fox, deo123, Filipovix, Fiume e basta and 17 Guests are viewing this topic.

Quote from: Riplav on 16.09.2025, 11:48
Quote from: kircipijanci on 16.09.2025, 06:54Jučer je krenula emisija Totalni Nogomet, nije se o Rijeci nešto puno pričalo ali je Mateo Pukšar izjavio kako klub treba objasniti situaciju svojim članovima i pretplatnicima jer ovo traje 3 tjedna i da je previše.

Nema on pojma kako je bit član i pretplatnik Rijeke...
Dali je i dalje slican koncept emisije kao UpU ili? I da li ce isto ici na youtubu kao i sve do sad?
A bitno da su u zadnjoj emisiji UpU-a izjavili kako nemaju vise volje snimati slicne koncepte emisije vise ikada i onda nakon 3 mj naprave opet podcast samo bez Valentine🤡
Pa okej je emisija, nista specijalno. Sta se utakmica tiče samo pokažu prilike i zanimljivosti koje oni odaberu ali nema taktičkih analiza i nije nekog pretjeranog komentiranja igre Rijeke bilo tako da nisam zadovoljan. Sva 4 su vrlo pričljivi tako da su dosta emisije trkeljali bez komentiranja taktika i naglasili su da nije podcast nego kao zabavna emisij. Okej za pogledat a da bi vrtio i tražio po yt, nebi

S
Quote from: Johnson on 16.09.2025, 09:53Rast je bonus. Najvažnije je da smo sigurni od padova. Kad je trebalo izdržat covid i kad je trebalo potjerat pola cosmijeve ekipe Dida je čupao kosu jer se trebalo zadužit. Te dugove smo vraćali kroz više pr rokova. Od novog vlasnika za početak očekujem financijsku stabilnost. Jedino tako se može planirat par godina unaprijed. Ovo do sad je kod nas bilo teška improvizacija i mišku kapa dole na obavljenom.

To sve u slučaju da postoji ili će postojat novi večinski vlasnik.

M
Po dobrim i pouzdanim izvorima ( navodno, jer ipak nisam čuo to na vlastite uši ) prvenstveno Foley te njegovi zastupnici su doslovno bili u šoku kada su prošli papire od kluba i rekli su da nisu još naišli na ovako posložen klub te su konstantno pokušavali naći dlaku u jajetu, ali bezuspješno. Isto tako im nije bilo jasno kako su ostvareni takvi rezultati uz toliko malo priljeva novca izvana jer praktički mi ni nemamo sponzora vrijednog spomena, a kamoli neku drugu konkretnu potporu. Ovo mi je priča koja apsolutno drži vodu. Miško, majstore svog zanata.

J
Da vide papire od hadjuka dobili bi epi napad :neretljak:

K
Šta nas nije Uefa kaznila novčano i uvjetno uz izbacivanje iz natjecanja?
Ako ljudi koji rade u Premiershipu se čude Rijeci onda ili su oni u k... ili smo mi iznad Premjerligaša po tome

M
Quote from: Kostrena on 16.09.2025, 16:03Šta nas nije Uefa kaznila novčano i uvjetno uz izbacivanje iz natjecanja?
Ako ljudi koji rade u Premiershipu se čude Rijeci onda ili su oni u k... ili smo mi iznad Premjerligaša po tome

mislin da ako se cude to je as sa 5 ijad publike i skoro 0 sponzora, budget od miska ispod 15 milijona a guramo naprej...u engleskoj treceligas napuni 8 ijad bez problema...

I
Mislim da je tako i u realnom životu.

Ljudi koji životare 3 puta obrnu 1€ dok ovi koji imaju samo bacaju, ne znaju ni gdje ide ni zašto ide lova.

To je ono što sam pisao već prije. NK Ri u okvirima HR kao tvrtka posluje pravednije i poštenije od 99% ugostiteljskih objekata gdje svakodnevno trošimo lovu, a ne pitamo kako i zašto.

P
Sto se tice nase skole nogometa....o "ogranicenom" bazenu mozemo pricati tek u trenutku kada skoiu poslozimo na nacin da imamo najkvalitetnije trenere koje su nam dostupni (jednako tako i adekvatno placene), pogon koji ide uz njih (analiticari, individualni treneri...),  kada ulozimo u B ekipu koja ti nece biti trosak vec mjesto gdje ces te igrace pripremati za prvu ekipu, kada selekcioniras igrace po kvaliteti igraca a ne kvaliteti roditelja...

evo nedavno sam cuo pricu da je smijenjen trener u jednoj mladjoj kategoriji zbog otvorenog pisma roditelja odredenih igraca koji nisu dovoljno igrali...nevjerojatno po meni u jednom profesionalnom klubu, da sam na mjestu sefa skole svi igraci ciji su roditelji potpisali pismo sutra bi imali ispisnicu pa neka nastave dalje u orijentu, opatiji, pomorcu, halubjanu, gdjegod....

Do onda je ovo samo skrivanje i trazenje izlika dokle god nisi napravio sa svoje strane sve ono sto je u tvojoj moci

Do kraja tjedna napišem vrijedne informacije  8)
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: manigoldo on 16.09.2025, 16:10
Quote from: Kostrena on 16.09.2025, 16:03Šta nas nije Uefa kaznila novčano i uvjetno uz izbacivanje iz natjecanja?

mislin da ako se cude to je as sa 5 ijad publike i skoro 0 sponzora, budget od miska ispod 15 milijona a guramo naprej...u engleskoj treceligas napuni 8 ijad bez problema...
Jbga,Engleza 57 milijuna a jedno malo predgrađe Londona ko cijela nasa županija pa ako imaju neki klub nije ni čudo da se skupi 8 ijad peoples.
Volim grad koji teče

Dijelom, ali manjim. Mi jednostavno nismo narod koji ide na sport, a niti ga volimo. Volimo kad se pobjedjuje. Zato smo i isli na fkn hokej kad je bio in.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Starless on 16.09.2025, 18:12Jbga,Engleza 57 milijuna a jedno malo predgrađe Londona ko cijela nasa županija pa ako imaju neki klub nije ni čudo da se skupi 8 ijad peoples.

Varaždin 45k pa ih dođe 11k na utakmicu, znam da su bili tovari ali su tovari iz Vž i okolice, 11k ljudi na stadionu je za NK Rijeku naučna fantastika, Osijek je već par sezona ispred nas po posjeti..... di su naši rezultati od rezultata fckng Varteksa i Osijeka koji ne može europu uhvatit
od 250k ljudi koji gravitiraju nama da se ne može naći jbnh 8k ljudi da ti dođe na stadion,
sjebani u glavu i bok, nikakve Kantride, cijene i .urci palci, Kantridu nećemo vidjeti za naših života a kava u kafiću je 3 eura, ručak u restoranu 30 po osobi i neće pojeftiniti kao ni ulaznice

Quote from: Boy1da on 16.09.2025, 18:22Dijelom, ali manjim. Mi jednostavno nismo narod koji ide na sport, a niti ga volimo. Volimo kad se pobjedjuje. Zato smo i isli na fkn hokej kad je bio in.

o da

F
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.09.2025, 17:34Do kraja tjedna napišem vrijedne informacije  8)
Čekamo te....neces se izvuc. Da nebi bilo poslije : nisam bio, nisam znao 🙂.
Šala mala, svaka prava info je dobrodošla  :svakacast:

Quote from: ri5gile on 16.09.2025, 18:44
Quote from: Starless on 16.09.2025, 18:12Jbga,Engleza 57 milijuna a jedno malo predgrađe Londona ko cijela nasa županija pa ako imaju neki klub nije ni čudo da se skupi 8 ijad peoples.

Varaždin 45k pa ih dođe 11k na utakmicu, znam da su bili tovari ali su tovari iz Vž i okolice, 11k ljudi na stadionu je za NK Rijeku naučna fantastika, Osijek je već par sezona ispred nas po posjeti..... di su naši rezultati od rezultata fckng Varteksa i Osijeka koji ne može europu uhvatit
od 250k ljudi koji gravitiraju nama da se ne može naći jbnh 8k ljudi da ti dođe na stadion,
sjebani u glavu i bok, nikakve Kantride, cijene i .urci palci, Kantridu nećemo vidjeti za naših života a kava u kafiću je 3 eura, ručak u restoranu 30 po osobi i neće pojeftiniti kao ni ulaznice

Quote from: Boy1da on 16.09.2025, 18:22Dijelom, ali manjim. Mi jednostavno nismo narod koji ide na sport, a niti ga volimo. Volimo kad se pobjedjuje. Zato smo i isli na fkn hokej kad je bio in.

o da

Ma daleko od toga da smo sjebani svi skupa a pogotovo mi primorci ali znali smo napunit Kantridu pa bi bilo 9k ljudi i tad nije klub bio ni blizu ove razine.
Trenutno na Ruju ljude privlaci rezultat ali sa boljim marketingom i da se klub približi ljudima, dobar fan shop i reklama a da ne govorim boljom ponudom u i oko stadiona bilo bi cesto krcato.

Ajd da i ja blebnem ono što je do mojih uši došlo. Nije da je tajna. Dakle, navodno je sve gotovo. Ostaje Miŝko u nekom svojstvu, ide se na Kantridu i ide se i na nebodere.

Niš provejreno. Druga ruka. Riječi osobe bliske gradskoj politici.