Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

F
Quote from: istria bianco / blu on 19.09.2025, 00:05Ja nemam nikakvu informaciju da je klub prodan ili da nije prodan, ali je činjenica da ovaj prijelazni rok nije odrađen po standardnoj našoj šabloni, zašto? Nemam pojma! Nabrojati ću činjenice:
1. Nije prodan nitko iz obiteljske srebrnine
2. Nema kukamja da nemamo para
3. Za neke igrače plaćena je odšteta
4. Otkupljen je Fruk za ogroman iznos
5. Dovedeno je dosta igrača
6. Doveden je trener koji košta
Realno, ako je Sančo tržio od Olimpije 500k, nije došao sigurno za kiki riki!
Dodao bih:
7. Obnovljena podloga na pomocnom igralištu, investicija vrijedna 1.2 milijuna Eura

19.09.2025, 01:53 #2927 Last Edit: 19.09.2025, 01:55 by Zaf
Quote from: Badbeat on 17.09.2025, 00:38...
Dakle, ne samo da klub nije uspio u kreiranju temeljnog mita, preduvjeta za uspješnu marketinšku i PR kampanju, a nastavno na to i bolju posjećenost stadiona, već nesklad između slogana (identiteta) i stvarnosti zaključane Rujevice stvara - svjesno ili podsvjesno - loše emocije i otpor.
...
Po meni prva stvar bi bila "Tu je jubav moja" prije izlaska igrača, kao himna cijelog kluba i stadiona. Nešto kao YNWA, blowing bubbles i slično. Savršeno opisuje emocije navijača Rijeke i razloge dolaska na stadion.

Dajte nam to da pjevamo prije izlaska igrača, na samom početku tekme. A ne modificiranu himnu grada koja, iako je odlična stvar, po meni nije optimalna za taj trenutak, za sami izlazak igrača.

"Tu je jubav moja" je čista emocija i jako pjevna, moćna pjesma. Savršena za navijačku himnu kluba i svih tribina u točno tom trenutku, kad bi bilo sluha u klubu i ev. KNA...

F
19.09.2025, 06:58 #2928 Last Edit: 19.09.2025, 07:01 by frane merikan
Quote from: frane merikan on 19.09.2025, 06:57Sto objasnjava da su dosli igraci van forme i/ili ozlijedjeni. Dosta je interesantno ako je ovo tocno sta se dogodilo u zadnja 3 tjedna jer znam da je postojala sablona ugovora i znam da je DM trebao biti out u potpunosti..ocito on zeli sudjelovati i dalje na neki nacin...

ma Mišković želi zadržat kontrolu nad projektom Kantrida.....samo naivni misle da je neki dan kod župana i Marka Borasa Mandića razgovarao o omladinskoj školi kako je javno prezentirano......

Miškoviću stadion i m2 u neboderima....Lukanoviću PVC stolarija za nebodere....a MBM?.....bo......

K
Ne znaju Ameri s kim imaju posla.
Naravno da ne žele Miškovića u klubu, kao što ja ne bi želio da mi se u autu vozi tip od kojeg sam ga kupio, koliko god on znao svoj auto najbolje.

To što Mišković želi neće dobiti od nikog, imalo ozbiljnog

Quote from: Kostrena on 19.09.2025, 07:22Ne znaju Ameri s kim imaju posla.
Naravno da ne žele Miškovića u klubu, kao što ja ne bi želio da mi se u autu vozi tip od kojeg sam ga kupio, koliko god on znao svoj auto najbolje.
OK, a što to točno Mišković želi?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Quote from: D2 on 19.09.2025, 08:27

želi lovu a da on voodi igru  :neretljak:

I
19.09.2025, 08:42 #2932 Last Edit: 19.09.2025, 08:43 by ispod stijena

Naravno da je riješeno.
E sad mene jedna druga stvar zanima, dali smo mi sa službenom objavom i transferom kluba čekali Hiberniana i njegov eventualni ulazak u KL?
Kako će sad Uefa gledati na nas i njih? Isto natjecanje.
Iako oni nisu vlasnici Hiberniana, možda sam zabirjao, tražim im opravdanje

Napisao si da je rješeno, a sad je opet Miško problem.

Ide li sad novi set insajderskih od Čulinine žene?

Super opcija da smo se udaljili od američkih špekulanata.

Inače kako idu dogovori sa Iraolom?
Jedino što bi Miško morao naći pravog savjetnika jer i Kek je već u godinama pa i on bulazni. A onda Miško sam ide birati struku. Nažalost.

19.09.2025, 08:42 #2933 Last Edit: 19.09.2025, 08:44 by D2
Quote from: frane merikan on 19.09.2025, 08:36
Ako je istina, a takve priče idu već godinama. Znači ne radi se o prodaji nego o pronalaženju partnera.
To se moglo bez neke veće drame iskomunicirati u javnost, jer ovo sad već djeluje u najmanju ruku neozbiljno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
19.09.2025, 08:46 #2934 Last Edit: 19.09.2025, 08:46 by ispod stijena
Quote from: D2 on 19.09.2025, 08:42
Quote from: frane merikan on 19.09.2025, 08:36
Znači ne radi se o prodaji nego o pronalaženju partnera.
To se moglo bez neke veće drame iskomunicirati u javnost, jer ovo sad već djeluje u najmanju ruku neozbiljno.

Neozbiljno se hvatati za svakakve napise.

Mišković je nebrojeno puta rekao kako traži partnere.  Skoro isto puta kao i  baDŽet.

K
Ja sam napisao šta sam dobio info, i dalje ne znam ništa različitije od toga, očito nisam bio jedini, na kraju krajeva i New York Times je posao da je posao gotovo tako da obrati se njima, možda su oni malo ozbiljnije novine od forumskih upisa.

A za ovo sam odgovarao kolegi koji je to napisao za Miškovića, ako je to točno

K
I 2. zašto nisu citirao čovjek koji je prvi ovdje napisao da je klub prodan, nego 60.upis na tu temu?

@D2 koliko sam ja shvatio ta opcija je najizglednija iz Miškovih očiju. On želi njih valjda uvjeriti da bi trebao ostati još koju godinu dok se oni ne uhodaju, a oni baš nisu to imali u planu.
Ima tu još posla s obje strane, npr Ameri nisu baš sretni šta klub ima 5-10% stalnih prihoda godišnje i nije im jasno kako to tako funkcionira.

Miško je zadržao sve igrače do zime kako bi taktizirao i dobio više love za klub, Fruk nije plaćen po trenutnoj vrijednosti nego po klauzuli u trenutku dolaska dakle ni blizu cifra iz medija, a Ðalovića nisu smijenili novi vlasnici.

Još ne postoji jasan model kupnje/ulaganja, hoće li to biti većinski, manjinski, partnerstvo ili nešto peto.
Dakle, pregovori su u početnoj fazi i tek kad DM bude potpisao nekakav ugovor, tek onda će klub izlaziti u javnost.
SPORTSKI ODLAZI!

I
Info je dobilo valjda 100.000 žitelja grada na Kvarneru, ali rijetki su imali narativ " prave info imamo ja i još par njih" , niti bacali otrove kad god su stigli na aktualnu garnituru. I to "otrov" je ublažena verzija.

New York Timesu si se također ti obraćao, kao i vodio neke imaginarne ratove sa DV tko je što prvi, toliko ni TIR kao vlasnik ovog foruma "nije nabrijan".

Meni to nije u tolikoj mjeri zanimacija, niti interes, a jedino što sam od početka lagano "prcao" sve oko te prodaje jer nije potrebno ni dobivati info samo zbrojiti 2+2.

Dakle, sve po starom još uvijek.
Meni jedino to ima smisla, nije mi imalo smisla "ozbiljan fond riješava prijenos vlasništva, postavlja svoje ljude da volontiraju prije nego su postali vlasnici i onda ozbiljan fond u smiraju sezone i napadu na europu NE dovede ni šesticu ni krila"

To mi više liči na Čulinu i DRSa
SPORTSKI ODLAZI!