Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, Kifamenn, Boy1da and 4 Guests are viewing this topic.

Mojih 20 centi.
Miskovic je rekao da dva investitora trenutno rade due diligence.
Ovi crni vitezovi zele samo 25% i sad zajednicki traze tko ce uzet ostatak  :bo:

A
Opet vi o prodaji kluba. Nije vam dosta

R
Ne

K
Info iz uprave
Kaže da su mjesec i pol dana radili sve što im je  BKF rekao (i Sanchez je bio njihov odabir(nikakav Tramezzani), da je dogovorena cifra za prodaju i mislili smo da je to gotovo već prije mjesec dana i od tad se ne javljaju više.
Oko nećega nisu njihovi zadovoljni odvjetnici,ali to on "nije rekao"

I ono što već znamo da je njihov taj tip živio u Opatiji, viđao se s našima, dolazio u klub...

Z
od početka je jasno da Sanchez nije Miškov MO ( dovoljno je pogledati povijest trenera). Čabraja je vjerojatno čekao nas odnosno Miškovića pa sad tek prihvatio Vukovar.
Također i Sanchezova plaća ne upada u Miškovićev prosjek koji on daje.

A
Neka tuže Amerikanca kao šta su neki tvrdili da Fenerbahce možemo tvrdit😂

D
Meni jučer Sudar nije zvučao kao da je priča o prodaji potpuno mrtva.. vidjet cemo

F
Nije dobro ako je baš sve propalo.
Ali...Miško, kakav je, mačak sa devet života, će se (opet) izvuč nekako iz svega ...vjerujem.
Napisao je netko vec neki dan: preveliki ego ima da bi otišao ko luzer  ;)

Kad se nekome ne javljaš na telefon...

Sve jasno ...!

Quote from: Hololulu on 07.10.2025, 09:42Kad se nekome ne javljaš na telefon...
Sve jasno ...!
Kako si ovo tako detaljno uspio zaključiti iz onog što je Kostrena napisao?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
A dobro...isto čudno da se ne javljaju više i da su time poručili da ne žele kupiti klub (dio kluba). Pa valjda, ozbiljni biznismeni kažu : da ili ne. A ne da se samo prestanu javljat  :bo:

K
Debilana mi je da se ne javljaju više nikome, kao uzeli su si vremena ali meni to jasno

O
vjerovatno odvjetnici nesto ceprkaju,pa kad zavrse cemo znati,to kad se odvjetnici uhvate zna trajati,zivi bili pa vidjeli.Misko vjerovatno sve zna samo su ostali u mraku.

Quote from: Kostrena on 07.10.2025, 11:10Debilana mi je da se ne javljaju više nikome, kao uzeli su si vremena ali meni to jasno
Znači naši zovu, šalju mailove, SMS, chat poruke, faksove, golubove, a ovi čekaju da prođe?
Nekako mi priča ne drži vodu. To je u rangu privatnih prepucavanja, a ne poslovne komunikacije.
Baš si takvu informaciju dobio ili samo ne javljaju se? To ne javljaju se može biti svašta.
Da je došlo do toga da ti ljudi ne žele uzvratiti poziv onda to ni nisu partneri s kojima želiš u deal.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Jbg Kostrena. Rano jutro, ni Plodine se nisu otvorile, a ti si  već razočarao forumaše. Pa ne smiješ kazat da su Ameri diktirali i vodili klub mjesec i pol dana, da oni doveli trenera i napadača i da se odjednom više ne javljaju.

Pa jbmu, puno bolje i milije uhu forumaša je konstatacija da "Gazda ucjenjuje, postavlja uvjete, traži previše, drži se noktima..."

A sad su za sve krivi neki američki fiškali, mah...