Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, Kifamenn, Boy1da and 5 Guests are viewing this topic.

07.01.2026, 19:57 #3540 Last Edit: 07.01.2026, 19:58 by Deba
A i ja isto postavljam pitanje tko ce ih delat, pa tatta ce ih delat :svakacast:  :svakacast:

Mamićevo "Plavo sunce": Ugovori s Elektroprivredom HZHB teški 4,5 miliona KM https://share.google/nFsJboTJj6lOytdb5

F
A se mogu palit baklje ispod solarnog krova  :bo:  :nisamja: ?

Quote from: Fiume e basta on 07.01.2026, 20:02A se mogu palit baklje ispod solarnog krova  :bo:  :nisamja: ?

Hmmm.... možda je zanimljivije pitanje: bi li baklja bačena na solarne panele bila opasna? Ekipica koja zna dolaziti na južnu tribinu voli bacat baklje naokolo. Jedna je i na istočnoj završila prije godinu/dvije.

Čak i da se to dogodi vjerujem da se ništa ozbiljnog ne bi dogodilo. Ali, ono što je suludo je o čemu sve moraju brinuti oni koji će se možda upustiti u taj projekt.

Quote from: kirac_87 on 07.01.2026, 19:48
Quote from: Vado Magnar on 07.01.2026, 19:18Hej, chat GPT, ajd mi reci što je to solarni krov?
 :bo:  :neretljak:

Dat cu ti bolji odgovor od chata,
Solarni krov je rijesenje placanja rezija jer nam uhljebi iz grada ne placaju struju i vodu nego sve ide na Miskovu grbacu. Bravo za taj potez ako je istina Misko.

Plaćaju samo kikiriki od 500k eura.

F
Quote from: Vado Magnar on 07.01.2026, 20:11
Quote from: Fiume e basta on 07.01.2026, 20:02A se mogu palit baklje ispod solarnog krova  :bo:  :nisamja: ?

Hmmm.... možda je zanimljivije pitanje: bi li baklja bačena na solarne panele bila opasna? Ekipica koja zna dolaziti na južnu tribinu voli bacat baklje naokolo. Jedna je i na istočnoj završila prije godinu/dvije.

Čak i da se to dogodi vjerujem da se ništa ozbiljnog ne bi dogodilo. Ali, ono što je suludo je o čemu sve moraju brinuti oni koji će se možda upustiti u taj projekt.
Solarni krov na sjever i istok, a jug pojačat sa plexiglasom 💪🙂

K
Ako je ta ideja istina onda je Misko ljudina, jer se za vrijeme njega taj projekt nece isplatiti, znaci da covijek misli dugorocno za klub. Takoder ako se to napravi mozete zaboraviti na kantridu.

Quote from: Buranorth on 07.01.2026, 20:18
Quote from: Vado Magnar on 07.01.2026, 19:18Hej, chat GPT, ajd mi reci što je to solarni krov?
Solarni krov je rijesenje placanja rezija jer nam uhljebi iz grada ne placaju struju i vodu nego sve ide na Miskovu grbacu. Bravo za taj potez ako je istina Misko.
Uzalud se trudiš. Stvorio se narativ o Gradu maćehi. Grad je (bi) morao žešće reagirati na insinuacije koje svako malo izlete u raznim intervjuima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fiume e basta on 07.01.2026, 20:22Solarni krov na sjever i istok, a jug pojačat sa plexiglasom 💪🙂
Plexi na jugu umjesto metalnog kaveza bi bio lijepo rješenje, ali onda bi trebalo osigurati da ni jedna baklja ne uđe. Tovari bi jedva dočekali da se samozapale.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 07.01.2026, 20:29
Quote from: Buranorth on 07.01.2026, 20:18
Uzalud se trudiš. Stvorio se narativ o Gradu maćehi. Grad je (bi) morao žešće reagirati na insinuacije koje svako malo izlete u raznim intervjuima.

Onda sam u krivu. Non stop se govori kroz medije a i sam miskovic da nam je podrska od strane grada slaba. Što nije on u nekom nedavnom inetrvjuu (ako se ne varam onaj nakon zimskog prijelaznog roka kad je bila paljba po njemu) rekao da vodu i struju placa on?

Kako se nebi stvorio narativ kada ti besramno idu dati 3000€ za osvojenu titulu HNL-a.

Postavljanje krova je besmisleno ako se ne misle spojit sve 3 tribine jer time praktički odustaješ od Kantride a istovremeno si onemogućuješ buduće nadograđivanje/proširivanje Ruje..

Neka više odluče ide li se na Kantridu ili je Rujevica zauvijek..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Puno ili malo je uvijek upitno i ovisi iz čije perspektive se promatra. Nagrada nije sramotna, sramotna je bila jedino reakcija kluba na to. Neki klubovi, sportaši i udruge novce koje Rijeka direktno i indirektno dobija mogu samo sanjati, a imaju istu društvenu ulogu kao i HNK Rijeka.

A
Ako se već nešto tako bude radilo na Rujevici, samo neka opet ne naprave nešto napola, da stave krov samo na istok , a na sjever ne...Ili da ostave one rupe između sjevera i istoka i sjevera i zapada...Kad bi se to sve spojilo u jednu cjelinu i kada bi sve bilo natkriveno bio bi to mali bombončić, sve ostalo opet bi bilo ulaganje u nešto šta bi izgledalo nakaradno, svaka tribina bi vodila svoju politiku...

volio bi krov, voilio bi više da završe Rujevicu nego da diraju Kantridu
jedino, jedino, zamislite cijene istoka pod krovom  :nisamja:

L
Nisam siguran da se može samo tako spojiti sjever sa istokom i zapadom, ne djeluje mi da su visinski sve tribine u ravnini.

Quote from: LenRi on 07.01.2026, 20:48Nisam siguran da se može samo tako spojiti sjever sa istokom i zapadom, ne djeluje mi da su visinski sve tribine u ravnini.
Sve se može kad se hoće, sve je samo pitanje financija i želja.