Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

beetlebum, deo123, Filipovix, Fiume e basta, Ri-SVID, JeremiePingpong, david_ri, Brzina92 and 17 Guests are viewing this topic.

Znaci Kantrida nula bodova. Bit ce vise mjesta za nebodere, hotel, itd  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: D2 on 07.01.2026, 21:00
Quote from: LenRi on 07.01.2026, 20:48Nisam siguran da se može samo tako spojiti sjever sa istokom i zapadom, ne djeluje mi da su visinski sve tribine u ravnini.
Sve se može kad se hoće, sve je samo pitanje financija i želja.

Mislim da bi bilo bolje ostaviti zapad kako jest a razmisljati u spajanju sjeverne i istocne tribine i dodavanju jednog sektora. To bi omgogucilo cijeloviti novi krov i cini se kao najlogicnije rijesenje. Kapacitet bi takoder narasao za skoro 1000 mjesta. 
Zivi za taj osjecaj...

F
Quote from: ri5gile on 07.01.2026, 20:45volio bi krov, voilio bi više da završe Rujevicu nego da diraju Kantridu
jedino, jedino, zamislite cijene istoka pod krovom  :nisamja:
Cijene ostaju iste. Pa zato je bilo to veliko poskupljenje radi natkrivanja tribina.
Miško sve planira, a mi po njemu drvlje i kamenje 😇

K
Quote from: LenRi on 07.01.2026, 20:48Nisam siguran da se može samo tako spojiti sjever sa istokom i zapadom, ne djeluje mi da su visinski sve tribine u ravnini.
Tunel

R

M
Ma mislim da ovo o gradu i klubu po meni ne treba potencirati i paliti vatru. Pa nema grad para neznam koliko i uostalom pokazao je i grad i zupanija da misli i suradjuje sa klubom.
Uglavnom ideja je odlicna. Neznam jeli ovo sto cu sada napisati glupost,ali meni iz glave ne ide onaj stadion od Djurgardena,krov u jednom komadu samo rupa u sredini, a akustika predobra,nas je bilo malo ali se culo predobro, istina kad su ovi poceli svi navijati  bilo je zaglusujuce. E pa takav krov bi volio na Ruji,spojeni s rupom u sredini, solari,ma zakon ,bravo za Miska i suradnike.

Quote from: D2 on 07.01.2026, 20:41Puno ili malo je uvijek upitno i ovisi iz čije perspektive se promatra. Nagrada nije sramotna, sramotna je bila jedino reakcija kluba na to. Neki klubovi, sportaši i udruge novce koje Rijeka direktno i indirektno dobija mogu samo sanjati, a imaju istu društvenu ulogu kao i HNK Rijeka.
Zelis reci da ovisi o oku promatraca  ;D

I
Znači Rujevica kao Panteon  ;D

Quote from: ispod stijena on 08.01.2026, 12:46Znači Rujevica kao Panteon  ;D

Ali kroz rupu na krovu će sunce osvjetljavati Miškovu stolicu u loži.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I svirat ce nessun dorma kad god ga sunce pogodi...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: ispod stijena on 08.01.2026, 12:46Znači Rujevica kao Panteon  ;D

Morao sam ići guglat koji točno  ;D

Kako god, lijepo bi bilo.

K
Koliko sam ja shvatio Ljubovića smo poslali u Opatiju kao nekog  koordinatora struke, ne znam dal se pisalo šta o njemu

Denisa? Nisam ni znao da se vratio u RH :-/
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 08.01.2026, 22:08Denisa? Nisam ni znao da se vratio u RH :-/

Vec neko vrijeme je u omladinskom pogonu

Tko god da je vodi službeni račun na Instagramu zna kako da dadne srčani

Quote from: Radeljic enjoyer on 14.01.2026, 17:19Tko god da je vodi službeni račun na Instagramu zna kako da dadne srčani
Moze pojašnjenje za nas koji nemamo gram?