Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

beetlebum, deo123, Filipovix, Fiume e basta, Ri-SVID, JeremiePingpong, david_ri, Brzina92 and 18 Guests are viewing this topic.

L
Đaletu je svaka utakmica utakmica sezone. U Gorici je bila utakmica sezone, protiv Šibenika je bila utakmica sezone, jučer je bila utakmica sezone, u srijedu je utakmica sezone itd.

Quote from: LenRi on 30.03.2025, 12:12Đaletu je svaka utakmica utakmica sezone. U Gorici je bila utakmica sezone, protiv Šibenika je bila utakmica sezone, jučer je bila utakmica sezone, u srijedu je utakmica sezone itd.

Slažem se. Već unatrag nekoliko kola govori da je svaka sljedeća utakmica sezone tako da se ne bi previše fokusirao na tu izjavu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: LenRi on 30.03.2025, 12:12Đaletu je svaka utakmica utakmica sezone. U Gorici je bila utakmica sezone, protiv Šibenika je bila utakmica sezone, jučer je bila utakmica sezone, u srijedu je utakmica sezone itd.

sudeći po tome kako su te ostale utakmice sezone prošle u srijedu nam se ne piše dobro 🤣
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: LenRi on 30.03.2025, 10:42
Quote from: Fornax on 30.03.2025, 10:31
Quote from: LenRi on 30.03.2025, 10:29Da smo se jučer čuvali za kup ne bi počeli utakmicu s najjačim sastavom, počeli bi Butić, Rukavina, dogan, manev, ilinković itd.
Ne misliš da bi takvo nešto možda bilo malo preočito i da bi izazvalo određeni skandal?
Kakav skandal? Šta želiš reći da su igrači namjerno pustili utakmicu? Jedino što se slažem s većinom da smo trebali bolje popuniti roster na zimu, pojačati klupu. Mogao si vratiti Lončara koji ti može pokriti pozicije veznog i krila, ranije si trebao dovesti Čopa i Oreča itd.

Nije napisao @Fornax da su namjerno pustili, nego da bi bilo skandalozno da je Đale započeo utakmicu sa tim koje si ti nabrojao.

L
Quote from: Estel on 30.03.2025, 12:25
Quote from: LenRi on 30.03.2025, 10:42
Quote from: Fornax on 30.03.2025, 10:31
Quote from: LenRi on 30.03.2025, 10:29Da smo se jučer čuvali za kup ne bi počeli utakmicu s najjačim sastavom, počeli bi Butić, Rukavina, dogan, manev, ilinković itd.
Ne misliš da bi takvo nešto možda bilo malo preočito i da bi izazvalo određeni skandal?
Kakav skandal? Šta želiš reći da su igrači namjerno pustili utakmicu? Jedino što se slažem s većinom da smo trebali bolje popuniti roster na zimu, pojačati klupu. Mogao si vratiti Lončara koji ti može pokriti pozicije veznog i krila, ranije si trebao dovesti Čopa i Oreča itd.

Nije napisao @Fornax da su namjerno pustili, nego da bi bilo skandalozno da je Đale započeo utakmicu sa tim koje si ti nabrojao.
Ali ako nisu igrači pustili utakmicu kako je Miško kriv za poraz? Da nam je kup prioritet, Miško bi mrtav hladan to izjavio, već nam je hrpu govana servirao ove sezone te je time pokazao da ga zaboli ona stvar za nas navijače.

30.03.2025, 13:08 #845 Last Edit: 30.03.2025, 13:10 by MaČaĆeToMane
Quote from: robil on 30.03.2025, 12:06Kad pročitam izjavu da je "u srijedu utakmica sezone" a ti si prvi na tablici sve mi je jasno. Po gazdinoj volji mi ne smijemo bit prvi. Sjetim se Ježića 2005. kad je isto sranje u ožujku izletilo. Pa kako ne reć jebo vas kup. Nema vizije ni plana. Pa ko će igrat sljedeće sezone? Dovest par "nezaposlenih" u rujnu i plakat za ispadanje u 3. pretkolu.......

Ja koliko znam, a natuknuo sam pred mjesec-dva, ove sezone postoji itekakva ambicija i nada da će se osvojiti prvenstvo
Miško i struka su uvjereni da imaju dobar kadar, Menalo im je ono top3 naša igrača haha
Mislim da su slijepi pored zdravih očiju i da je kadar pretanak, ali u klubu ne misle tako

Jednim dijelom se slažem, mi da imamo trenera koji nije početnik imali bi 10 bodova prednosti
SPORTSKI ODLAZI!

Možda ako Đale prestane igrati utakmice sezone konačno neku i dobije...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Opa, klub čestitao članovima Uskrs preko maila  :o  ja se nadam(po 1987.put...) da je ovo novi početak boljeg tretiranja članova i pretplatnika

Quote from: kircipijanci on 18.04.2025, 11:40Opa, klub čestitao članovima Uskrs preko maila  :o  ja se nadam(po 1987.put...) da je ovo novi početak boljeg tretiranja članova i pretplatnika

Debilizam. Umjesto da salju prave obavijesti, oni cestitaju vjerske blagdane.

S
Nek' mi njima sutra čestitamo pobjedu... i oni nama, Uskrs je manje bitan...

Ne vidim da je to bolje tretiranje članova. Fiumani bi rekli stucco e pittura. Za lepo vidit. Vjerujem da je vjernicima i važan na simboličkoj razini ali ipak ima i relevantnijih načina kojima se mogu bolje tretirati članovi. A neki od tih načina se mogu i prevesti u novčane vrijednosti.

Quote from: kircipijanci on 18.04.2025, 11:40Opa, klub čestitao članovima Uskrs preko maila  :o  ja se nadam(po 1987.put...) da je ovo novi početak boljeg tretiranja članova i pretplatnika
Jedina pravna osoba s kojom imam neki tip formalnog odnosa, a koja mi ove godine nije čestitala rođendan, je Klub.

Uskrs ne slavim.

Mislim, "slavim".
#degenerik

Sarkazam je bio naravno.. Nego sam navikao na veliku 0 od priviligija kao clana pa mi je i ovo veliko.
Davno ste tu prokomentirali da smo zaostali u svemu pa sam se samo pokusao nadovezat sarkazmom

Quote from: kircipijanci on 18.04.2025, 17:08Sarkazam je bio naravno.. Nego sam navikao na veliku 0 od priviligija kao clana pa mi je i ovo veliko.
Davno ste tu prokomentirali da smo zaostali u svemu pa sam se samo pokusao nadovezat sarkazmom
Na sličan način smo i mi u firmi komentirali tu čestitku.
#degenerik

Ovo je vise bila propaganda obitelji Kim, pardon Miskovic da se u mailu napise obitelj Miskovic pa da se ovi ravnozemljasi osjecaju toplije uz cestitke i da Rijeka ne može bez njih i dinama