Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Kifamenn, Infopoint, BoroZvijer and 6 Guests are viewing this topic.

I
Ma ima oko 9000 članova koji su platili 30€.
To je oko 270000€.
I imaš članarine koje su kupovane pred kraj prošle sezone za polugodišnje pretplate.
Možda i za firme kroz sponzorstva još nešto.
Nije to nerealno.

I
Uostalom, tko još gleda za 100, 200 hiljada gore dolje.

K
22.04.2025, 15:21 #872 Last Edit: 22.04.2025, 15:56 by Krkan
Po tome bi trebalo još 6500 prodanih članarina početkom 2024 x 20 eura. Ne drži vodu nikako.
Inače, omjer besplatnih ,dječjih i plaćenih članarina je cca 50-50.

Htio sam reći da time sumnjam i u ostale brojke glede pretplata.. ovo s članarinama je bar lako izračunljivo.

K
Znači da su brojke prenapuhane, zaradili se i nanje a Miško je još glupljiji nego što je glup

Moguće da u "članstvo" idu i sponzorske lože, skyboxevi koji su duplo poskupili?

Mislim da bi klub frizirao nešto manje očito od članstva...
#navodninavijač

Vjerojatno si u pravu jer sad sam se sjetio još nečega kod članstva/pretplata.

Neiskorišteni period članarina ide u "prihodi budućeg razdoblja". Znaci da je samo pola iznosa osobnih članarina za 24/25 ušlo u stavlu "članarine", dok je ostatak u "Prihodi BR". Isto tako vjerojatno i skyboxovi, ali i pretplate. Znaci prihodi na pretplate samo u pola ulaze u prihode od pretplata. Ostatak je u PBR.

Teško da se prihod od članarina miješa s drugim prihodima, ako ništa drugo zbog toga jer se na članarine ne plaća PDV. A možda imamo i "kreativno" računovodstvo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nisam mislio reći da članarine i pretplate idu u isti konto, nego da se knjiže kao prihodi s prolaskom vremena. A neiskorišteni dio bi trebao ići u prihode budućeg razdoblja.

R
23.04.2025, 00:30 #878 Last Edit: 23.04.2025, 10:22 by ričan
Ovako na prvu, rekao bi da se pod članarine broji i naknada koju se za djecu plaća u školi nogometa. Ne znam koliko se trenutno to naplaćuje u našoj školi, ali ukupna svota ne bi trebala biti zanemariva, plaća se mjesečno...

Miško je sebi pronasao idealnog trenera koji sluša i pod tim mislim da Janko mora igrat svaku do kraja, pucat kad stigne, izvađat prekide jer tu se bilda njegova statistika a i cjena naravno. Šta Miškec ima od Ilinkovića koji ima mekanu loptu i zna rasparat obranu(dakako da je mekan u duelu ali to bi trebali nadomjestit Selahi i igrac za kojeg smo odbili 2m eura pa odmah nakon toga prodali Smolčića i Pašalića jer eto šta će nam oni), pa neće ga utopit za par milki. To nije prolazilo kod Sopića (Đurotova zamjena na maximiru, Juncaj...) i zato je Sopić koji je provjereni trener dobio otkaz nakon remija sa Vž ali trener početnik koji u borbi za prvaka nema igru,izgubi 2 uzastopne tekme, ranije ne dobije fenjeraša Šibenika, pa predzadnju Goricu, pa sad predzadnjeg Osijeka kojem je ovo druga pobjeda u HNL-u u ovoj kalendarskoj godini. Šta reć dalje..Mislim da nas na ljeto čeka teška šamarčina sa ne dovođenjem kvalitete jer nemamo kite, pardon kinte,  europa ce se tesko dohvatiti a i u međuvremenu kad se objavi cjena pretplata će dodatno ohladit i onih par tisuca sta su ove sezone kupili i mislim da ce nam tesko bit par sezona dok je vodstvo kluba ovakvo kakvo je (DRS, Čulina,Đale..). Jedino sta bi promjenilo cijelu krvnu sliku su povratak Manceta i Keka,  sve ostalo pušing rođo... Volim te Rijeko

B
Quote from: kircipijanci on 24.04.2025, 12:01Miško je sebi pronasao idealnog trenera koji sluša i pod tim mislim da Janko mora igrat svaku do kraja, pucat kad stigne, izvađat prekide jer tu se bilda njegova statistika a i cjena naravno. Šta Miškec ima od Ilinkovića koji ima mekanu loptu i zna rasparat obranu(dakako da je mekan u duelu ali to bi trebali nadomjestit Selahi i igrac za kojeg smo odbili 2m eura pa odmah nakon toga prodali Smolčića i Pašalića jer eto šta će nam oni), pa neće ga utopit za par milki. To nije prolazilo kod Sopića (Đurotova zamjena na maximiru, Juncaj...) i zato je Sopić koji je provjereni trener dobio otkaz nakon remija sa Vž ali trener početnik koji u borbi za prvaka nema igru,izgubi 2 uzastopne tekme, ranije ne dobije fenjeraša Šibenika, pa predzadnju Goricu, pa sad predzadnjeg Osijeka kojem je ovo druga pobjeda u HNL-u u ovoj kalendarskoj godini. Šta reć dalje..Mislim da nas na ljeto čeka teška šamarčina sa ne dovođenjem kvalitete jer nemamo kite, pardon kinte,  europa ce se tesko dohvatiti a i u međuvremenu kad se objavi cjena pretplata će dodatno ohladit i onih par tisuca sta su ove sezone kupili i mislim da ce nam tesko bit par sezona dok je vodstvo kluba ovakvo kakvo je (DRS, Čulina,Đale..). Jedino sta bi promjenilo cijelu krvnu sliku su povratak Manceta i Keka,  sve ostalo pušing rođo... Volim te Rijeko

Mislim da je sada idealan trenutak za prodaju kluba jer ako ova sezona nije najbolji poziv eventualnom kupcu ne znam sta je.. Vise je nego ocito da se uz mrvicu ulaganja, zelje i volje a prije svega uz malo sustavnog planiranja moze igrati kvalifikacije za LP, EL.., osvajati trofeje pa i preprodavati kvalitetne igrace ali nakon sto daju svoj obol sportskim ambicijama jednog profesionalnog sportskog kluba kao sto je to nasa Rijeka.

Quote from: Boy3006 on 24.04.2025, 17:08Mislim da je sada idealan trenutak za prodaju kluba jer ako ova sezona nije najbolji poziv eventualnom kupcu ne znam sta je.. Vise je nego ocito da se uz mrvicu ulaganja, zelje i volje a prije svega uz malo sustavnog planiranja moze igrati kvalifikacije za LP, EL.., osvajati trofeje pa i preprodavati kvalitetne igrace ali nakon sto daju svoj obol sportskim ambicijama jednog profesionalnog sportskog kluba kao sto je to nasa Rijeka.

Miškec ce prodat Rijeku kad mu voda dođe do grla sa navijačima ili kad neko ponudi cjenu koja ga zadovoljava. Skuzio je da klub stabilno plovi u leru bez ulaganja, bez prave struke jer eto u Hnl to prolazi a u europi se dogodi sta se dogodi ali brzo mi to sve zaboravimo jer nam zamaže oči sa nekim pojačanjem ili nekom pobjedom. Čudni smo ljudi mi primorci.
Razmisljanja sam da kad bi prodao klub i dosao neki stranac da bi ga bolio k za Rijeku (kao Osijek) i da bi žalili za Miškecom a opet pun mi je k njegovog vođenja kluba da ne nabrajam vec ste pisali probleme. Nadam se da ce se pokrenut i smanjit razinu ega i svatit da mora imat pravu struku, analiticare, skolu nogometa kakvu Rijeka zasluzuje, pravi fun shop, marketing, jer na kraju dana sva ta kvaliteta se slijeva u njegov bađet

Quote from: kircipijanci on 25.04.2025, 07:40Miškec ce prodat Rijeku kad mu voda dođe do grla sa navijačima ili kad neko ponudi cjenu koja ga zadovoljava. Skuzio je da klub stabilno plovi u leru bez ulaganja, bez prave struke jer eto u Hnl to prolazi a u europi se dogodi sta se dogodi ali brzo mi to sve zaboravimo jer nam zamaže oči sa nekim pojačanjem ili nekom pobjedom. Čudni smo ljudi mi primorci.
Razmisljanja sam da kad bi prodao klub i dosao neki stranac da bi ga bolio k za Rijeku (kao Osijek) i da bi žalili za Miškecom a opet pun mi je k njegovog vođenja kluba da ne nabrajam vec ste pisali probleme. Nadam se da ce se pokrenut i smanjit razinu ega i svatit da mora imat pravu struku, analiticare, skolu nogometa kakvu Rijeka zasluzuje, pravi fun shop, marketing, jer na kraju dana sva ta kvaliteta se slijeva u njegov bađet

Dida će prodati Rijeku kad naleti netko voljan platiti traženu cijenu.
Dok se to ne dogodi, glavni cilj mu je držati vrijednost imovine. Dok je bilo love od Lisice za trošiti, Dida se igrao predsjednika i lovio titulu. Kad je pukla ta ljubav i kad je dobio klub kao svoju otpremninu, prebacio se u bodulski mod i klub financira s tolikim zrnom ambicije da mu se ne sroza vrijednost. Vjerojatno bi mogao glatko srezati baDJet na 5-6 milijuna eura godišnje, umjesto sadašnjih 15. Ali onda bi automatski pala i vrijednost kluba.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Hvala Lisici na naslov ❤.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Vidićemo koga će prodat drugu zimu?