Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, Kifamenn, Boy1da and 4 Guests are viewing this topic.

Ili ti izrodtiljaju auto ....
Volim grad koji teče

Quote from: Fornax on 31.05.2025, 09:31Nije, u što se možeš sam uvjerit s dvije sekunde guglanja.
Da li je ta politka nekad postojala pa je ukinuta, ili se za odabrane (među kojima nije NK RIjeka) čine iznimke... Bo.
A hebate led sve znaš i onda pišeš rebuse. Čemu ta fora s guglanjem na forumu.
Gukni golube napiši neće ti se tipkovnica potrošit. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 31.05.2025, 17:04
Quote from: Fornax on 31.05.2025, 09:31Nije, u što se možeš sam uvjerit s dvije sekunde guglanja.
Da li je ta politka nekad postojala pa je ukinuta, ili se za odabrane (među kojima nije NK RIjeka) čine iznimke... Bo.
A hebate led sve znaš i onda pišeš rebuse. Čemu ta fora s guglanjem na forumu.
Gukni golube napiši neće ti se tipkovnica potrošit. 8)

Baš, evo mene isto jako zanima.

Da netko pojasni kako nam klub stoji kod nove gradonačelnice?  :neretljak:

M
Quote from: dadoht on 01.06.2025, 21:05Da netko pojasni kako nam klub stoji kod nove gradonačelnice?  :neretljak:

Buduci da joj je Salecic u stranci mislim da kotira jako dobro. To ja onako laicki iz novina.

A
Quote from: dadoht on 01.06.2025, 21:05Da netko pojasni kako nam klub stoji kod nove gradonačelnice?  :neretljak:

Oće biti nove Kantride, zna li se što? Ne zamjerite što nisam informiran, ipak sam ja iz Istre.

Quote from: armada on 01.06.2025, 21:07

Oće biti nove Kantride, zna li se što? Ne zamjerite što nisam informiran, ipak sam ja iz Istre.

Da si pitao jučer odgovor bi bio da. Pošto su izbori upravo završili, odgovor je - vrlo vjerojatno ne.

Odlučno možda.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: armada on 01.06.2025, 21:07

Pa ako sad ne bude, onda nece bit nikad.

Z
Koliko više pretplata očekujete u odnosu na prošlu godinu?

Quote from: Zelko Maler on 03.06.2025, 10:49Koliko više pretplata očekujete u odnosu na prošlu godinu?

144

Quote from: Zelko Maler on 03.06.2025, 10:49Koliko više pretplata očekujete u odnosu na prošlu godinu?

Nakon prve titule broj pretplata je skocio znacajno. Sad isto ocekujem jedno 50% vise pretplata, sto bi bilo oko 6000. Jer osim sto svijet voli pobjednike, tu je i Europa i osigurana mjesta...

K
Ima li netko da neće produžiti pretplatu  :bo:

Ja mislim da će rast broj članova jer su ljudi skužili da im je jeftinije uzet člansku i kupovat karte i ici na 10tak tekmi, nego davat za pretplatu tolike cifre jer ionako u pretplate nije ukljuceno nista osim HNL-a. A ovaj broj pretplatnika može narast ali ne puno, jer ili su moćni pa imaju i ne gledaju cjene ili jednostavno ce dat određenu svotu da odu gledat svoju Rijeku bez obzira na sve

03.06.2025, 11:46 #914 Last Edit: 03.06.2025, 11:48 by D2
Broj pretplata će sigurno ovisiti i o budućoj cijeni te načinu na koji će se ona prezentirati. Rezultat sigurno ima veliki utjecaj na odluku, ali nije i jedini razlog kupnje pretplate.
Ono što se meni nikad nije svidjelo je to što su članarine išle prije objave cijena pretplata. Ove godine ću ipak sačekati s objavom cijelog "paketa" i onda donijeti odluku. Povećanje cijene pretplate za sektor koji je ionako prošle godine u postotku išao najviše gore od svih ostalih sektora mi ne bi baš lijepo legao. Ne zaboravimo da ćemo ove godine valjda doći u priliku potrošiti i koji euro više na paket euro utakmica u skupini. Tako da će se skupiti toga. Evo za sada moje razmišljanje je strpljen spašen.