Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

SandroB, mattur123 and 1 Guest are viewing this topic.

T
Bubni mi neki ogranicenje da be spamam

B
04.01.2025, 23:50 #676 Last Edit: 04.01.2025, 23:51 by Boy3006
Quote from: Snjesko on 04.01.2025, 20:01Ako treba i jaca poruka onda ajmo dobit taj Dinamo i onemogucimo im kantu. Na tu utakmicu treba akumulirat svo nezadovoljstvo ovim nasim tuznim nogometom. Pa kad Galesic osvane na spisku reprezentacije, a da nema niti jedan nastup za Dinamo u Europi, ajmo njima jebat sve s tribina jer oni su svo zlo naseg nogometa u kojem i Miskovic pliva, odnosno tone...

Tako je!

Sto nas vise Misko guzi to cemo mi vise ulaznica kupit i jace navijati!

Sto im bolje igrace prodamo to cemo im jednostavnije onemoguciti kantu!

:svakacast:  :svakacast:

Mislim da Misko ne samo da dobro pliva u toj mocvari nego covjek glisira!

T
Quote from: Fornax on 04.01.2025, 23:48Vidim čast da otvori "space" ima onoj podguzni poltronski izbljuvak.

Ono, hvala, možda navratim.
Kakav god je ipak je najaktivniji RI novinar na X-u

S
I Mišković je najaktivniji predsjednik... prejebao je ovaj prelazni rok za deset dana.
Čudno mi je kako najaktivniji novinar ne poziva na skandiranje voljenom predsjedniku.

Kad smo predstavljali Rijeku na riječki pogon (+ Alen Halilović + Mateo Pavlović) napisao je upravo to, "valjda je predsjednik zaslužio skandiranje tribine"... ako to nije Sjeverna Koreja, onda ni Galešić nije u Dinamu.

T
Dobro koga onda da zovem

Quote from: Tmatic on 04.01.2025, 23:58Dobro koga onda da zovem
Zalizanog
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Očerupanu kokoš.
#degenerik

S
Quote from: Tmatic on 04.01.2025, 23:58Dobro koga onda da zovem

Selahija.

Sveo sam "društvene mreže" samo na ovaj forum i opet mi fali par sati života dnevno. Hvala, ali pass from me.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Zelko Maler on 04.01.2025, 11:09
Quote from: Arci1984 on 04.01.2025, 11:06
Quote from: Basso on 04.01.2025, 11:00Do čega smo došli da ne smiješ kritizirati transfer galešića na društvenim mrežama  napisao sam komentar di nisam vrijeđao dotičnog a blokiran sam za manje od pet minuta.

Vidim da će ovaj zaposlenik za društvene mreže danas imati duplu dnevnicu.

Hoćeš li mi možda poništiti pretplatu i lupiti zabranu odlazak na utakmice tj. hoćeš li početi primjenjivati praksu svoga velikog prijatelja.

🤮🤮🤮

Jbt pa nama je klub okupiran....
To sam jučer-prekjučer komentirao. Ja sam na instagramu blokiran pred 2 godine a znam dosta njih na facebooku

Rijeka ima abnormalni mali broj pratitelja na instagramu. Malo više od Lokomotive. Skužio sam nedavno kod razgovora s prijateljima da ih je masu blokirano pa je vjerojatno taj broj mali upravo zbog toga. Ko zna koliki je to broj. Možda i u tisućama.

Sjeverna Koreja.

Vezano za pratitelje, skoro pola njih su Indonežani koji su počeli pratiti RIjeku još kad je Mr. Bađet doveo onu dvojicu Indonežana. Prije njihovog dolaska smo imali oko 25 tisuća pratitelja.

Mislim da smo imali oko 30k prije Bryliana Aldame pa su nas Indonežani pogurali do nekih 45k..

Minimalno 15 tisuća su Indonežani a možda i više kako Marheen kaže.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Tko je bio bolji, Brylian ili Juncaj?

Mislim da čak Juncaj..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: vMario87 on 06.01.2025, 14:36Mislim da čak Juncaj..

Ali je Brylian veca zvijezda

Quote from: MaČaĆeToMane on 04.01.2025, 20:11NK Dinamo Rijeka

Ono nije mi vrag dao mira, valjda sam mazohist neki, pa sam išla na objavu GNJKA sa prvog treninga u Turskoj večeras & bilo je dovoljno da vidim prvih 10sek snimke da mi prisjedne otvaranje tog sranja i redom izlaze
Nevistić, Galešić, Ristovski pa Kulenović....
 A najsramotnije šta je na treninzima Rijeke isto situacija...  🤮

Dve filijale prijatelja Zdravka & Damira 🙄