Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

mattur123, Franjo Tuđman, frane merikan, robotics and 7 Guests are viewing this topic.

Quote from: Stari grad on 14.08.2025, 03:49
Quote from: Boy1da on 13.08.2025, 22:46Pitanje je "kada".

Jesmo li u minusu ako dobijemo te pare i ne prodamo vise nikoga? Kinda. Necemo si pokrit budzet. Dakle, na kraju sezone nismo. A to Misko gleda.

Jesmo li u minusu ako stavimo u omjer zaradu od EL/KL i troskove EL/KL (putovanja, organizacija, premije, vamte tamte), onda vjv ne, mada nije neki plus.

Sta nije rekao Misko odmah na pocetku sezone ,da je za premije ,nove travnjake i ne znam sta jos otisao u minus 7 miliona ?

Cijene premija i travnjaka skočile, inflacija
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Vado Magnar on 13.08.2025, 21:58Jesam li ja lud ili je samo meni ovo potpuno ok odgovor na postavljeno pitanje.
A pitanje je: je li zarada od Europe dovoljna za krpanje budžeta?

Odgovor je nije, i naglasi da dio para ode na troškove puta i premije.

U čemu je problem????
Što je naglasio da je put skup?

Meni se koji puta čini da pojedini ljudi na forumu samo traže izlike ne bi li po upravi, igračima, bilo čemu da ne budem fin: srali. Fakat previše.

Zarada europe je dovoljna za krpanje budžeta. Nećeš ga popuniti do kraja, ali ćeš završiti euro avanturu u plusu.

Troškovi euro putovanja, plus troškovi domaćih utakmica, plus troškovi premija će ti ukupno biti manji od zarade od ulaznica, plus lova od uefe. Na kraju te cijele priče će ti ostati bar 500K ili milijun eura, ako ne više. Tu uopće ne ulazim u dizanje vrijednosti igrača, jer se sad gledaju njihove partije protiv pravih protivnika, a ne isječci sa HNL livada. Taj porast vrijednosti je teško procijeniti, ali on sigurno postoji.

S tim dodatnim novcima ćeš pokrpati kategorije budžeta, možda i pokriti godišnju ratu za Rujevicu. I omogućit će ti da neke igrače ne moraš prodati na prvu loptu ili da se možeš malo više cjenkati.

Naglašavanje troška putovanja je jeftino ciganjenje. Gore su naveli da je taj trošak maximalno 50K eura. I ti sad kao SD kluba to ideš naglašavati kao skupu stavku?
Pogotovo kad se sjetimo kako je klub empatičan i osjetljiv kod komuniciranja cijena ulaznica. Pa ti Miško onako krkanski odreže da minimalno 8 eura za ulaznicu i nije neki trošak za navijače i ne vidi neki razlog zašto bi se uopće trebali žaliti.

Kad se klub koji je uspostavio takvu razinu komunikacije oko financija, krene žaliti na ovakve sitne troškove poslovanja, može očekivati reakcije koje je dobio.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Petrovič je dobio 2 utakmice kazne.. ni na to neće nitko reagirat
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
Quote from: Uzaludni on 14.08.2025, 05:58
Quote from: Stari grad on 14.08.2025, 03:49
Quote from: Boy1da on 13.08.2025, 22:46Pitanje je "kada".

Jesmo li u minusu ako dobijemo te pare i ne prodamo vise nikoga? Kinda. Necemo si pokrit budzet. Dakle, na kraju sezone nismo. A to Misko gleda.

Jesmo li u minusu ako stavimo u omjer zaradu od EL/KL i troskove EL/KL (putovanja, organizacija, premije, vamte tamte), onda vjv ne, mada nije neki plus.

Sta nije rekao Misko odmah na pocetku sezone ,da je za premije ,nove travnjake i ne znam sta jos otisao u minus 7 miliona ?

Cijene premija i travnjaka skočile, inflacija

Stavimo ključ u bravu , šta drugo

Dakle, komisija kaze da su pogrijesili, ali double downaju s kaznom.

HNS, fuckin 'ell.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Gdje god se covjek okrene prica o novcima,besparica vlada svugdje,inflacija jede na sve strane.

Stvarno bi mogli neku kasicu prasicu da mogu naši imat polupansion na eu tekmama a ne da moraju nositi pohano od doma
nananana... rijeka je najbolje od svega...

M
14.08.2025, 12:47 #1296 Last Edit: 14.08.2025, 12:48 by moreplovac
Smanjit će kaznu poslije dinama.

#nistaseneprepustaslucaju

K

K
Diallo je pred par mjeseci za istu ili sličnu stvar , kod istog suca ( Čuline ), dobio 2 utakmice. Tek toliko. Ako smanje, evo LJPV-a na naslovnicama.

Sve je isto kao i lani  :neretljak:

I
Idu unutarnje rezerve u vidu Butinha i Rukavinha.

Poslije ćete jesti diplome.

O
Quote from: Stormfall 87 on 14.08.2025, 11:15Teorija da nema igraca Koji nam fale je smijesna, najveci problem je da mi niti nemamo skaute. Treba cesljati manje lige a ne samo cekati da ti neki menadjer pokuca ili cekati otpatke dinama. Iz glave 4 igraca iz Irske. Owen Elding-19 godina- spica, Warren Davis- 20 godina- ljevo krilo, Michael Noonan- 17 godina- spica, Tommy Lonergan- 21 godina- spica. Skupa nekostaju preko 150k. Daj im jedne prave pripreme I sansu I bar jedan ce uspjeti 💯. Trosimo lovu na penzice koji godisnje odigraju 50 minuta. Manev,Skoric itd
realno ovi sta si ih ti napisao nisu upgrade na ovo sto imamo niti sam siguran da bi mogli odmah uskociti u prvih 11, perspektivniji jesu,ali nama trebaju igraci koji ce doci i odmah biti korak naprjed u odnosu na postojece,a takvih realno nema puno koje mi mozemo dovesti.Imas Tahia,sahu,medota rajana nase igrace pa guraj onda njih rade,sad smo doveli i jos par juniora.

V
Quote from: ispod stijena on 13.08.2025, 23:08"skup je put u Irsku".

Nek idu onda RyanAirom i eto uštede.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 14.08.2025, 13:35

Ili nek uopce ne idu. Cemu? Zrtvovat financijsku stabilnost zbog tamo nekih europskih destinacija?
Treba malo i hnl razmotriti. Nije ni Osijek blizu...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

V
Quote from: ri je najbolje od svega on 14.08.2025, 13:42
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 14.08.2025, 13:35

Ili nek uopce ne idu. Cemu? Zrtvovat financijsku stabilnost zbog tamo nekih europskih destinacija?
Treba malo i hnl razmotriti. Nije ni Osijek blizu...

U Slavoniju i Split BlaBlaCarom.