Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

korner, Carlopago87, Istegnuće kralježnice and 7 Guests are viewing this topic.

L
Šta nemaju u hibernianu manje od 50% vlasništva?

Quote from: LenRi on 28.08.2025, 23:01Šta nemaju u hibernianu manje od 50% vlasništva?
ima 25%
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.08.2025, 23:00
Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 22:58Naravno da je riješeno.
E sad mene jedna druga stvar zanima, dali smo mi sa službenom objavom i transferom kluba čekali Hiberniana i njegov eventualni ulazak u KL?
Kako će sad Uefa gledati na nas i njih? Isto natjecanje
Pa zar se ne gleda tko ima bolji plasman u ligi? Osim toga tamo je BKFC manjinski vlasnik.
Da editirao sam kasnije

K
Quote from: dadoht on 28.08.2025, 23:00Molimo se za Legiu u ovome momentu idu produžetci  :sta:

Gol Legia

I
E sad mene jedna druga stvar zanima, dali smo mi sa službenom objavom i transferom kluba čekali Hiberniana i njegov eventualni ulazak u KL?
Kako će sad Uefa gledati na nas i njih? Isto natjecanje.
Iako oni nisu vlasnici Hiberniana, možda sam zabirjao, tražim im opravdanje

Zabili im poljaci 3 3 je u 100 minuti

D
Kako će sad Uefa gledati na nas i njih? Isto natjecanje.
Iako oni nisu vlasnici Hiberniana, možda sam zabirjao, tražim im opravdanje
Po uefi nije samo stvar postotka u vlasnistvu nego da li taj vlasnik ima vecinski utjecaj na odluke. Dosta je kompleksna prica..bolje je da Legia to rijesi

K
Možda oni žele u Hibernianu ući još više u vlasništvo? Neka Legija njih riješi, za svaki slučaj

Zabio ga čovjek iz Danske 🇩🇰, Mileta Rajović...
Ri Or Die

F
Ako dodje Pjaca ja onda i dalje sumnjam da smo dobili nove vlasnike.

Kad bude ta presica prvo pitanje bi ja pitao upravo to - s obzirom na UEFA pravila vezano za (su)vlasnistvo vise klubova koji igraju isto natjecanje kakav je plan, odnosno moze li garantirat da ce Rijeka igrat natjecanje koje izbori kroz svoje prvenstvo. Drugo pitanje bi mi bilo kakav je plan za Kantridu i novi stadion. A onda mozemo o buđetu, omladinskoj skoli itd...

Ja vjerujem da oni nisu vesla sisali i da znaju sto UEFA zabranjuje i kako ce to zaobic jer sve drugo nema previse smisla.

S
Ovo je sada pomalo smjesno...

Z
klub se mora stabilizirati pod hitno. Imat ćemo jako lijepe skupine za branje bodova u europi. ( odnosno nema više skupina nego na ekipe mislim)

Ovo moljenje Boga da bratu crkne krava je sve 😂

Vjerojatno se radi toga čeka sa objavom i operacijama nove uprave, da grupe budu izabrane.

Onda ćemo o tome razmisljati druge godine.

B
U ocekivanju smo boljih vremena. Od poraza sa dinama jos , osvrcem se na temu o samim utakmicama i Djaletu minimum jer sve je receno i izgubljen smo slucaj od pocetka sezone, i potpuno smo razgoliceni. Djale je izgubio pozitivnu nabrijanost, a kad se na to nadoda takticko znamje koje je nula, dobijemo ovo jucer- sto smo priznajmo, nazalost znali svi da je lako moguc scenarij. Europska sramota. Ja nisam nimalo vjerovao uoci utakmice da mozemo napravit tamo.
Neznam tko ce vodit u nedjelju sa hajdukom, no Djaletu bi bila jos jedna mrlja da se oprosti sa debaklom na poljudu. Trebamo to sa bilo kim odradit, a Djale- sjetit cemo se one pjesme "pamtim samo sretne dane". Cim prije zavrsit ovu epizodu(koja je trebala bit zavrsena duplom krunom), i pamtit ga po tituli samo.

Pisem sve ovo u temu Klub, jer trebamo sad bit skromni i smanjit ocekivanja, bar za ovu sezonu. Pobjednicki mentalitet nemamo, a on se gradi. Ova ekipa je u rasulu, neki su se umislili, neki nezadovoljni jer neigraju i onda ono malo sto odigraju naprave zakurac. A neki nisu za nogomet na iole ozbiljnoj razini. Kolko god igraca da dode sad- treba cistka da se uspostavi izbalansirana i zadovoljna ekipa, a to se nemoze sad, minimalno do zime i onda se nekako dogegat do 3. mjesta i kvalifikacija. Teski dani u ocekivanju boljih.

Ajde bar novom treneru i novim vlasnicima smo spustili letvicu da mogu krenut bez prevelikog pritiska.