SHNL 30. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 18.04.2026, 16:00h

Started by Iqteam, 15.04.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobar dan. Meni nije jasno na kojem jeziku su Sanchez i ljigavačević pričali nakon utakmice, engleski bez samoglasnika je nerazumljiv.

Dinamo je pokazao da je kurčina kad naiđe na europsku ekipu i to je najveća pobjeda za sljedeću sezonu što će bakula ostati im.

I ovaj bod će pogurati 200-300 ljudi ekstra prema Opusu.

Ja koliko znam, Valincic crveni mora dobit izvan 16, a unutar 16 samo za nekakav mesarski prekršaj.
Nikakve krađe danas niti se treba tako osjećat, pa 2 penala smo dobili kakve nam inače ne sude, to se u HNLu sudi samo dinamu
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 18.04.2026, 18:10Daj budi realan, pa ono nije ni penal nego je Adjei alibi igrač umjesto da raspara rašlje idiot traži kontakt za penal. ALIBI IGRAČ pitaj bilo kojeg trenera, isto će ti reć

Vratio se Cace s tisucu momaka lmao.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

18.04.2026, 18:25 #168 Last Edit: 18.04.2026, 18:26 by NdockytovaLinijaKretanja
4 utakmice protiv Dinama ove sezone, u apsolutno ni jednoj nas nisu nadigrali.
Valjda je finale kupa vrijeme da nakon ovakvih utakmica protiv njih uzmemo i jednu pobjedu.

Btw. O suđenju neću trošiti riječi, ali ono ne može biti drugi žuti za Oreča, penal li la, ali žuti nikako

Quote from: MaČaĆeToMane on 18.04.2026, 18:10
Quote from: LenRi on 18.04.2026, 18:08Opet pokradeni, kod našeg drugog penala trebao je biti isključen Valinčić. Ako se ne varam pravila kod penala kažu ako igrač koji napravi prekršaj ne ide na loptu, a ujedno je čista šansa za gol treba se dati crveni karton.

Dajbudi realan, pa ono nije ni penal nego je Adjei alibi igrač umjesto da raspara rašlje idiot traži kontakt za penal. ALIBI IGRAČ pitaj bilo kojeg trenera, isto će ti reć
Dajte, uprava, molim vas. Riječki forum? Pa zaustavite ovo!!!!! Ovako pišu plavi trolovi na Fejsu.

Quote from: KadOkrenemSe on 18.04.2026, 18:18
Quote from: ispod stijena on 18.04.2026, 18:17A ovo crveni Valinčiću. Po meni da. SAmo ne znam da li postoji ono pravilo ako je penal onda nema crvenog ili sam ostao u prapovijesti sa tim pravilima.

Isto mi je na pameti ali nisam vise siguran :bo:

Nije to vise crveni uefa je promjenila pravilo jer je penal "dovoljna " kazna

S
Meni je danas bilo jako teško gledat šta naši rade kad imaju loptu u posjedu i pokušavaju organizirat napad.
Zamislite kako je bilo igračima Dinama na terenu po onom suncu. 

2:2 na maxiruglu protiv atomskog Dinama, bez naše prave akcije i šanse, s većim xG-om od kovačevićevog.
Bobanu se pali crveni alarm za Kup.  ;D

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.04.2026, 18:24Ja koliko znam, Valincic crveni mora dobit izvan 16, a unutar 16 samo za nekakav mesarski prekršaj.
Nikakve krađe danas niti se treba tako osjećat, pa 2 penala smo dobili kakve nam inače ne sude, to se u HNLu sudi samo dinamu
Ne znaš dobro pravila, da je Valinčić išao na loptu i napravio prekršaj bio bi samo žuti, njegov start nije bio na loptu a kako je bila gol šansa onda se daje crveni. Dajte pogledajte PNI prije nego nešto komentirate o sudjenju

L
Quote from: Fejk sancho on 18.04.2026, 18:27
Quote from: KadOkrenemSe on 18.04.2026, 18:18
Quote from: ispod stijena on 18.04.2026, 18:17A ovo crveni Valinčiću. Po meni da. SAmo ne znam da li postoji ono pravilo ako je penal onda nema crvenog ili sam ostao u prapovijesti sa tim pravilima.

Isto mi je na pameti ali nisam vise siguran :bo:

Nije to vise crveni uefa je promjenila pravilo jer je penal "dovoljna " kazna

Nije istina, pogledaj PNI

Quote from: Zaf on 18.04.2026, 18:25
Quote from: LenRi on 18.04.2026, 18:08Opet pokradeni, kod našeg drugog penala trebao je biti isključen Valinčić. Ako se ne varam pravila kod penala kažu ako igrač koji napravi prekršaj ne ide na loptu, a ujedno je čista šansa za gol treba se dati crveni karton.

Dajbudi realan, pa ono nije ni penal nego je Adjei alibi igrač umjesto da raspara rašlje idiot traži kontakt za penal. ALIBI IGRAČ pitaj bilo kojeg trenera, isto će ti reć
Dajte, uprava, molim vas. Riječki forum? Pa zaustavite ovo!!!!! Ovako pišu plavi trolovi na Fejsu.

Pa pogledajte opet u miru, nikakvo trolanje. Umjesto da puca, alibi čeka kontakt.
SPORTSKI ODLAZI!

Dobit ćemo kup pa nek završimo sedmi, nama savršeno!

Quote from: MaČaĆeToMane on 18.04.2026, 18:30
Quote from: Zaf on 18.04.2026, 18:25

Pa pogledajte opet u miru, nikakvo trolanje. Umjesto da puca, alibi čeka kontakt.

Odma mi je na pamet pao Petković protiv Španjolaca na zadnjem euru

Pa oba penala su čista.. prvi je možda neobičan ali je čist

Drugi ne treba ni komentirat
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Nisu nam dali.... A ovaj sudac je nešto najlošije šta sam vidio....rijetko netalentiran

Quote from: TIR on 18.04.2026, 18:19Dečki dragi, Rijeka je u Maksimiru upravo dobila dva čista penala, i poništen gol Dinamu. Netko spominje krađu. :sta: Ključne odluke su 100% ispravne, a kad Rijeka na terenu bude stvarala pritisak, onda će imati i smislenije poteze sudaca kod manjih sitnijih prekršaja i starteva.

Sanchez je igrao s hrpom poluproizvoda i uzeo potpuno neočekivani bod u situaciji gdje je na Coppi prosječna prognoza bila 3:0, protiv Dinama koji ima 9 pobjeda u zadnjih 10 utakmica. U HNL-u imaju 9 pobjeda zaredom, sve od...remija protiv nas. ;)

Istina da možemo bit zadovoljni al idalje imam kisel okus u ustima kad znam da manje odluke idu uvijek purgerima na mlin tu cu spomenut gazenje misica i ona očajna ruka gode. Ne govorim da bi promjenilo rezultat al mi je sumnjivo da svaki put se njima navlaci ne samo protiv nas nego i protiv manjih ekipa koji imaju skoro 15x manji proračun (Mišićeve egzibicije protiv gorice). Čini mi se koda samo utakmica dinamo-hajduk imaju izjednačen kriterij čak i kad sudac zajebe izjednači kad navuče za druge