SHNL 30. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 18.04.2026, 16:00h

Started by Iqteam, 15.04.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sta je najgore mislim da je to službena slika i bila na TVu
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: vMario87 on 18.04.2026, 18:51Gledaj purgerskog debila koji radi račun na tuđem forumu da bi to napisao..
Kladim se u šta hoćeš da je iz okolice Rijeke.
#degenerik

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.04.2026, 18:57Sta je najgore mislim da je to službena slika i bila na TVu
Da, to je službena snimka, povučena je okomica od ramena igrača Dinama na tlo, zatim se od nje i od stopala našeg igrača povlače linije i iz tog ispada da nije zaleđe, softver je izbacio ovu plavu liniju koja označava da je naš igrač u dozvoljenom položaju.

Pa to je službeni kadar, nije on to crtao.

Samo ne kontam zašto kolega ne primjećuje plavu crtu od glave Dinamovca povučenu prema terenu. I bam, nema ofsajda. ;)

btw. promijenio sam ti nick u malo prikladniji, ovako te ne moram banati pa možemo bit u suživotu.
#navodninavijač

Superkup mi sa foruma ćemo odigrat da se ekipa odmori za pretkolo Europa lige, ja bi igrao zadnjeg veznog da se igram da mišićem.

I
Najviše volim ove postove o utakmicama nakon kojih slijede jadikovke i pljuvanje po igracima, a onda ovako zavrsi😀. Slijedece kolo sa varazdincima najjaca jedanaestorica: 4-4-2 zloma, bodetić, devetak, majstor, lasi, legbo, gojak, pavić, kita, adu, jurič. 1: 3 adu dva komada i jurić škaricama uz kiks zlome u 7 minuti😀

C
Uz bod u Maksimiru plač s Drosine je desert.

T
Ja ne vidim bas da je Rijeka danas pokradena, neke situacije su isle u nasu koriste neke ne, mene vise brine katastrofalan kriteriji suđenja.

Reći ću da me jako ugodno iznenadio Branko Pavić.
Onako ući, u ovoj situaciji i ovom našem trenutku, protiv ovih gore, jako lijep i autoritativan nastup. Vrlo zrelo.

F
Quote from: TetakMetak on 18.04.2026, 20:50Ja ne vidim bas da je Rijeka danas pokradena, neke situacije su isle u nasu koriste neke ne, mene vise brine katastrofalan kriteriji suđenja.

VAR sobe i ovaj cirkus u odnosu na Europu je stvarno na niskim granama, ali nije baš u svakoj tekmi nešto namjerno na našu štetu. Ja isto mislim da moramo za neke irealne stvari prestat kmečat - " da je ovo plan da nam se izbace igrači za Varaždin i sl" ..čiji cilj bi to bio da se gura Varaždin za treće mjesto :bo:  :bo:

S
Quote from: Igor on 18.04.2026, 20:17Najviše volim ove postove o utakmicama nakon kojih slijede jadikovke i pljuvanje po igracima, a onda ovako zavrsi😀. Slijedece kolo sa varazdincima najjaca jedanaestorica: 4-4-2 zloma, bodetić, devetak, majstor, lasi, legbo, gojak, pavić, kita, adu, jurič. 1: 3 adu dva komada i jurić škaricama uz kiks zlome u 7 minuti😀

Ne mudruj. Nakon one užasne reakcije Legba prije gola za 1:0, navijači imaju svako pravo kritizirati ga. Na forumu, vruće glave i u naletu bijesa to znači i malo žešćim rječnikom. I svi oni bi voljeli da je završilo 1:5... kako vam nije već puna kapa docirati i postavljati definiciju "navijača koji je uz Rijeku u dobru i u zlu"?! Ili si novi, pa tebi nije puna kapa...

I
Mudrujem ? Ok, počeli bez trojice najboljih igrača. Dinamo u nizu od 9 pobjeda, mi u katastrofalnom psihickom stanju, trener pred otkazom, najavljeno uobičajeno skidanje gaća na tuhobiću. Legbo izgubi duel (ništa nezamislivo), zloma primi kroz niga, al sa 5 metara. Pa paljba, ja to ne mogu shvatiti. I nisam nov imam 61, ko i ti, ako se ne varam

S
Quote from: Igor on 18.04.2026, 21:37Mudrujem ? Ok, počeli bez trojice najboljih igrača. Dinamo u nizu od 9 pobjeda, mi u katastrofalnom psihickom stanju, trener pred otkazom, najavljeno uobičajeno skidanje gaća na tuhobiću. Legbo izgubi duel (ništa nezamislivo), zloma primi kroz niga, al sa 5 metara. Pa paljba, ja to ne mogu shvatiti. I nisam nov imam 61, ko i ti, ako se ne varam

Da, slažem se... nije nezamislivo izgubiti duel. Nije to grijeh, ali pogledaj, molim te kako je krenuo u taj duel.

Quote from: Kostrena on 08.04.2026, 20:16Osim po 25 bodova, po ničemu više nisu bolji 😆

Repost komentara uz moj komentar: po ničemu nisu bolji. Možemo ih dobit u finalu kupa, ako se postavimo kao u uzvratu u Strassburgu. Samo da suci ne spletkare. Za finale kupa tih 25 bodova ili koliko već nije nikakvo mjerilo.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert