SHNL 31. kolo: Varaždin - Rijeka, srijeda 22.04.2026, 17:45

Started by m, 20.04.2026, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 22.04.2026, 19:41Treba se sada uozbiljiti i do kraja sezone zadržati to četvrto mjesto.

#degenerik

S
Quote from: vMario87 on 22.04.2026, 19:41Sanchez je imao nevjerojatan utjecaj na ovaj poraz 😂

Kužim šta hoćeš reć, ali piše se i njemu poraz, sorry.

_
Uža slika: jako slična utakmica kao prva u Varaždinu ove sezone, nismo zaslužili izgubiti, odigrali smo ove sezone i puno grozomornijih utakmica u HNL, došao si gore bez daleko najjačih igrača, a za ovaj roster s kojim smo danas išli gore ionako znamo da pola njih spada u (ispod)prosjek HNL-a i teško da bi i u ovom Varaždinu bili nešto dominantni, dobio si Pavića koji ti je pokazao da nije zalutao tu i koji ti za sljedeću sezonu može biti prvotimac samo tako

Šira slika: jebiga, stvarno sam vjerovao da ćemo uza sve na kraju završiti treći ove sezone, dečki iz Ofenzive to iz tjedna u tjedan ponavljaju kao papagaji i stvarno sam dijelio s njima to vjerovanje, a na kraju izgleda ništa od toga, sad čvrsto vjerujem da smo četvrti s time da ne znam kako da se osjećam oko tog svog vjerovanja kad sam se i u to treće mjesto toliko kleo pa jesmo gdje jesmo, prvo put ću ove sezone stvarno reći da je moralo bolje od ovog i da ti Europa i kup + treće mjesto čine sezonu uspješnom, ali + četvrto mjesto otvaraš mjesta raspravi...

M
S obzirom na današnji kadar, protiv izravnog konkurenta za treće mjesto, nije to toliko bilo loše. Samo su igraci Rijeke jebeni antitalenti na 20m od gola i tu je trener najmanje kriv. Trenera krivim jer osobu koja nas je koštala bodova i bodova ostaje nezamjenjiv i nije mi jasno sta se treba desiti da aleksa stane na gol. I da, budite ozbiljni, ne uspoređujte nekakve safarice, cabraje i toplake sa Sanchezom.

Šta očekivat kad Adjei fula gol s 3 metra, kad se Barco iz čista mira okreće s loptom i guši igru, kad Bodetić šalje ubačaj čim dobije loptu makar to bilo na 40m od gola i kad Čop puca iz nemogućih pozicija a ove sezone ne more gol zabit ni s gol crte..

Pavić uvjerljivo najbolji..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

D
ide li 4.mjesto u Europu? Ima li ikakve šanse do Europe preko kupa?Nije Sanchez kriv što lopta pogađa Zeleniku, što protivnik opali jednu po golu i ona uđe..

P

Fora, sad mi reci gdje se pribrajaju ivanoviceva 4 gola u kupu i 3 u kvalifikacijama za europu koja ovdje nisu prikazana?
[/quote]
3 u europi protiv Dukagjinia, 4 u kupu protiv Libertas i cibalije<4 gola u konferencijskoj ligi protiv Sparte, Omonoie, i Celja, koje je u tom trenutku bilo 8. od 36 ekipa europskog natjecanja.
[/quote]

Dakle, od toga da je nesto lako provjerljiva cinjenica dosli smo do matematike prema kojoj je 8 adjeijevih golova vise od 12 ivanovicevih. Okej. Ovo je rasprava u kojoj ocito ne mogu pobijediti.
[/quote]kontekst i jačina protivnika je jako bitna u ovom slučaju.

Tvrdnja da Sanchez nije nimalo odgovoran je podjednako imbecilna kao tvrdnja da je on glavni krivac.
#degenerik

Quote from: vMario87 on 22.04.2026, 19:41
Quote from: LaBrada DOr on 22.04.2026, 19:36Bože spasi nas šuteva Duje Čopa, dodavanja Barca i priprema Sancheza.

Priprema Sancheza?

Stvarno je strašan kad je dozvolio da Varaždin jednom pređe centar i iz toga dobije poklon penal našeg kapetana..

Sanchez je imao nevjerojatan utjecaj na ovaj poraz 😂

Možda si u pravu, ali previše je poraza da nije do njega i što je važnije Rijeka je sve gora i gora kako vrijeme odmiče, umjesto obrnuto. To ni to.  Glorificirani Belupo smo postali. Ne znam je li bilo lošijeg aktualnoga prvaka u HNL-u.

Quote from: SandroB on 22.04.2026, 19:44
Quote from: vMario87 on 22.04.2026, 19:41Sanchez je imao nevjerojatan utjecaj na ovaj poraz 😂

Kužim šta hoćeš reć, ali piše se i njemu poraz, sorry.

Sve pet, ali "najuigranija i najbolja kontraška ekipa Varaždin" je imala 2 šuta na gol od čega je jedan iz penala koji je komično skrivljen i ovdje se Sancheza kritizira..

Ovo je primjer iz udžbenika kontrolirane i dobro pripremljene utakmice pogotovo u ovim okolnostima gdje nam fali 6 odličnih igrača..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: market67 on 22.04.2026, 19:44S obzirom na današnji kadar, protiv izravnog konkurenta za treće mjesto, nije to toliko bilo loše. Samo su igraci Rijeke jebeni antitalenti na 20m od gola i tu je trener najmanje kriv. Trenera krivim jer osobu koja nas je koštala bodova i bodova ostaje nezamjenjiv i nije mi jasno sta se treba desiti da aleksa stane na gol. I da, budite ozbiljni, ne uspoređujte nekakve safarice, cabraje i toplake sa Sanchezom.

Mogao bi i ti na trenutak biti ozbiljan i sjetiti se da smo mi Rijeka, a s druge strane je stajao Varaždin. Ako se mi mirimo s time da dobro izgledamo u porazu protiv njih, onda - laku noć Luigi. Ekipa moći i renomea Rijeke mora s drugih 11 (ne drugom ekipom, jer su svi ravnopravno prijavljeni) izgledati ozbiljno, konkurentno i ne gubiti utakmice.

Quote from: LaBrada DOr on 22.04.2026, 19:49
Quote from: vMario87 on 22.04.2026, 19:41
Quote from: LaBrada DOr on 22.04.2026, 19:36Bože spasi nas šuteva Duje Čopa, dodavanja Barca i priprema Sancheza.

Priprema Sancheza?

Stvarno je strašan kad je dozvolio da Varaždin jednom pređe centar i iz toga dobije poklon penal našeg kapetana..

Sanchez je imao nevjerojatan utjecaj na ovaj poraz 😂

Možda si u pravu, ali previše je poraza da nije do njega i što je važnije Rijeka je sve gora i gora kako vrijeme odmiče, umjesto obrnuto. To ni to.  Glorificirani Belupo smo postali. Ne znam je li bilo lošijeg aktualnoga prvaka u HNL-u.

Je, Zagreb 2003.
Forza Fiume ale!

D
nogomet se pobjeđuje golovima
mi napadaca nemamo
pisem isto od pocetka sezone
onda se tu ukljucio i zloma, pisem da je kikser otkad je prvi put stao na gol jer znam kakav je bio gdje je branio prije, smijali su se kad su nam ga prodali
ne zabijas, dobijas stalno iz nicega, gresaka, dekoncentracije...
popusit cemo i kup
i dobrog trenera

skupo ce kostati miskovica drs i taj glas vise u savezu koji nikakv kurac ionako ne znaci

D
Sad prezivjeti Hajduk i ako ne pobijedimo mislim da ce se morati ići na sok terapiju jer oni mentalno bez teškog potresa nece iz rupe..bit ce jebena borba za to četvrto mjesto a ako Hajduk ne padne bojim se da neće na dobro.Ovi dečki ne djeluju kao da vjeruju u sebe

I da odmah kazem da ne mislim da je Sanchez uzasan ili ne znam sta. Mislim da ce biti neophodno ici na potres jer bez europe nece Misko to moći izvuci tako lako što financijski a što izlozbeno.