SHNL 31. kolo: Varaždin - Rijeka, srijeda 22.04.2026, 17:45

Started by m, 20.04.2026, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Zasluzili smo bar bod danas.
03.05. borba sa Lokomotivom za cetvrto mjesto.

M
Ok, možemo se složit da je ivanovic bio kurac od napadača za rijeku, kao što je i ajdei trenutno. Zadnji dobar napadač je bio Drmic. Lets move on

P
Quote from: DESANTIS on 22.04.2026, 19:46ide li 4.mjesto u Europu? Ima li ikakve šanse do Europe preko kupa?Nije Sanchez kriv što lopta pogađa Zeleniku, što protivnik opali jednu po golu i ona uđe..
Nama se trenutno i 4. mjesto trese, lokomotiva je iza nas 2 boda....tragicna igra, tragican trener koji je vecinu spikom toliko opcarao da doslovno svugdje drugdje vide problem osim u njemu....ovdje treba prodrmat ekipu pa makar i tomicom ivkovicem do kraja sezone, ovo sto gledamo je jebeno lose a svi koji se izvlace na roster i drs-a neka pogledaju roster varazdina i objasne meni trubi kako oni imaju 5 bodova vise od nas u hnlu....

Quote from: LaBrada DOr on 22.04.2026, 19:49
Quote from: vMario87 on 22.04.2026, 19:41
Quote from: LaBrada DOr on 22.04.2026, 19:36Bože spasi nas šuteva Duje Čopa, dodavanja Barca i priprema Sancheza.

Priprema Sancheza?

Stvarno je strašan kad je dozvolio da Varaždin jednom pređe centar i iz toga dobije poklon penal našeg kapetana..

Sanchez je imao nevjerojatan utjecaj na ovaj poraz 😂

Možda si u pravu, ali previše je poraza da nije do njega i što je važnije Rijeka je sve gora i gora kako vrijeme odmiče, umjesto obrnuto. To ni to.  Glorificirani Belupo smo postali. Ne znam je li bilo lošijeg aktualnoga prvaka u HNL-u.
Ako osvojimo kup smo najuspješnija momčad države dve godine zaredom. Slavenu je to nedostižno ja mislim.

S
Quote from: duke on 22.04.2026, 19:50Zasluzili smo bar bod danas.
03.05. borba sa Lokomotivom za cetvrto mjesto.

Jebote, dovodite me u sumnju da sam danas gledao Varaždin - Orijent.

Ma moramo ih pomesti s terena... jebe mi se koliko nam igrača fali. Aha... stisnuli smo ih? Onda dobro...

I
22.04.2026, 19:56 #125 Last Edit: 22.04.2026, 19:57 by Istegnuće kralježnice

[/quote]kontekst i jačina protivnika je jako bitna u ovom slučaju.
[/quote]

Aha, vise ne vrijedi ona "adjei je zabio vise golova sto je i glavna zadaca napadaca, lako se provjeri"? Sada je bitan imaginarni ponder jacine protivnika i konteksta. Zaboravi, nema smisla.

Znači Varaždin xG na Sofi 0.81 od kojeg je 90% penal, što znači nisu ništa odigrali što se tiče prema naprijed. Mi 1.29. To mi izgleda kao jedan naš loš trenutak koji odmah kažnjen.
Sve utakmice koje smo izgubili Varaždin, Osijek, Istra (osim Gorice) većinom imamo veći XG(često visestruko) što mi izgleda da je ovdje varijanca baš učinila svoje.
Tužno sve skupa, ali nekako meni nije dramatično iskreno

M
Quote from: SandroB on 22.04.2026, 19:49
Quote from: market67 on 22.04.2026, 19:44S obzirom na današnji kadar, protiv izravnog konkurenta za treće mjesto, nije to toliko bilo loše. Samo su igraci Rijeke jebeni antitalenti na 20m od gola i tu je trener najmanje kriv. Trenera krivim jer osobu koja nas je koštala bodova i bodova ostaje nezamjenjiv i nije mi jasno sta se treba desiti da aleksa stane na gol. I da, budite ozbiljni, ne uspoređujte nekakve safarice, cabraje i toplake sa Sanchezom.

Mogao bi i ti na trenutak biti ozbiljan i sjetiti se da smo mi Rijeka, a s druge strane je stajao Varaždin. Ako se mi mirimo s time da dobro izgledamo u porazu protiv njih, onda - laku noć Luigi. Ekipa moći i renomea Rijeke mora s drugih 11 (ne drugom ekipom, jer su svi ravnopravno prijavljeni) izgledati ozbiljno, konkurentno i ne gubiti utakmice.

morali bi ali kad su nan zloma, AMJ, cop i rukavina predstavnici  moci i renomea, bonanote sonadori, nanka anceloti tu ne bi mogal previse.
a sad budi realan koja je rijeka ikad sa drugih 11 bila ozbiljna i konkurentna? tar u zadnjih dvajset let nismo nikad imeli klupu kako bog zapoveda, nego jedva 11 + 3-4 ki se mogu drzat, i to u najbojen slucaju.

Quote from: SandroB on 22.04.2026, 19:49
Quote from: market67 on 22.04.2026, 19:44S obzirom na današnji kadar, protiv izravnog konkurenta za treće mjesto, nije to toliko bilo loše. Samo su igraci Rijeke jebeni antitalenti na 20m od gola i tu je trener najmanje kriv. Trenera krivim jer osobu koja nas je koštala bodova i bodova ostaje nezamjenjiv i nije mi jasno sta se treba desiti da aleksa stane na gol. I da, budite ozbiljni, ne uspoređujte nekakve safarice, cabraje i toplake sa Sanchezom.

Mogao bi i ti na trenutak biti ozbiljan i sjetiti se da smo mi Rijeka, a s druge strane je stajao Varaždin. Ako se mi mirimo s time da dobro izgledamo u porazu protiv njih, onda - laku noć Luigi. Ekipa moći i renomea Rijeke mora s drugih 11 (ne drugom ekipom, jer su svi ravnopravno prijavljeni) izgledati ozbiljno, konkurentno i ne gubiti utakmice.

Ne igraju imena klubova..

Današnjih prvih 11 Rijeke i Varaždina su žalosno podjednake kvalitete
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: SandroB on 22.04.2026, 19:55Ma moramo ih pomesti s terena... jebe mi se koliko nam igrača fali.

Nisi realan jbg, to je tovarska retorika. Nije HNL više dva profi kluba pa da je Dinamo C triput jači od ostalih 9 zajedno, nit je Rijeka bez 5-6 prvotimaca sposobna išta više od "poraza pobjedničkog sjaja" kako bi repstativni kadar to rekao. A pogotovo pomest Varaždin s terena. Pa taj Varaždin zadnje dvije godine na svom terenu ima 5 poraza, igrat će ovako stabilno i u Europi dogodine kao što je i ove godine, jbg realnost. Novo normalno.

Dan D je za dva kola, igramo protiv Lokomotive vani.
#navodninavijač

kontekst i jačina protivnika je jako bitna u ovom slučaju.
[/quote]

Aha, vise ne vrijedi ona "adjei je zabio vise golova sto je i glavna zadaca napadaca, lako se provjeri"? Sada je bitan imaginarni ponder jacine protivnika i konteksta. Zaboravi, nema smisla.
[/quote]oprosti, pokušavam dokazati da je u prvoj sezoni Adjei bitniji i bolji od Ivanovića u njegovoj prvoj sezoni, Ivanoviću nisam pridodao golove protiv Libertas i Cibalije, to je bilo netočno.

K
Bravo DRS i Culina, danas se vidilo kolko je vasa legija stranaca i vase zamjene koje "su jednake igracima koji su otisli" zapravo za kurac.

Znam da citate forum, pa eto sto dalje od moje Rijeke, unistili ste u 3 godine ono sto je Mance gradio godinama, a jakir isklesao.

D
Zelim samo polu sezone sa frukom vignatom barisicem i svima zajedno na terenu
I sa napadacem ala Drmic ili bar Frigan
Bez zlome na golu i sa nekim tipa Labrovic dok smrad nije odveo trenera golmana sa sobom
Zalosno sto to vjerojatno necemo dozivjeti

I opet ti naši korneri, 12 kornera, a mi ni blizu neke opasnosti, šanse, akcije, udarca...opasniji je bio smolčićev aut nego ovo

K
Uhljebi i neznalice definitivno.
Mislim da Sanchez neće ovo preživit, jer ipak se moraju obraniti stručnjaci iz familyje.
Sve je super, samo kad promjenimo trenera će de to vidjet