SHNL 32. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 26.04.2026, 16:00h

Started by Radeljic enjoyer, 25.04.2026, 12:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 30.04.2026, 10:40
Quote from: Mići_Boškarin on 30.04.2026, 10:35Ja pogledam CV, vidim da je restartao karijeru 2024 nakon duže pauze i postepeno ide kroz lige od niže prema višem.

https://www.bbc.co.uk/sport/football/51080547

Ja bi rekao da je razlog duže pauze ovaj. Pa da nisu klubovi trčali za takvim trenerom (u detalje ne ulazim). I posljedično da ide postepeno kroz niže lige ne jer želi, nego jer je to morao. E sad da li će mu to dugoročno pomoći da stabilniji doživi nekakav Freiburg, valjda hoće.

Ali itekako stoji da mu je Rijeka jedna od najduljih stanica u trenerskoj karijeri, i to baš nije dobar znak za njega samog.

Pa iskreno to čini njegov "slučaj" i tezu oko njega još jačom jer je pokazao ustrajnost i želju da po potrebi kreće iz početka nakon ovakvog slučaja.
Dio njih bi preskočili biti u javnosti radi ovog i rade preslo na druge grane, međutim on je prihvatio ovaj udarac i krene iz najnižeg ranga da krene ispočetka kako bi se dokazao što jako puno ljudi ne bi ni pokušalo radi X,Y razloga.

S
Quote from: Zelko Maler on 30.04.2026, 08:33Fruk još nije spreman....

Ova vijest je totalno grozna. De facto znači da nije spreman ni za finale kupa. Može biti klinički spreman, ali bez ijedne utakmice mjesec dana, pa krenuti žestoko s najvećim mogućim podražajem... to ne može ispasti dobro.

Jadna nam svima majka, a njemu bih zaželio da ga u karijeri nikad više nitko ne pogodi kao ona seljačina koja mu je jakim trzajem sjebala leđa... možda i svjetsko. A našem klubu bih zaželio da ubuduće takve ljude, pojave i događaje ne gleda kao normalne. Trebalo im je isisati krv na slamčicu, makar kroz medije nakon utakmice.

I
Quote from: SandroB on 30.04.2026, 16:43
Quote from: Zelko Maler on 30.04.2026, 08:33Fruk još nije spreman....

Ova vijest je totalno grozna. De facto znači da nije spreman ni za finale kupa. Može biti klinički spreman, ali bez ijedne utakmice mjesec dana, pa krenuti žestoko s najvećim mogućim podražajem... to ne može ispasti dobro.

Jadna nam svima majka, a njemu bih zaželio da ga u karijeri nikad više nitko ne pogodi kao ona seljačina koja mu je jakim trzajem sjebala leđa... možda i svjetsko. A našem klubu bih zaželio da ubuduće takve ljude, pojave i događaje ne gleda kao normalne. Trebalo im je isisati krv na slamčicu, makar kroz medije nakon utakmice.
Točno...ničega od kluba. A nije ni faul suđen. I onda se čudimo da nas sprdaju i južnjaci i sjevernjaci. Baš me zanima što bi se pisalo da je Mersinaj to napravio Livaji ili Belji.....

Stječem dojam da pola foruma želi loše klubu samo kako bi mogli napisati da su bili u pravu i da mogu srati o Misku i sportskoj politici. Neka nama krepa bik, a susjed neka nam uzme tele i kravu. Sve to jer je farmer naručio loše krme za stoku (ako se tako kaže) i vilama ne tjera komšije dok nam lome bagrenje.

Tužno. Bas tužno.

Quote from: Zaf on 30.04.2026, 21:13Stječem dojam da pola foruma želi loše klubu samo kako bi mogli napisati da su bili u pravu i da mogu srati o Misku i sportskoj politici.
#PorazZaBoljeSutra

Mislim da nitko ovdje ne želi loše klubu. Postoje samo različita viđenja onoga šta je dobro, a šta loše za klub.
#degenerik

Porazzaboljesutra...?  :sta: šta je to "bolje sutra"?

Zanimljivo kako je takvo razmišljanje bilo apsilolutno neprihvatljivo prošlih sezona. Ne znam sto se desilo da je VS postao takav svetac i anđeo, a Misko takva suprotnost tome, ali ono sto se piše na ovom forumu o Misku ne bi ni pas s maslom pojeo. Ton kojim se o njemu piše je strašan, podcjenjivački, posprdan. Čista patologija. Definitivno se privatne frustracije i bitke pokušavaju izliječiti ovdje. Ne vidim drugog razloga za toliku zlonamjernost i nerealnost u procjenama njegovih postupaka. 

Pomalo mi dolazi teško i mučno otvoriti forum, pa par dana nisam samo radi toga otvarao. Negativa, pljuvanje po ljudima koji sve daju za klub (ako ništa, donijeli su nam nevjerojatne uspjehe koje sam mislio da nikad neću vidjeti).
* Za DRSa se svi slažemo da je štetočina pa njega neću u ovo uključivati.

Jebote, pa jeste li vi pogledali tekmu protiv turaka? Pa ti jadni dečki nemaju pojma sto i kako igrati. Da trener. Tip je rupetina i prodavac magle sa sprehom. Priznajem da sam popušio njegove price, ali ako je ovo rezultat njegova rada, onda neka odjebe odmah i sada. Jedino sto je napravio je da protiv ekipa koje krenu otvoreno na nas možemo igrati. 11 na 11, pa tko koga. Zvuci poznato? Ali Vukovar, Osijek, Istra, Varaždin, dinamo, turci... koji se zatvore. S njima ne možemo ništa.

Žalosno je (meni amateru koji nemam nikakvu licencu) gledati ovu igru Rijeke, ovu nemoć protiv bilo koga tko nas čeka i da nam loptu.

Da trener. Prodavac magle. Očito nakon 6 mjeseci ljudi svugdje uvide da je supalj ko supalj zub kad prodje fascinacija.

Čovjeka je sjebala afera "explicit video". Moguće je da je ostao u kvalitetnijim klubovima koji imaju igrače na kvalitativno većem nivou, pa da je slucajno dobio priliku kao Arteta ili Zidane  ;D  da bi nešto napravio. Ali na njegovu žalost, morao je krenuti od dna. A tu ne ide prodavanje magle. Tu se vidi da si supalj jer se većina protivnika zatvore, a ti nemaš igrače od hrpu milijuna da probaju na individualnu kvalitetu nešto napraviti. Čovjek je spanjolski HNL trener. Ne zna sloziti aktivnu igru.

Ja iskreno nemam pojma o čemu ti pričaš? Tko želi loše klubu, jer nisu svi automatski kontra trenera nego mu vide i neke pozitivne strane? Ili što? :sta:
#navodninavijač

Ne primjećuješ ton s kojim podrzavatelji VSa pišu o Misku? Podcjenjivanje, podsmjehivanje? Wow. Ok. Bit će da sam ja onda lud.

Nisam tip da ću sad ići ponovo samo kroz ovaj topic, jer mi to nije dovoljno bitno u životu. Ali nek ti ostane buba u uhu pa obrati pozornost na ljubitelje lika i djela VS. Nekako se poklapa da su isti mrzitelji istoga kod Uprave.

Ali bit će da sam ja lud i paranoičan. Toliko sam duboko u supku Misku da me puca paranoja i vidim nepostojeću mržnju i jal prema velikom vođi.

Quote from: Zaf on 30.04.2026, 22:00Porazzaboljesutra...?  :sta: šta je to "bolje sutra"?
"Poraz za bolje sutra" je interna fora ovdje.

Quote from: Zaf on 30.04.2026, 22:00Čovjeka je sjebala afera "explicit video".
Lik je sam objavio video sebe kako drka... Dobro je i prošao, takav čovjek ne može bit čist u glavu da ga jebeš...

#degenerik

S
Stječem dojam da pola foruma želi loše klubu samo kako bi mogli napisati da su bili u pravu i da mogu srati o treneru i njegovom radu. Neka nama krepa bik, a susjed neka nam uzme tele i kravu. Sve to jer je farmer naručio loše krme za stoku (ako se tako kaže) i vilama ne tjera komšije dok nam lome bagrenje.

Tužno. Bas tužno.

Stječem dojam da pola foruma želi loše klubu samo kako bi mogli napisati da su bili u pravu i da mogu srati o treneru i njegovom radu. Neka nama krepa bik, a susjed neka nam uzme tele i kravu. Sve to jer je farmer naručio loše krme za stoku (ako se tako kaže) i vilama ne tjera komšije dok nam lome bagrenje.

Tužno. Bas tužno.
#degenerik

R
Pa zašto bi ja srao po sportskima kad gazda kaže da rade odličan posao. Znači ili ja nemam pojma o nogometu ili me gazda pravi budalom.
Svi po tom Sudaru ali nije on sam sebe postavio.

Quote from: robil on 01.05.2026, 12:10Pa zašto bi ja srao po sportskima kad gazda kaže da rade odličan posao. Znači ili ja nemam pojma o nogometu ili me gazda pravi budalom.
Svi po tom Sudaru ali nije on sam sebe postavio.

Nije Miško bezgrešan. Svatko tko ne zna da DRS-a držimo samo jer je u IO HNS-a ili se pravi glup ili je stvarno neobazriv

R
Ajde meni glupome objasni korist dodatnog glasa u HNS-u?

I
01.05.2026, 17:07 #269 Last Edit: 01.05.2026, 17:19 by ispod stijena
Quote from: Fornax on 30.04.2026, 22:28
Quote from: Zaf on 30.04.2026, 22:00Porazzaboljesutra...?  :sta: šta je to "bolje sutra"?
"Poraz za bolje sutra" je interna fora ovdje.

Nažalost, nije fora  ;) .

Bilo je o tome...čitava rasprava. Navijalo se i da hjaduk tuče istru u Puli, da bolje zlo uzme titulu. I to u momentu kad je Rijeka prva na tablici!? Ne ponovilo se...