SHNL 32. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 26.04.2026, 16:00h

Started by Radeljic enjoyer, 25.04.2026, 12:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on 26.04.2026, 22:28
Quote from: TIR on 26.04.2026, 22:14Zlomislić je danas skinuo sve šta je trebao bez ikakve panike.

Kaze Sofa da je obranio jedan udarac i sprijecio ravno 0,09 golova. Well done, bilo je utakmica ove sezone kad bi i to bilo dovoljno da dobije gol ili dva.

Mene muci jedino kako je super duper, najbolji i najsiri  kadae u Misko eri eto odjednom nemotiviran?! Je to znaci da nije najbolji ili?

Kakve se sve konstrukcije slazu, strasno, samo da se ne kaze ono sto je vidljivo iz aviona, jer DRS je zasticena biljka.

Ja komentiram jer sam naletio na par upisa koji ga spominju, kažem danas bez razloga, za promjenu kako i kažeš.

Sportski sektor se previše drži kao svetu kravu. U redu je pogriješiti i s našim limitiranim budžetom čak i lako, ali to ne znači da se treba izbjegavati istina. Vukušićeva "motivacija" - mačku o rep.
#navodninavijač

K
Amer Gojak koji se i igrom i stavom sve više nameće kao vođa ove momčadi

Jedina dobra stvar koju je vukusic napisao u clanku. Steta sta je gojaku sveta krava drs produzio ugovor kao i radelji :neretljak:

Stvaro je neko dobro napisao, ako su ovi sizofrenicari stvarno uvjereni da je ovo top kadar nek darkec kao trener pokaze sta zna sa svojim pojacanjima.

F
Quote from: Snjesko on 26.04.2026, 19:12Utakmica klasika ovogodisnja Rijeka. Bili smo relativno bolji, oni su krali vrijeme, ali nema tko zabit.
Bas me zanima koliko bi bodova trebali imat po famoznom xGu

Kek navodno trazi za preuzimanje da ode cijeli sportski sektor, sto mi je apsolutno logicno i jedino normalno.
Druga opcija koja se spominje je... Biscan.

Kek je pred par dana u NL rekao da on sa Rijekom ne pregovara. Ili je "da" ili je "ne"

A
12. utakmica zaredom bez gola naših napadača ( Adu, Jurić , Čop )....To je bome 1/3 prvenstva po broju utakmica...U to spada 8 utakmica prvenstva, dvije osmine finala Konferencijske i 2 utakmice kupa...

Svi koji zazivaju smjenu Sancheza, zazivaju onda i smjenu sportskih direktora koji su zaslužni za ovaj kadar, Raića Sudara i Čuline?...Jer ne vidim da to pišu, jer ako leti Sanchez u bilo kojem trenutku onda moraju letit i ova dvojica, druge nema...Sve drugo je nepošteno...

D
Barco je stoper
U reprezentaciji igra stopera
Nisu ni oni blesavi

Ovo sa napadacima pisem odavno i to je za zatvor

R
....Nogometaši Rijeke remijem sa Slavenom oprostili su se od svojih navijača za ovu sezonu, koju će vjerojatno što prije htijeti zaboraviti. Riječani su na proslavi Armade nakon dugo vremena odigrali poštenu utakmicu, postigavši prvi gol iz igre nakon 3. prosinca prošle godine! Strijelac u posljednjem kolu jesenskoga dijela bio je Mance u 28. minuti susreta u Kranjčevićevoj. Šest mjeseci i 1105 minuta kasnije Rijeka je napokon zatresla mrežu iz igre. Post je prekinuo Čulina, koji je u sedmoj minuti nastavka nadskočio gostujućeg vratar Rodića i glavom prekinuo "sušni" niz..........

Još smo daleko od rekorda.

C
Kad ovo čitam padne mi na um pa kako nismo i Križmana doveli kao stručnog suradnika.Ljudi moji ovo nije dobro.Iduću sezonu je to to što imamo.Čak i Gojak ide ća koji izgleda sasvim solidno za biti u prvih 15 igrača.Nije on neka klasa ali mu na volji nikad ne možeš zamjeriti.Teško će se ponoviti prijelazni kao prije 3 godine.Kad se vrhunski ubadalo.Adu,Čop,Jurić,Rukavina,Morchiladze...Koja ofanziva stari moj.

Z
Quote from: Silvio Dante on 26.04.2026, 18:57Recite mi da je bivši, recite!!

Ne znam što više reći. I od kud početi?
Jedna od najgorih Rijeka ikad. Po onoj bit će, ne zabijamo golove, ali barem ni šanse više ne stvaramo. Jezivo.
Jel moguće da je on prvu zamjenu napravio u 80. i nekoj minuti?
Jel moguće da mu je Barco odigrao cijeli susret, da u nijednom trenutku nije pokušao zariskirati spuštanjem Dantasa npr. na njegovu poziciju, a što bi ti onda dalo mogućnost da gore nešto zarotiraš, po stranama dobiješ probojnost kad ti je već sredina zagušena.
Što mi igramo uopće, koja je naša nakana, kako mi mislimo zabit gol iz igre u ovakvoj postavci? Je on normalan? I jeste li normalni vi koji još uvijek "branite" ovo?

Nemam riječi, ponavljam se i pričam s zidom. Ne mogu vjerovati da se ovo dozvoljava, da čovjek očito svojim odlukama, ja ću reći kapricima privatizira klub i vodi neke svoje bitke. Ali netko mu mora reći dosta. Da se spasi u ovih 5 preostalih utakmica što se spasiti da. Jer ovo je jezivo. Ovo ne vrijedi pišljiva boba.

Damire. Samo ti ovo možeš presjeći. Tjeraj ovog drkadžiju od kud je došao. Proklet dan bio!

nažalost Sudar je još uvijek SD.

S
Quote from: Fiume e basta on 27.04.2026, 00:01...
Kek je pred par dana u NL rekao da on sa Rijekom ne pregovara. Ili je "da" ili je "ne"
...

A Kek zna isto ispljunut floskuletinu na granici teškog apsurda / nonsensa, za zaluđene navijačke mase... nema pregovora?! OK... onda to u praksi izgleda ovako: Miško ga lomi, lomi, dok ovaj ne kaže DA. I nakon toga mu lijepo DRS složi ekipu:

Zloma, Braut, Devetak, Punčec, Husić, Deki (kapetan), Lunetta, Yankov, Čop, Halilović, Rukavina.

Isprika Brautu, dobar i vrijedan dečko. Ali prvi mi je pao na pamet na mjestu desnog bočnog... zapravo nikoga ne vrijeđam... nije uvreda reći da ovo nije ekipa po guštu Keka. Osim Dekija.

Nema pregovora... how yes no.

Quote from: Fiume e basta on 27.04.2026, 00:01Kek je pred par dana u NL rekao da on sa Rijekom ne pregovara. Ili je "da" ili je "ne"

Papir svašta trpi. U tako glupe floskule ne vjeruje ni Kek koji je to rekao, ni novinar koji je to napisao, a ni čitatelj koji je to pročitao.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: TIR on 26.04.2026, 23:19Sportski sektor se previše drži kao svetu kravu. U redu je pogriješiti i s našim limitiranim budžetom čak i lako, ali to ne znači da se treba izbjegavati istina. Vukušićeva "motivacija" - mačku o rep.

Kad kreneš spominjati sportski sektor, onda si samo jednu stepenicu ispod vrha piramide. Onda bi se mogla probuditi lagana nervoza. A vidimo da se vrh piramide ne propitkuje.
Nakon rotacija i motivacije, pretpostavljam da će slijedeći problem opet biti kvaliteta terena ili nešto slično.
Na zapadu ništa novo...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

To stoji, posljedica je našeg stava da je uvijek sve ok, a da griješe zapravo samo suci, čak su i oni od krvi i mesa. Nitko ne griješi osim što konstantno mičemo trenere i mijenjamo igrače, a da su oni loši čitavo vrijeme se zaključi - na dan odlaska ili kasnije.

Čudan sustav gdje se očito stanje prikriva bez ikakve potrebe.
#navodninavijač

Da me se ne shvati krivo, ja ne smatram da je sportski sektor kluba kvalitetan, dapace drs i culina su davnih dana trebali dobit pedalu, al kako onda objasniti da nas gorica ubije 4 0, od svih malih gubimo, a s velikima igramo al pari?
 To je cisto stvar motiviranosti igraca

O
A ima nesto i do podcjnjivanja protivnika i totalno promasene taktike,Sances oce uvjek isto igrati nevezano tko je na terenu i onda imas problem kad ti spori stoperi stoje na centru,a bekovi bog zna gdje i naravno jedna lopta iza nase zadnje linije i mi smo u problemima to nas je i jucer moglo koststi da nije bilo onog sitnog zaleda,mi smo to zalede napravili na 40 m od naseg gola,znaci ofsajd zamka na centeu to je ekstremno rizican nacin igre

Z
Quote from: oggy on 27.04.2026, 09:16A ima nesto i do podcjnjivanja protivnika i totalno promasene taktike,Sances oce uvjek isto igrati nevezano tko je na terenu i onda imas problem kad ti spori stoperi stoje na centru,a bekovi bog zna gdje i naravno jedna lopta iza nase zadnje linije i mi smo u problemima to nas je i jucer moglo koststi da nije bilo onog sitnog zaleda,mi smo to zalede napravili na 40 m od naseg gola,znaci ofsajd zamka na centeu to je ekstremno rizican nacin igre

gotovo sam siguran da to nije istina.