Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Kostrena, istrijan96, vMario87, wildwest, Zaggy Rijeka, Franjo Tuđman and 17 Guests are viewing this topic.

K
Ma ništa od njega

F
Quote from: Kostrena on 20.06.2026, 13:18Ma ništa od njega
Rekli bi neki: "Info ili tvoje razmišljanje?"

K
Quote from: Fiume e basta on 20.06.2026, 13:25
Info je da smo na prvom usmenom razgovoru sa agentom bili jako udaljeni ponudom

K
Ja bih rađe išao na kačavendu ili cordobu. Bili bi odmah pojacanja na krilima.

K
Ne bih imao nista protiv povratka pjace, free agent je sada.

Ako necemo sami sebe postovat nece nas ni drugi
Kakav mrtvi pjaca

J
To sto je free ne znaci da je đaba

I
Quote from: Kostrena on 20.06.2026, 13:50
Pa iskreno, ne iznenađuje me ova informacija. Bilo mi je čudno da je uopće u nekim kombinacijama s obzirom na ti koliko mi plaćamo.
Ne znam, imam osjećaj (temeljen na ničemu konkretnom) da nam je ove godine već vise pickova propalo nego inače, a možda i neki na koje je Kek računao.

Quote from: kirac_87 on 20.06.2026, 13:55Ne bih imao nista protiv povratka pjace, free agent je sada.

Dovest sad pjacu bi znacilo da klub pljuva na sebe.

S
Quote from: istria bianco / blu on 20.06.2026, 14:41
Quote from: Kostrena on 20.06.2026, 13:50
Pa iskreno, ne iznenađuje me ova informacija. Bilo mi je čudno da je uopće u nekim kombinacijama s obzirom na ti koliko mi plaćamo.
Ne znam, imam osjećaj (temeljen na ničemu konkretnom) da nam je ove godine već vise pickova propalo nego inače, a možda i neki na koje je Kek računao.

S jedne strane mi je ovo logično i moglo bi biti opasno po pitanju njegovog strpljenja s nama, a s druge strane... ne kužim šta je on očekivao; da nam igrače dovodi Calafat?

K
Duuug je prijelazni rok bit će još svega do kraja,ja se uopće ne stresiram :nisamja:  :neretljak:   

A
Stalno se komentira kako je sve poskupilo, velika je inflacija, mi kao navijači Rijeke imamo najskuplje cijene karata i pretplata, sve oko kluba i svega ostalog isto otišlo u nebo zadnjih par godina...Ali jedna stvar ostaje ista, mi nudimo godinama iste plaće igračima...Ne ide to tako, nije isto današnji ugovor od 200000 eura i prije 5 godina, plaće igrača su porasle prilično...Nije ni čudo da nas igrači odbijaju...

To je kao da neko ima restoran i dignuo je cijene u nebo za goste pravdajući se velikim troškovima i inflacijom, a plaće radnika je ostavio na istoj razini kao prije 5 godina...I onda se čudi šta ne može nać kvalitetne radnike I šta mu je kvaliteta usluge opala drastično...Ne može se uspoređivat restoran i vođenje kluba naravno, jer ćemo mi dolazit na stadion bez obzira na rezultate i kvalitetu Rijeke, a takav restoran će propast jer mu nitko neće dolazit iz ljubavi, ali razumijete šta želim reć...

Ako već nemamo financije za visoke ugovore, jedino rješenje prilikom dovođenja igrača je postotak od sljedeće prodaje koji ide igraču nakon transfera iz Rijeke...Jedino tako možemo privuć nekog kvalitetnog igrača i neko ime, jer sa ovim iznosima ugovora koje mi danas nudimo nemamo nikakve šanse borit se sa bilo kime za bilo kojeg boljeg igrača na tržištu...

Ode nam Zloma.

Kakav je takav je - naš je!

Sretno dalje u karijeri!
FF

G
Sretno Kapetane i hvala. Čekao si priliku godinama i kad je došla nisi chokao kao drugi. Da nije bilo tebe ne bi bilo 1/8 Konferencije, a ni duple krune. Moj naklon.