Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Hirohito, Stari grad, istrijan96 and 9 Guests are viewing this topic.

Zato jer ce 18-21 godisnjaka cak iz nekog Decic Tuzija u CG ili KF Llapija s Kosova platit 700-800k EUR neka Arka Gdanjsk ili rumunjski Hermanstadt

We're left in dust. Priced out of our range.

Ti da biš držao istu razinu koju si 2019 drzao s Y milijuna EUR budzeta, sad moras dat minimalno Y x 2. Samo da je odrzis, bez da napredujes. A nitko u HNL to ne radi (zato nitko nije ni iskocio, vec je isti poredak vec 15 godina).

Mi ne mozemo jer imas maltene covjeka koji iz svog dzepa daje budzet. Hajduk moze namaknut koliko treba, ali toliko lose gospodare parama da su svu tu upucanu povecanu paru sprzili i spickali. Dinamu nema potrebe s ovakvom konkurencijom, a i da uloze jos 2-3x vise kako bi napravili iskorak u Europi, nemaju niti zele imat sustav i know how kako da upogone te pare.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 19.07.2026, 21:50Ma nije problem fulat da recimo CV ili profil ima nekog smisla (jel to vrhunska škola nogometa pa pad u karijeri, jesu li godine, statistika, nešto opipljivije), ali kad se doveo Yankov sam pisao ovdje da to nema nikakvog smisla jer je imao tipa 39' minuta u 2 pune godine, a ni prije toga se nije naigrao.
K tome je Bugar  :kmecavac:

Husić je bio u top5 najgorih stopera lige u Gaziantepu po hrpi parametara, a nije talentirani 19godišnjak nego 24godišnjak i to također nema nikakvog smisla

Nije ni Manev imao, Ndokyt, Legbo i mnogi drugi.
Kažem, nemam problem da se promaši.
Ali, imam problem da se promaši sa stranom prevarom iz nenogometne nacije upitnog profila, stila igre itd. I nebi to bio problem da stignu sa 18-20 godina ali stižu sa 23,24+

U principu to radimo i sa svojim juniorima, ne guramo ih kad treba nego 5 godina kasnije, takve i dovodimo...
Od prvog dana si to tvrdio, i kao mnogo puta, ostvaruje se

Quote from: Boy1da on 19.07.2026, 22:00Zato jer ce 18-21 godisnjaka cak iz nekog Decic Tuzija u CG ili KF Llapija s Kosova platit 700-800k EUR neka Arka Gdanjsk ili rumunjski Hermanstadt

We're left in dust. Priced out of our range.

Ti da biš držao istu razinu koju si 2019 drzao s Y milijuna EUR budzeta, sad moras dat minimalno Y x 2. Samo da je odrzis, bez da napredujes. A nitko u HNL to ne radi (zato nitko nije ni iskocio, vec je isti poredak vec 15 godina).

Mi ne mozemo jer imas maltene covjeka koji iz svog dzepa daje budzet. Hajduk moze namaknut koliko treba, ali toliko lose gospodare parama da su svu tu upucanu povecanu paru sprzili i spickali. Dinamu nema potrebe s ovakvom konkurencijom, a i da uloze jos 2-3x vise kako bi napravili iskorak u Europi, nemaju niti zele imat sustav i know how kako da upogone te pare.

Ne slažem se jer me svako malo trus mozgova razuvjeri i dokaže da se može.
Ivanović, Barišić, Pavić, Daniel Veiga, Sava Čestić, Mislav Zadro, Rukavina, Jurić, Marin pa i Vignato možda i Živković spadaju u navedenu kategoriju koja nam je potrebna. Koja može imati itekako smisla ako ih dovedeš na vrijeme.
Znači da se može, na stranu šta tu neka imena nisu uspjela, takve, tih godina moramo dovoditi stalno.

Eto sad smo doveli Živkovića, Aščića i golmana u19 repke. Bogu hvala.  :vijesti:
Sad kako to izgleda ili kako izgleda kad dovedeš Posaveca, Husića i Ndokyta  :kmecavac:
SPORTSKI ODLAZI!

S
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/veceras-na-trsatu-druzenje-igraca-i-navijaca-rijeke-kek-jos-ceka-nuzna-pojacanja-na-krilima/

Tekst od jutros u kojem piše: "Darko Raić Sudar i Antonini Čulina rade na tri fronta, onom pojačanja, prodaje te raskida i posudbe. Martin Zlomislić je prodan, Dejan Petrovič i Stjepan Radeljić su otišli, Iankov i Manev nisu u planovima šefa struke, a takvih će igrača biti vjerojatno još.

Yankov je već u bugarskoj Ardi (Kućni je već pisao o tome, pa je nejasno šta objavljuje danas): https://x.com/Arda_1924/status/2078504119522803777
Manev je u petak potpisao za makedonsku Shkendiju, pa je i on riješen:

M

D
Quote from: kirac_87 on 19.07.2026, 20:52Sramota je šta ljudi koji su ga doveli idalje primaju plaću od kluba bez ikakvog srama.

Husić je također jako blizu na tragu Yankova. 800.000 eura bačenih u bunar
Apsolutno da je sramota
Klub koji toliko gleda svaki euro
U vjetar bacio 800 000 + place za ta debla

S
Hoce li sletit netko ,neki calanak makar ,pa taman se lagalo? ! Tesko zatisje ,ne znam da li mogu spomenut buru.
Na kraju ni od tog Turcina nista jos.Tanko,jako tanko.

Mozda ga predstave na Trsatu

Z
21.07.2026, 08:47 #1928 Last Edit: 21.07.2026, 08:53 by Zelko Maler
kao što smo pisali, Legbo i Tornike su svoje odigrali.
Legbo je još jedan primjer "igrača" koji je promašio sport. Trkač koji nije nogometaš.

Ako ništa, dosta bezbolno smo ih se riješili... Tj. tek ih se trebamo riješiti, ali ne bi ih tek tako škartali da nema nekog tko će preuzeti dvogodišnje ugovore.

Fun fact, taj Legbo je našem potencijalnom protivniku u Q3, finskom Ilvesu, zabio 3 gola u zadnje 2 utakmice.
#navodninavijač

D
Jesi siguran da je Morchiladze odigrao svoje? Jučer je predstavljen na gradini sa brojem 7.

Z
nisam siguran, ali ne vidim gruzijskog Mateija kod Keka. Ako i ne ode sad to će biti samo jer ga nigdje nismo mogli uvaliti. Praktički sam siguran da ako ostane da neće igrati skoro ništa i da će na zimu onda otići sigurno.

I
Osjećaj za feeling je taj da nemamo manjak stopera da bi i Barco dobio šup kartu kod Keka

F
Quote from: deo123 on 21.07.2026, 09:01Jesi siguran da je Morchiladze odigrao svoje? Jučer je predstavljen na gradini sa brojem 7.
I Legbo je bio na Trsatu. Kek na njih ne racuna, ali jos uvijek nemaju nista i igraci su Rijeke dok ne rijese statuse.

K
Quote from: ispod stijena on 21.07.2026, 09:14Osjećaj za feeling je taj da nemamo manjak stopera da bi i Barco dobio šup kartu kod Keka

A vidiš, Barco se meni čini kao zahvalan drvosječa koji je spreman odraditi sve što mu kaže trener

Uostalom, sa Živkovićem i Husićem imamo cijelu rotaciju, a najbolji stoper nam se vraća za drugi dio sezone. Ako ne bude odlazaka ili prilike za osjetni "upgrade" na lijevom stoperu ne bih rekao da će tu biti još dolazaka

Ako je od četiri zdrava stopera on taj koji će biti u prvih 11, zadovoljava Kekove apetite