Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, Brzina92 and 4 Guests are viewing this topic.

S
Da nije bilo jakira bili bi ko istra.tko razumije razumije.

Kad će prestat ovi mitovi o spasitelju Jakiru?

Dal vi shvaćate da skoro svaki igrač koji ikad potpiše za neki klub kaže tko ga je nagovarao na dolazak i to obično bude trener ili neki prijatelj koji igra za taj klub?

Šta vi stvarno mislite da je u tom trenutku donedavni trener Zrinjskog iz Mostara bio ključ dolaska Pašalića i Ivanovića? Kako bi uopće išao taj tijek razmišljanja njih dvojice? Valjda nešto "Rijeka mi nudi veliku priliku da iz četvrte lige pređem u prvu i igram europska natjecanja, ali nešto mi fali.. možda neki trener s iskustvom bosanske lige.."

Isto se govorilo i za Fruka, pa je na kraju ispalo da ga je Frigan nagovorio na dolazak..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 11:10Rozman je zbog trofeja jos uvijek ispred njih svih iako mi je kao trener najslabija karika od svih.

BLASFEMIJA!!
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Hasancic on Yesterday at 11:56https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/toni-fruk-ekskluzivno-za-dnevnik-nove-tv---954021.html

Tu imas i video

Kakve to veze ima s ičim? Sva trojica bi došla u Rijeku i bez njegovog nagovaranja.

Fruk nigdje nije izjavio da je došao zbog Jakirovića nego samo da mu je to još osnažilo želju za dolaskom..

Ajde procitaj clanke i poslusaj video

Quote from: Hasancic on Yesterday at 12:04Ajde procitaj clanke i poslusaj video

"Koliko znam, s nijednim klubom nije se otišlo korak dalje u tim razgovorima osim s Rijekom. Odluku da ću potpisati donio sam u Rumunjskoj na Euru U21. Sjeo sam sa svojim agentom, prošli smo kroz sve ponuđene opcije i Rijeka se jednostavno isticala po svemu."

Kad je izjavio ovo da se Rijeka isticala po svemu je vjerojatno mislio na 4-5 stvari = trenerčina iz BiH, Jakirović, bivši trener Zrinjskog, bivši trener Gorice..

Ne znam šta mu je to Rijeka mogla ponudit da bi on napustio moćnu Goricu.. eventualno priliku da se razvija pod takvim kalibrom trenera

I da trener je bio uporan i eto...svi smo profitirali

I dalje stoji da se ovdje uzdiže najvećeg gada u povijesti kluba i to nezasluženo.. podanički mentalitet

S
@vMario87 slazem.se sa tobom.Takvog gada od kada pratim Rijeku nije bilo.I sada se o njemu pisu hvalospjevi kao da je osvojio duplu krunu i ne znam sta jos.Posao zna i neka ga sto dalje od Rijeke za sva vremena .

Quote from: Stari grad on Yesterday at 12:29@vMario87 slazem.se sa tobom.Takvog gada od kada pratim Rijeku nije bilo.I sada se o njemu pisu hvalospjevi kao da je osvojio duplu krunu i ne znam sta jos.Posao zna i neka ga sto dalje od Rijeke za sva vremena .

Pa i sad si napisao da posao zna. Kod nas je to dobro napravio i iskljucivo se o tome pise.

A sad tko je bio na maksicu kad se pjevalo jakire cekaju te sjekire ? Ocekivao sam jos vise ljudi tada

Yesterday at 12:48 #2832 Last Edit: Yesterday at 13:19 by D2
Quote from: deo123 on Yesterday at 10:57Nije, doveden je na preporuku Sancheza i pomoćnog kao i Legbo. Ako si slušao Miska, bila je panika pa se dovodilo i sta nije trebalo. Za ovo dvoje znamo da su njihove preporuke, ne nas scouting
Preporučen je mislim od strane onog našeg novog skauta iz Istre koji ga je pratio za njihove potrebe. To mu je bilo prvo dovođenje.
Je li nam teško povjerovati da u klubu ljudi rade svoje poslove (ne govorim o kvaliteti da ne krenemo u krivom smjeru), sjednu se i dogovore što i kako.

Skaut ga je preporučio, SD i trener potvrdio preporuku, Miško na koncu odobrio, pa SD i ekipa odradili papirologiju.
Ili ćemo za sve igrače koji su dovedeni za vrijeme mandata nekog trenera govoriti da ga je "trener doveo"?
Treneri u Rijeci nisu manageri, već samo dijelovi kompletne organizacije. Neki možda imaju veći utjecaj na proces iz određenih razloga, neki manje, ali da će treneri skautirati, dovoditi, odobravati i sređivati papire samostalno to se u Rijeci još nije dešavalo za ovog Miškovićevog upravljanja klubom. Pogotov nakon Palikuće kad se Miško bio "malo opustio" teško da će sva moć biti ponovno u ruci jedne zaposlene osobe.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: deo123 on Yesterday at 10:57Nije, doveden je na preporuku Sancheza i pomoćnog kao i Legbo. Ako si slušao Miska, bila je panika pa se dovodilo i sta nije trebalo. Za ovo dvoje znamo da su njihove preporuke, ne nas scouting

https://kanal-ri.hr/2026/01/darko-raic-sudar-toni-fruk-spreman-je-ostati-u-rijeci-do-ljeta/

DRS te sam demantira ovdje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...