Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, Brzina92 and 5 Guests are viewing this topic.

I
Dosta smo fokusirani na krila,a i dalje mislim da nam treba još jedan stoper bolji od ovih kojih imamo.

Realno, krilo svi zamišaljamo kao brzog i igrača 1 na 1, kojem treba prostora.

U ovim utakmicama do sada, je bilo svega samo ne prostora za nekog igrača tog tipa. I ne znam iskreno koji bi nam to impuls više bio u utakmicama protiv ovih ekipa koje "parkiraju autobus"

I
Quote from: ispod stijena on 10.08.2026, 20:16Dosta smo fokusirani na krila,a i dalje mislim da nam treba još jedan stoper bolji od ovih kojih imamo.

Realno, krilo svi zamišaljamo kao brzog i igrača 1 na 1, kojem treba prostora.

U ovim utakmicama do sada, je bilo svega samo ne prostora za nekog igrača tog tipa. I ne znam iskreno koji bi nam to impuls više bio u utakmicama protiv ovih ekipa koje "parkiraju autobus"
Stoji ovo za prostor kojeg u ovim utakmicama nije bilo, ali realno, bolje je da imaš kvalitetu jer bolje kvaliteta i kada nemaš prostora nego nekvaliteta. Ovo je na razini Grunfa  ;D
Na stranu šala, nama bi dobro došao jedan klasični napadač killer kao što su bili Drmatore ili Erceg. Iz pola šanse zabijaju bar jedan gol. Da imamo to, bili bi zabili puno više i Fincima i Ircima i Rudeša. Igrač s osjećajem za gol, koji zna napasti prvu stativu i ima instinkt.

S
Quote from: istria bianco / blu on 10.08.2026, 20:46...
Na stranu šala, nama bi dobro došao jedan klasični napadač killer kao što su bili Drmatore ili Erceg.
...

Joj, kad se sjetim... Roberto Boninsegna ili Giorgio Chinaglia, takav tip killera... Hrubesch, Toshack, Dule Savić, Miodrag Kustudić.
Kod nas nakon Kuleta - Senad Tiganj. Premijerno ušao, odmah zabio... i to nekim jebenim škaricama. To je jedino čega se sjećam, a mislim da nije problem u meni.

K
Tornike Morchiladze može na free transfer gdje god želi

Šokantno
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Kaze Misko da ce biti jos otpisa/odlazaka.

K
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 10:06Kaze Misko da ce biti jos otpisa/odlazaka.
Čitaj Legbo

Quote from: Kostrena on Yesterday at 09:47Tornike Morchiladze može na free transfer gdje god želi
Ali, ali... Praćen je!

Praćen je!!!  :kmecavac:
💙🤍

Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 10:06Kaze Misko da ce biti jos otpisa/odlazaka.
Ne znam ako Kek vidi Jurića u ikakvim konkretnijim planovima... ne bi me čudilo da i on bude rasterećen s payrolla
Dobro, dobrooo! Fuć!

Ne bi me čudilo da je DRS htio dovest brata od Kvaratskhelie koji se isto zove Tornike, ali je i to uspio zajebat.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

D
Quote from: Fornax on Yesterday at 10:27
Quote from: Kostrena on Yesterday at 09:47Tornike Morchiladze može na free transfer gdje god želi
Ali, ali... Praćen je!

Nije, doveden je na preporuku Sancheza i pomoćnog kao i Legbo. Ako si slušao Miska, bila je panika pa se dovodilo i sta nije trebalo. Za ovo dvoje znamo da su njihove preporuke, ne nas scouting

Quote from: deo123 on Yesterday at 10:57
Quote from: Fornax on Yesterday at 10:27
Ali, ali... Praćen je!

Nije, doveden je na preporuku Sancheza i pomoćnog kao i Legbo. Ako si slušao Miska, bila je panika pa se dovodilo i sta nije trebalo. Za ovo dvoje znamo da su njihove preporuke, ne nas scouting
Shit, sad kad VSDA Internet Defense Force ovo pročita...
💙🤍

D
Ne pali vatru  ;D  ;D .

Nitko nije svetac, mogli su reci ne.. jebiga računalo se da ce ubost kao sto ih posralo u Olimpiji, samo tamo je bio netko drugi tko je zapravo gledao..

Z
Fornax ti isto malo previse hejtas Sancheza.
Sve ok, ali njega treba gledszi neutralo, bio je otisao je i to je to. Dao je Rijeci vise nego je uzeo, tu mislim na europu. To se moramo sloziti.

Sanchez je Rijeci dao vise od Sopica, Jakirevica i Tomica zajedno. Oni nit su u prvenstvu sto napravili ni u kupu ni u europi.
Sanchez je u europi.
Rozman je zbog trofeja jos uvijek ispred njih svih iako mi je kao trener najslabija karika od svih.
Po meni je to objektivno gledano.
Ja ne skrivam da je meni Sanchez najdrazi od svih njih, ali ga ne bi nilad vise vracao.
Sad sam najsretniji da je Kek tu i da smo se vratili vise na normalnije postavke odabira igraca, one postavke koje su nam donijele dvije titule, a to je da core igraca mora biti exyu. Bez ikakvog rasizma za druge nacionalnosti. Jednostavno kohezija nije ista kad se govori stim jezikom.

K
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 11:10Fornax ti isto malo previse hejtas Sancheza.
Sve ok, ali njega treba gledszi neutralo, bio je otisao je i to je to. Dao je Rijeci vise nego je uzeo, tu mislim na europu. To se moramo sloziti.

Sanchez je Rijeci dao vise od Sopica, Jakirevica i Tomica zajedno. Oni nit su u prvenstvu sto napravili ni u kupu ni u europi.
Sanchez je u europi.
Rozman je zbog trofeja jos uvijek ispred njih svih iako mi je kao trener najslabija karika od svih.
Po meni je to objektivno gledano.
Ja ne skrivam da je meni Sanchez najdrazi od svih njih, ali ga ne bi nilad vise vracao.
Sad sam najsretniji da je Kek tu i da smo se vratili vise na normalnije postavke odabira igraca, one postavke koje su nam donijele dvije titule, a to je da core igraca mora biti exyu. Bez ikakvog rasizma za druge nacionalnosti. Jednostavno kohezija nije ista kad se govori stim jezikom.

Ne bih Jakira stavljao uz Sopu... Jakir je financijski donio sto nisu svi drugi treneri zajedno... mislim samo na transfere