Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, Brzina92 and 4 Guests are viewing this topic.

O
Pod ovim van forme se misli da mu fali utakmica,fizicki je spreman za min 60,70 minuta bez problema,nevjerujem da ce na pocetku igrati vise ipak je ovaj tempo koji kek zahtjeva veoma zahtjevan.
Tako da Yusuf sigurno moze igrati sad koliko ce mu se lopta odbijati od noge i koliko ce mu trebati da dode u natjecateljsku formu to treba vidjeti obicno mjesec,dva treba igracima da se vrate u nekakav ritam.

Opet, kondicija i forma su dva različita pojma.

💙🤍

I
Quote from: Fornax on 09.08.2026, 18:10Opet, kondicija i forma su dva različita pojma.

OK, tko nije znao do sad je skužio.
Šta je potvrdio kućni? I gdje?

Quote from: dadoht on 09.08.2026, 17:34
Quote from: Iqteam on 09.08.2026, 17:24Samo da demantiram kućnog. Doduše ne znam gdje je rekao da je Yusuf van forme ali svejedno.
Yusuf kondicijski nije ništa lošiji od ostalih. Jedini zapušteni u par godina je bio Legbo. Da bi Yusuf bio bolji od sadašnjih opcija na krilu ne mora biti u formi tako da je on sigurno pojačanje.

Odakle ti info? Ja bih volio da je to istina.
Nemam pojma, al sad mu gledam Twitter, ljigavac je na svjetskom navijao za Argentinu.

A i ja se svemu čudim...
💙🤍

Quote from: Fornax on 09.08.2026, 18:48
Quote from: dadoht on 09.08.2026, 17:34
Quote from: Iqteam on 09.08.2026, 17:24Samo da demantiram kućnog. Doduše ne znam gdje je rekao da je Yusuf van forme ali svejedno.
Yusuf kondicijski nije ništa lošiji od ostalih. Jedini zapušteni u par godina je bio Legbo. Da bi Yusuf bio bolji od sadašnjih opcija na krilu ne mora biti u formi tako da je on sigurno pojačanje.

Odakle ti info? Ja bih volio da je to istina.
Nemam pojma, al sad mu gledam Twitter, ljigavac je na svjetskom navijao za Argentinu.

A i ja se svemu čudim...
tko je navikao za njih, kućni ili Jusuf?

Kucni, jer je opsjednut Interom pa po proxyu navija za Lautara/Argentinu
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 09.08.2026, 19:57Kucni, jer je opsjednut Interom pa po proxyu navija za Lautara/Argentinu
Znači Inter i Dinamo.  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 09.08.2026, 13:32Registriran jedan dan nakon tebe, pred 3 I pol godine  ;)

Sere se sere ovdje i drugdje, i kad treba, a pogotovo kad ne treba.

Rubrika dolasci ovaj rok za visoku četvorku, pod pretpostavkom da Yusuf igra obje protiv Danaca.

Optimizam na 11.  :neretljak:
Pozdravljam Karabajin konačni potpis i nadam se da će biti pravo pojačanje.

Ali taj će kod Keka prve minute viditi eventualno protiv Istre u 4. kolu
Bez priprema i bez odigrane minute ove sezone, dance će odgledati s klupe.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Snjesko on 09.08.2026, 15:27Jos jedno krilo, neki ljevak. Mozda Bara ima nekog kome trebaju minute  :bo:
Tek nakon toga lijevi bek. Ne vidim nikakvu potrebu za novim stoperima, osim ako odlaskom Dantasa ne misle Barca prekomandirat opet u vezu.

Sto se transfernog roka tice - koliko je novih igraca upalo u prvih 11? Ako se slozimo da zasad nije nitko i da nam je ovaj pocetak sezone najbitniji, ja nikako ne mogu dati ocjenu vise od dovoljan. Dovela se zamjena za Copa, za Zlomislica, Majstorovica, Petrovica/Ndokita i s te strane je to OK i jako je dobro da Kek ima autoritet da odbije igrace koje mu predloze nasi strucnjaci.
Ali nitko od novih igraca nije upao u prvih 11, prema tome... OK, Turcin/Njemac upada, ali to je vec skoro kasno, pogotovo ako nije spreman 100%. Srecom, da je zdrijeb i i HNLu i u Europi bio odlican glede prvih 5 utakmica, ali prave stvari tek slijede.
Nadam se da Kekom 2.0 pocinje nova era i da cemo sljedecu godinu docekat spremniji sto se kadra tice.
Ima jos do kraja prelaznog roka i ocjena moze ici dosta gore, a moze i dole, ali ponavljam, dovelo se sto se moglo da se zamijeni ono sto je otislo, za nesto vise od dvojke, netko bi od dovedenih trebao pokazat dodanu vrijednost i kvalitetu i bit prvotimac.

William Cvek
Ri Or Die

C
Nek Yusuf bude upečatljiv kao svojedobno Jusuf na jednom našem forumu i ja ću biti zadovoljan.

K
Saranic me stvarno iznenaduje, nisam ga gledao proslih godina...

S
Quote from: 18orvat on 09.08.2026, 17:12Meni je Morchiladze i na toj utakmici u Puli izgledao kao da još uči hodati a Sopić mi nije ispao već oduvijek bio debilčina.

Ne cinkam te, nego protestiram u svoje ime... ovo je too much.

To je kolega horvat, koji je bio aktivan isključivo za vrijeme mandata Željca.

Koji je prema Željcu iznosio apsolutno sve moguće kritike i uvrede, i onda magično s odlaskom Željca, otišao je i kolega horvat. Tako da zbilja nije relevantan kad je u pitanju dotični, što se vidi i dalje. I više nego očito netko kome se Sopić zamjerio u životu.

A sad dosta o Soppu na temi o mercatu :)
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 10.08.2026, 08:52To je kolega horvat, koji je bio aktivan isključivo za vrijeme mandata Željca.

Koji je prema Željcu iznosio apsolutno sve moguće kritike i uvrede, i onda magično s odlaskom Željca, otišao je i kolega horvat. Tako da zbilja nije relevantan kad je u pitanju dotični, što se vidi i dalje. I više nego očito netko kome se Sopić zamjerio u životu.

A sad dosta o Soppu na temi o mercatu :)

... osim ako ga Kek pozove u stručni stožer  :)

Damir je najavio još jedno krilo i produženje ugovora Fruku ako ne dođe do transfera (a vjerujem da neće).

Fruku bi dao kakvih 600 tisuca eura mozda i vise s bonusima kad očito nigdje neće, neka nas nosi i veseli i dalje.
SPORTSKI ODLAZI!