Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Juncaj u 40oj, Orpat, Shark and 9 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: D2 on 02.06.2026, 09:02Taj ako je došao ili dolazi sigurno ne dolazi kao zamjena Todoroviću. Samo onda Todorovića treba odmah utopit na posudbu.

kakvu posudbu s 22 godine?
Ako se odlučiš na takav potez, daj čovjeku ruku i to je to.

Kakav jebeni Josipović, jebo ih menadžerija i greenfield.
Daj Todoru šansu ili dovedi nekog pravog golamana.

Z
Quote from: TIR on 01.06.2026, 22:25A nije, trojica su, i to nijedan starter (Jurić, Bodetić, Josipović).

Više me brine šta Puljić formalno samo po TM ima od mlađih Škalameru, Grulovića, Serifija, Beviakvu, Peteha, Miškulina i Muricu. Svi 16-18 godina, a vjerojatno ih ima još, samo nisu upisani.

Nisu svi relevantni, koliko znam odlaze neki od ovih već na ljeto, ali tipa Škalamera, Murica, Grulović su poprilično razvikani već sad. A istovremeno se slizuje sa Antolićem i širi godinu unaprijed da je Radeljiću jedina želja Dinamo...

Lik upravlja s milijunima eura, desetke milijuna, a mail mu je gmail.
Prava firma nema šta.
Kakva umna sirotinja uspije u životu, strašno.

Quote from: D2 on 02.06.2026, 09:02Taj ako je došao ili dolazi sigurno ne dolazi kao zamjena Todoroviću. Samo onda Todorovića treba odmah utopit na posudbu.

Ma nego šta, to je tipičan materijal kao Posavec ili Zlomislić pri dolasku. Dolazi netko s malo iskustva na "app" angažman s obje strane. Već je imao takvu epizodu u Pafosu gdje je bio rezerva Ivušiću. Ovdje mi je ludost sve osim da dolazi biti rezerva projektu, pretpostavljam Todoroviću.

Jer odbijam vjerovat da ćemo započeti sezonu sa takvim materijalom kao jedinicom.
#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 02.06.2026, 09:10

Ma nego šta, to je tipičan materijal kao Posavec ili Zlomislić pri dolasku. Dolazi netko s malo iskustva na "app" angažman s obje strane. Već je imao takvu epizodu u Pafosu gdje je bio rezerva Ivušiću. Ovdje mi je ludost sve osim da dolazi biti rezerva projektu, pretpostavljam Todoroviću.

Jer odbijam vjerovat da ćemo započeti sezonu sa takvim materijalom kao jedinicom.

Isto tako ja odbijam vjerovat da ćemo započet sezonu sa takvim materijalom kao jedinicom, pri tome mislim na Todorovića...Ničime nije pokazao da možemo ozbiljno na njega računat, nije ni imao prilike...Najveća greška je bila njega ne poslat na neku ozbiljniju posudbu da brani barem jednu sezonu u kontinuitetu da se vidi kakav je i zaslužuje li jedinicu u Rijeci...Njegov najveći forte je to što kao godinama čami na klupi i strpljivo čeka priliku, pa bi samo zbog toga trebao biti broj jedan...Po meni to nije dovoljno...Zamisli složit ćeš dobru ekipu koju će vodit Kek i onda je Todorović na golu od kojeg nitko od nas zapravo nezna šta očekivat...Po meni prevelik je ulog za tako nešto..

R
A vi mislite da je ovaj bolji od Todorovića?

Nekako mi smrdi da su u deset deka

02.06.2026, 09:55 #665 Last Edit: 02.06.2026, 09:56 by D2
Quote from: TIR on 02.06.2026, 09:10
Gledam čisto "godinu proizvodnje". Golman 25 godina pa dolazi kao zamjena golmanu od 22 nakon što je branio prošlu sezonu kao prvi golman. Teški nedostatak ambicija ako bi bio drugi.
O njegovoj kvaliteti ne znam ništa pa ne želim unaprijed osuđivati niti brati lovorike.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
02.06.2026, 10:18 #666 Last Edit: 02.06.2026, 17:16 by Iqteam
Na stranu šta je Todorović strpljivo čekao i šta ne možemo znati kakav je pod pritiskom i u kontinuitetu. Na stranu i šta bi takav potez kluba bio šupski ali, po meni, najbolje je gurnuti Kovača.
Ako se ne varam on je na radaru ozbiljnih klubova i samo je pitanje kada će otići.
Riskiraš s njim kao jedinicom ali povrat bi mogao biti rekordan.

E
Quote from: Iqteam on 02.06.2026, 10:18Na stranu šta je Todorović strpljivo čekao i šta ne možemo znati kakav je pod pritiskom i u kontinuitetu. Na stranu i šta bi takav potez kluba bio šupski ali, po meni, najbolje je gurnuti Kovača.
Ako se ne varam on je na radaru ozbiljnih klubova i samo je pitanje kada će otići.
Riskiraš s njim kao jedinicom a povrat bi mogao biti rekordan.

Ne varaš se. Tek kada su ozbiljni klubovi pokazali interese za njega i kada ga je Vranjes odveo u Leipzig na probu,  a ovi zagrizli i ponudili neku lovu naši su ga ozbiljno shvatili .
I on je prošao svašta kroz našu školu.
Mislim da dečko zaslužuje priliku.

Potpis tog novog golmana kao prvog golmana kraj Todorovića i Kovača bi bio strateški glup potez. Nek Kek odluči kojeg od te dvojice će gurati. Ako je Todorović, nek Kovača pošalju na posudbu. Ako je Kovač, nek Todorovića prodaju. A ovaj RJ nek bude rezerva. Bilo koja treća opcija je glupa i nelogična.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Quote from: encosell99 on 01.06.2026, 22:02
Quote from: TIR on 01.06.2026, 19:11Je, već smo ga spominjali u nekom trenu. On i Sentić, čudi me da nisu išli po Sentića. Uglavnom 25 godina, 100 utakmica u...rukama mada sve BiH i Slovenija. Ali kakogod, nije golobrad 17-godišnjak. Sigurno dolazi kao Kup golman, Todoroviću jedinica i valjda bude ok. :)

Prepuštam novinarima-prepisivačima nek omaste brk ovom glasinom, ali bar budite pošteni pa nemojte napisat "DOZNAJEMO" :nisamja:

Ma kakav Sentić nema on  šanse pored igrača Zelenogpolja.
Idem na Transfermarkt vidjeti kome još istječe ugovor, nekako mi Gurlica i bez da gledam prvi na pamet pada.

zašto imam loš osjećaj da će on završiti kod nas.
ali za njega me baš već dugo kopka kao da smo interesenti, a nema nikakvih glasina.

K
Predstavljen Puljić

Z
potpis članka Novi list. Čudno.

F
I ovog malo Sutala povezuju s nama?

Quote from: fiorellolaguardia on 02.06.2026, 12:19I ovog malo Sutala povezuju s nama?

Već je potpisao za Hajduk

F
Quote from: SamoMesarskiNogomet on 02.06.2026, 12:23
Quote from: fiorellolaguardia on 02.06.2026, 12:19I ovog malo Sutala povezuju s nama?

Već je potpisao za Hajduk
Bilo negdje? Nisam vidio. Znam da se interesiraju, ali s obzirom na besparicu...  :)