Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Juncaj u 40oj, Orpat and 10 Guests are viewing this topic.

Z
kad bi potpisali Zvonarek i Slovenac bio bio top početak prijelaznog roka..

S
02.06.2026, 13:29 #676 Last Edit: 02.06.2026, 13:29 by SandroB
Quote from: fiorellolaguardia on 02.06.2026, 12:39
Quote from: SamoMesarskiNogomet on 02.06.2026, 12:23
Quote from: fiorellolaguardia on 02.06.2026, 12:19I ovog malo Sutala povezuju s nama?

Već je potpisao za Hajduk
Bilo negdje? Nisam vidio. Znam da se interesiraju, ali s obzirom na besparicu...  :)

Bilo svugdje.

Btw, kad je besparica Hajduku bila problem?

Quote from: Zelko Maler on 02.06.2026, 12:43kad bi potpisali Zvonarek i Slovenac bio bio top početak prijelaznog roka..
koji slovenac?

I
Janez Drnovšek!

Quote from: Zelko Maler on 02.06.2026, 12:43kad bi potpisali Zvonarek i Slovenac bio bio top početak prijelaznog roka..

Još da dovedemo i Ljubu Puljića i ja sam sretan  :nisamja:

S

M
Kaže germanijak. Zelenika golman. I/ili Veljko Ilić

K
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/rujevica-u-crvenobijelim-kvadraticima-ali-na-katu-se-sprema-bomba-rijeka-dovodi-ponajboljeg-vratara-hnla/162506

Naime, iz nekoliko izvora Germanijak doznaje kako Rijeka aktivno radi na dovođenju Olivera Zelenike (33), jednog od ponajboljih vratara HNL-a i aktualnog kapetana Varaždina

Iz susjedstva se može načuti kako bi najviše imalo smisla da je riječ o Veljku Iliću, inače 22-godišnjoj 'jedinici' Widzew Lodza koji je prošlog ljeta u transferu vrijednom 500 tisuća eura stigao u nekadašnji klub Željka Sopića iz TSC Bačke Topole, s tim da je drugi dio sezone bio 'zaleđen' na klupi.

Quote from: Mosa kaRije on 02.06.2026, 18:30Kaže germanijak. Zelenika golman. I/ili Veljko Ilić

Bas gledam. Ne znam šta da mislim. Otkud sad pare? I gdje su krila ako se ima para  ;D

K
eto seremo po Zlomi sad cemo 3 nova dovest  :nisamja:

I
Zelenika, Puljić, Čop.
Možda ide neko pravilo da moraš imat veterana u ekipi 90 minuta.

Quote from: KadOkrenemSe on 02.06.2026, 18:33https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/rujevica-u-crvenobijelim-kvadraticima-ali-na-katu-se-sprema-bomba-rijeka-dovodi-ponajboljeg-vratara-hnla/162506

Naime, iz nekoliko izvora Germanijak doznaje kako Rijeka aktivno radi na dovođenju Olivera Zelenike (33), jednog od ponajboljih vratara HNL-a i aktualnog kapetana Varaždina

Iz susjedstva se može načuti kako bi najviše imalo smisla da je riječ o Veljku Iliću, inače 22-godišnjoj 'jedinici' Widzew Lodza koji je prošlog ljeta u transferu vrijednom 500 tisuća eura stigao u nekadašnji klub Željka Sopića iz TSC Bačke Topole, s tim da je drugi dio sezone bio 'zaleđen' na klupi.

Još ćemo dovesti i Rožića iz Istre kako smo krenuli

Boze sacuvaj sto oni delaju :svakacast:  :svakacast:

I
Zelenika bi bio super. Pozdravljam.

Njušim da je službena Rujevica bacila malo udicu, pa su u 24h isplivali

Josipović - igrač kojem je kruna ova sezona kao jedinica u petoplasiranom klubu BH lige
Zelenika - 33-godišnjak koji nema logičan razlog otići iz Varaždina gdje ima i kapetansku vrpcu u ovom trenutku
Ilić - 22-godišnjak, nominalno treći golman Srbije, kojeg je Bačka Topola prodala ispod cijene zbog financijskih problema i izlaza Mađara iz kluba. Brižnog su punili zadnje dvije grupne faze u Europi.

Sve to dok imamo za birat od 3 golmana u kadru (Zlomislić, Todorović, Kovač) :bo:

Vjerojatno rade na potpisu totalno druge pozicije. Tako je to Mance radio barem.

P.S. Zelenika? Nemam ništa protiv.
#navodninavijač