Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on 27.04.2026, 21:53Pa to se zna vec neko vrijeme, ali mi smo doveli slicnog ili boljeg, pa nije ni bitno.

Stavit ga sad na klupu je nesto najgluplje sto mozes napravit jer kaznjavas samo sebe.

Neka nam donese kup, a ne sumnjam da ce igrat do zadnje utakmice na 100% jer tako je uvijek i igrao.

Uvijek su odlazili i odlazit ce, nije ni prvi ni zadnji. Izmikat ga dok je tu, a onda neki ACL i svima dobro.

Jasna mi je frustracija zbog odlaska kod rivala i sve sto ide uz to..ni meni nije drago...ali mi nikad nisu bili jasni ljudi koji nekome žele zlo, bol i patnju pa i u ovim "banalnim" stvarima poput nogometa...nekome poželjeti pokidane ACL, lom noge, ahilove tetive i ostale najgore ozljede može samo lud čovjek.

Quote from: kirac_87 on 27.04.2026, 22:18Ovaj posao je daaavno ranije završen između njega i dinama.

Nek odradi sve do kraja, sportaš je i profesionalac.neće se čuvat protiv dinama jer mu potencijalno trofej ulazi u CV

Kup bi njemu bio najveći motiv jer ti je to najveća pozornica dokazivanja budućim poslodovcima.
Nije pitanje motiva nego principa.
Nadam se da ćemo dobiti urbi et orbi trbuhozborca nakon ovog.

Quote from: Deba on 27.04.2026, 19:39Faze Nouns je u pravilu tocan.....
Al dok se ne potvrdi i sluzbeno nada postoji :bo:
Taj profil je isto tako objavljivao da je sve dogovoreno s Jagušićem, a glavni cilj mu je provokacija bahatlukom. Pričekajmo službene informacije

Za sve vas koji gledate sad bruto i neto a ne vruće glave: imamo čovjeka koji ako bude igrao je siguran putnik na SP a to nam donosi 300k eura. Ako ga potjeramo na tribinu možda ćemo izgubiti i tih 300k. Nek igra sve do kraja osim finala kupa ako je ovo uopće istina

S
Quote from: Spencer on 27.04.2026, 21:33Lova je lova i koliko god bio mrtav za mene, Radeljić mi je puno jasniji od Dinama.

Mislio sam da ce se nešto promijeniti sad kad su i oni promijenili smjer s Bobanom, ali fetiš na naše igrače je i dalje tu. Netko je zadnjih dana napisao kako im se manje gadi Dinamo od Hajduka jer su kao gospodski klub, samo stvarno ne znam po čemu.

Bitna je razlika, jer nikad nisu ostali dužni (tržišno dobre) pare za naše igrače, a i uspjeli smo mnogo puta iskoristit igrača koji njima nije trebao. Zadnji je Pavić.
Bez obzira na razinu sudjelovanja, s njima i sa svima ostalima se da poslovat, s Tovarima ne možeš poslovati jer bi onog koji to pokuša - objesili na raštiku.
Dodati treba i to da Dinamo nikada nije pokrenuo tendencioznu i malignu kampanju mržnje do nas, kao što to čine tovari, otkad ih "njihov Hadjuk" upravlja (15 godina kontinuiranog stvaranja mržnje).
------------
Na navijačkom nivou se to stvaranje mržnje manifestira tako da 90% našeg Hadjuka u eu kupovima navija da se čim više osramotimo, a 90% navijača Dinama navija za nas.
Iako su oba kluba oduvijek režimska i imaju izrazite političke privilegije i utjecaje, zaista ne bi trebalo bit teško izabrat manje pokvarenog konkurenta. 

Već vidim da nam slijedeće sezone zabija gol glavom iz kornera za 2-1 u 97 minuti na Maksimiru.

K
Zasto nebi isao u Dinamo, em bolja placa... a i kod nas vidi da nema ambicija i da je europa samo nagrada  :bo:

D
Nije toliko do para
Naravno da je do vece place i svega toga
Ali ima nesto, jako puno, u ambicioznosti kluba
Natjecanjima, osvajanjima
Kod nas malo malo ovakva situacija raspada..
Kome se tu ostaje igrat kad nema ambicije, nema ekipe, nema projekta, nema zanosa...
Drmic je svojedobno sve rekao

U trenutku kad je ova psihoza oko kluba, kad ti visi Europa, tajming je jedini problem, 6 mjeseci se zna ovo. Ići u ZG na bilo kakvu vrstu dogovora na današnji dan je za teško "vješanje".

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 27.04.2026, 22:52U trenutku kad je ova psihoza oko kluba, kad ti visi Europa, tajming je jedini problem, 6 mjeseci se zna ovo. Ići u ZG na bilo kakvu vrstu dogovora na današnji dan je za teško "vješanje".

Imamo mi drugih u klubu koji su za "vjesanje" prije radelje...

Quote from: KadOkrenemSe on 27.04.2026, 22:55
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 27.04.2026, 22:52U trenutku kad je ova psihoza oko kluba, kad ti visi Europa, tajming je jedini problem, 6 mjeseci se zna ovo. Ići u ZG na bilo kakvu vrstu dogovora na današnji dan je za teško "vješanje".

Imamo mi drugih u klubu koji su za "vjesanje" prije radelje...

Naravno, njih sam "objesio" u devetom mjesecu ali još se drže

S
27.04.2026, 23:01 #56 Last Edit: 27.04.2026, 23:02 by Spencer
Meni nije normalno da bude normalno da igrac koji ce za mjesec dan nositi dres Dinama igra za Rijeku, sad kad je manje vise jasno da je gotovo.
Jesmo li rivali ili nismo? Ili da ako zaigra prođe bez ikakve reakcije s tribina, zvižduka.
Njemu je zahvaljeno na onom sto je do sada ucinio za Rijeku, ali isto tako ova njegova odluka nosi nekakve posljedice i reakciju za sobom. I zato mislim da je za sve najbolje da on vise ne igra za Rijeku.

27.04.2026, 23:10 #57 Last Edit: 27.04.2026, 23:11 by Juncaj u 40oj
Quote from: Snowcrash on 27.04.2026, 22:37Dodati treba i to da Dinamo nikada nije pokrenuo tendencioznu i malignu kampanju mržnje do nas
...
a 90% navijača Dinama navija za nas.
Što bi se njima isplatilo raditi kampanju mržnje prema Rijeci, ovako kako stvari stoje oni navijaju za nas u europi i jednom u 10 godina nam uljudno čestitaju na zasluženom naslovu i zbog toga su "gospodski klub" i onda je normalno da prije finala kupa ili u tijeku borbe za naslov naši igrači dogovaraju uvjete prelaska kod njih. Isto tako im ne možemo nabiti komplekse kad su od HNL-a napravili najnekompetitivniju ligu svijeta. Ne vjerujem da će tako biti, ali volio bih kada bi jedan ovakav odlazak radelje prelio čašu da se počne graditi ozbiljnija priča oko rivalstva s dinamom, jer mi nije pravo da 90% ljudi koji na bilo kakav način prate Rijeku mrze samo hajduk, a na dinamo gledaju kao nekakav gospodski klub s kojim treba održavati odnos uzajamnog poštovanja.

Z
Navodno je Faze Nouns Alen Lesički.

L
Quote from: KadOkrenemSe on 27.04.2026, 22:48Zasto nebi isao u Dinamo, em bolja placa... a i kod nas vidi da nema ambicija i da je europa samo nagrada  :bo:
Ne razumijem, pa mi smo ovu sezonu igrali Europu na puno ozbiljnijem nivou nego oni, dapače, Dinamo je odmarao igrače u europskim utakmicama da budu svježiji za HNL