Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Jose-rijeka and 1 Guest are viewing this topic.

I
A tko je doveo VSDA?

Quote from: ispod stijena on 29.04.2026, 19:34A tko je doveo VSDA?
Ja nisam!
Volim grad koji teče

O
Malo mi je bilo dosadno pa sam iso gledati kojim igracima istece ugovor ove godina,a da bi nama mogli biti zanimljivi.

nase klasicno dovodenje

Toma Bašić
Josip Brekalo
Maro Katinic
Jurica Prsir
Ivan Basic
Tin Plavotic
Branimir Hrgota
Matej Mitrovic
Ronaël Pierre-Gabriel
Mateo Les
Zan Karnicnik
Nikita Iosifov
Sheyi Ojo
Álex Blanco

Mladi s potencijalom

Luka Tunjic
Mirko Susak
Luka Vrzic
Niko Gajzler
Eniss Shabani
Lovre Kulusic
Moreno Zivkovic
Ivan Saranic
Ante Matic
Nick Ocvirek

I
Od gornjeg popisa, prema transfermarktu, matej mitrovic  vec bez kluba. Ne da bismo ga trebali dovoditi, ali i da je bilo neke namjere, valjda bismo reagirali.

E
Nadodao bih na ove mlade s potencijalom igrače koje bih ja doveo da odlučujem:

Vuk Vlahovic
Anđelo Šutalo

s obojicom nema greške kao ni s Pavićem.

S

Petarda od Olimpije sa Sanchezom  ;D

Harry Redknap...Vranić je to još ljetos zaključio
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Ja mislim da ima tu igrača u najmanju ruku za pojačati roster, e sada pitanje je koliko su oni strpljivi da bi gradili karijeru postepeno, a ne išli kratkoročno za većim ugovorima.
Neki nisu realni, npr. Toma Bašić, vjerujem i Pierre Gabriel. Neki imaju previše godina kao Karničnik i Hrgota.
S ovog gornjeg popisa bi meni prvi pick bili Prsir i Katanić, s donjeg možda Tunjić s time da nisam siguran da bi mu HNL bio interesantan, Sušak i Šaranić kao oklade. U napadu bi možda dobra opcija bila Leonarfo Vonic.

K
Cordoba iz dinama također. A možda i na veličanstvenoj darkovoj biljeznici ima pokoje ime. Možda 3. sreća s Markom Rogom

Z
i bivšem desnom bočnom Osijeka Igoru Silvi također ističe ugovor. Pamtim ga po jako jako dobim utakmicama. Minus mu je da ima 29 godina.

To nisu igrači koji dolaze za 150 tisuća eura godišnje.
#navodninavijač

Quote from: Zelko Maler on 30.04.2026, 09:18i bivšem desnom bočnom Osijeka Igoru Silvi također ističe ugovor. Pamtim ga po jako jako dobim utakmicama. Minus mu je da ima 29 godina.

Baš sam se ovog neki dan sjetio. Bio je jako dobar tad, ako se dobro sjećam to je bila 2019., ali puno vremena je prošlo. Ove sezone 1.francuska liga, Lorient, 16 nastupa. Rekao bih da će imati izdašnijih ponuda taman da smo i zainteresirani.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
Quote from: TIR on 30.04.2026, 09:37To nisu igrači koji dolaze za 150 tisuća eura godišnje.

dobro je Darko.

A čuj, možeš ti ljudima obećavat brda i doline, šaptat da je Rijeka bolji razvojni klub od Varaždina, da ćeš igrati protiv Strasbourga, a ne Kurilovca županijski kup, da je ljepše živjeti u Kostreni nego u Koprivnici, i da ti je ugodnije biti sportaš pred punim stadionom nego u praznom Turopolju.

Al na kraju krajeva to ti funkcionira samo ako je razlika u paketu primanja ranga par tisuća eura.

Igor Silva i takvi, razni Skandinavci, perspektivna mularija, iskusnjare, pa oni će na stolu imati 250 ili 300 tisuća od nekakve grčke Larise ili poljskog Widzewa. 50% više, 100% više itd novaca, za to ti džaba sva šaptanja i obećanja bonusa. Svijet tako ne funkcionira, zahvalit ćeš se i reć da imaš bolju ponudu i ćao bao.
#navodninavijač

Z
30.04.2026, 10:39 #164 Last Edit: 30.04.2026, 10:44 by Zelko Maler
Ma pusti Igora Silvu, nebitan je on, neće on doći.
mi možemo dati 200k, a ne 150k. To je ok cifra, za taj iznos će ti doći igrači. To ti je 200k * 23 igrača i to je tih 4.6m eura godišnje. Da je i 200k*25 igrača to je 5m eura. Parstotisuća eura gore dolje, to je Mišković sam rekao da mu ne igra ulogu.

Problem je to  što su dali vjerojatno 150-200k Legbu, Morčiladzeu, Ndockytu, Juriću... To je problem. Problem je da daješ odšteteu za Husića.  Kanaliziraš novce na krivi način.
Novaca ima dovoljno, koliko god zvuči nerealno. MOže se i za te novce puno bolje.

Pa za taj trošak plaća smo imali Ivanovića, Pašalića, Jankovića, Pjacu, Obregona, Hodžu, Selahija......