Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

K
Kako je sezona praktički pri kraju i bez sumnje slijedi rekonstrukcija momčadi, ću navesti nekoliko imena za koja se može pretpostaviti da ih Rijeka prati i da bi mogla biti tema u nadolazećem prijelaznom roku.

Labrović
Čavlina

M. Živković
Katinić

Tunjić
Zvonarek
Janković (povratak)
Pršir
Kačavenda

Šotiček
Pjaca

R. Šimić
Kusanović
Grgić
Čolak

Labrović? Pjaca?
#degenerik

S ove liste imamo novaca za dvojicu, možda.
#navodninavijač

M
Možda nema veze s nama iako se Pršir povezivao godinama s nama, spiker je rekao da svjedočimo zadnjim minutama Pršira za Goricu.

K
Odigrati će on još koju, jer mu ugovor ističe 30.8. a teško da će netko platiti prije toga

Neka Labrovića u Njemačkoj. Nemam volje proživljavati još jedno njegovo epsko samouništenje, kakvo je bilo krajem Sopićeve sezone.
Ako iduće sezone nećemo gurati Todorovića ili Kovača, nek zajedno ugase akademiju.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

O
18.05.2026, 10:32 #336 Last Edit: 18.05.2026, 10:33 by Orpat
Quote from: krzo on 17.05.2026, 21:22Kako je sezona praktički pri kraju i bez sumnje slijedi rekonstrukcija momčadi, ću navesti nekoliko imena za koja se može pretpostaviti da ih Rijeka prati i da bi mogla biti tema u nadolazećem prijelaznom roku.

Labrović
Čavlina

M. Živković
Katinić

Tunjić
Zvonarek
Janković (povratak)
Pršir
Kačavenda

Šotiček
Pjaca

R. Šimić
Kusanović
Grgić
Čolak

Za Labrovića ne znam a Pjaca ne vjerujem, ne treba namtakav. Nadam se da će priliku dobiti Todorović.

Z
ma kakav Labrović i recikliranja. Ako se ide negdje po golmana to mora biti Majkić. Dostupan je, ne brani u Arisu. Kvaliteta iznad Labrovića.

Ali Todor će dobiti šansu vjerojatno. Što je i ok.

Majkić je par razina ispod Labrovića
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: vMario87 on 18.05.2026, 10:41Majkić je par razina ispod Labrovića
nije sigurno, od igre nogom do shot stopinga. U igri nogom je avion za njega.
ono psihičko propadanje Nediljka je neoprostivo.

Majkić ima samo refleksne obrane.. sve šta nije po sredini gola ili metar u stranu je problem

A i kikser je i to konstantan, za razliku od Labrovića koji se raspao iz nepoznatog razloga zadnjih par kola.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Prema svemu sudeći gledajući jučer Todorovića, mi golmana imamo i nećemo tražiti nikog novog.
#navodninavijač

E
Quote from: TIR on 18.05.2026, 10:59Prema svemu sudeći gledajući jučer Todorovića, mi golmana imamo i nećemo tražiti nikog novog.

Definitivno imamo,  bit će tu i kikseva ali treba to istrpiti.
Kovača obavezno na dvojnu jer mora  braniti .

M
Apsolutno, Todorovic pokazao da je ona taj, Kovač ako je "next great white hope" mora branit da preuzme kad Todorovic ode u milijunskom transferu.

J
toske je po potencijalu avion za zlomu. i to u svakom segmentu, jedva cekam da dobije priliku u kontinuitetu.