Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

fiorellolaguardia, Orpat, bob marley, Zamet RI, Snowcrash and 6 Guests are viewing this topic.

D
Quote from: TIR on 24.05.2026, 13:03S ove Snjeskove liste Gojak mora ostati kod Keka, to je definicija njegovog igrača.
Po meni i Devetak. On je solidan igrac za HNL, sa klasičnim krilom ispred on ce biti iskoristiv. A dobrog lijevog beka koji je klasa iznad je tesko pronaći a i treba platiti

C
Teško će Gojak ostati.Kod njega su ove u zadnje vrijeme solidne partije više izmotivirane eventualnim odlaskom na SP i traženjem bogatog ugovora u egzotici.Moje mišljenje.

Nekako mislim da bi mogao Kek nastaviti di je stao sa Slovenijom, 4-4-2, pogotovo u situaciji kad imaš Fruka kao jedinu destku koji ide ća i jedan od najvećih izložbenih artikala Adu Adjeia.
Adjei ko sama špica će teško funkcionirati jer nije paker (barem ne još) i mislim da bi on mogao biti odličan kao second striker a da se dopelje nekog ko će pakirat.
Za 4-4-2 ti ne trebaju toliko brza krila, ali kao što sam neki dan spomenuo, trebaju ti odgovorni igrači kao što su bili Vešo i Gorgon i ofenzivni bekovi, barem jedan malo više, a to imamo u Oreču.
Jebiga, stoperi su nam labavi jako i tu će trebat barem 2 dovest.
O golmanu ne treba ni pričat.

24.05.2026, 15:26 #378 Last Edit: 24.05.2026, 15:32 by NdockytovaLinijaKretanja
Gledam malo igrače koje je on zvao u Sloveniju i koji su na kraju ugovora.
Sad nisam istraživao da li su oni već negdje kaparirani, ali ovako gledajući samo papir ima tu nekog materijala.

Karničniku ističe ugovor 30.6, 31 godina, desni bek, i koliko sam po podkastima shvatio, Kek je veliki fan njega (možda Oreča pretvoriti u tog desnog veznog) pa imaš njih dvoje desno.

Sandi Lovriću isto ističe, velika tržišna vrijednost (oko 5 milijuna), vjerovatno mission imposible ali neka ga. Verona je ispala u drugu ligu i nije baš igrao ove sezone.

Jan Mlakar, znamo ga svi, isto ugovor ističe, u Amiensu nije igrao skoro ništa. Ovo bi bio DRS specijal, besplatan, vjerovatno ok plaćica, totalno DRSov profil igrača.

Benjamin Verbič, još jedan napadač, u Grčkoj je imao 5 golova ove sezone, 32 godine.

Nejc Gradišar, prodan u Al Ahly nakon par dobrih sezona u Sloveniji i Mađarskoj, bio na posudbi u Ujpest doszi, ove sezone kaže 1 gol tamo. Ali pokazivao je ranije bljeskove, ako Ahly na njega ne računa, zašto ne. Kek ga je često zvao. 23 godine.

Naravno, tu je i Petrovič kojeg još uvijek ne bi sto posto otpisivao, ne znam ima li isto već neki angažman, ali ako nema, tu bi se moglo dogovoriti produženje suradnje sa Kekom koji ga je zvao često u reprezentaciju i di je čak često i igrao.

M
Quote from: Fornax on 24.05.2026, 12:36
Quote from: Snjesko on 24.05.2026, 12:30Moze li Saho bit iskoristiv? Nadam se.
Ti se šališ.  :sta:

Možda bi bio novi Dogan, a opet ima neki potencijal, ali zabijao je za Opatiju, prije za Orijent,probat ga sa boljim suigračima ali i u jacem rangu.
Možda ne da bude prvi i glavni napadač.
Luda glava, možda bi uz strogog trenera evoluirao i ocistio musice iz glave.

K
Quote from: moreplovac on 24.05.2026, 19:31

Možda bi bio novi Dogan, a opet ima neki potencijal, ali zabijao je za Opatiju, prije za Orijent,probat ga sa boljim suigračima ali i u jacem rangu.

Bio je jedan neviđeno talentiran, fizički zvijer pod Kekom sa dokazanom kvalitetom i kapetanskom vrpcom oko ruke, ali i špagom u glavi koja mu drži uši

Mislim da svi znamo kako je to prošlo, tako da nekako sumnjam da će imati razumijevanja za no-name sa par pogodaka u drugoj ligi

D
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 24.05.2026, 15:05Nekako mislim da bi mogao Kek nastaviti di je stao sa Slovenijom, 4-4-2, pogotovo u situaciji kad imaš Fruka kao jedinu destku koji ide ća i jedan od najvećih izložbenih artikala Adu Adjeia.
Adjei ko sama špica će teško funkcionirati jer nije paker (barem ne još) i mislim da bi on mogao biti odličan kao second striker a da se dopelje nekog ko će pakirat.
Za 4-4-2 ti ne trebaju toliko brza krila, ali kao što sam neki dan spomenuo, trebaju ti odgovorni igrači kao što su bili Vešo i Gorgon i ofenzivni bekovi, barem jedan malo više, a to imamo u Oreču.
Jebiga, stoperi su nam labavi jako i tu će trebat barem 2 dovest.
O golmanu ne treba ni pričat.
po meni se olako riješili Duje Dujmovića..

F
Quote from: moreplovac on 24.05.2026, 19:31

"Ajmo držat čovjeka na plaći zbog onih 1.5% šanse da će od njega jednog dana bit prosječan igrač" je jednostavno... Loša matematika.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M
Ma kužim, ali uz dva kvalitetnija može bit jeftino rješenje

I
Martin Pečar iz Brava bi po meni bio pravi tip. 23 godine, fantasista, prava desetka. Rijeka bi mu bila iskorak, a mislim da bi kod nas išao na dimenziju više.

A
Radeljić se mogao malo strpit pa je možda mogao igrat i u Premierligi...Jakirović ga je htio na ljeto još, ali je Hull onda dobio zabranu transfera i sve je propalo...

Mislim da bi Jakirović bio lud da ne krene sad po Fruka...Za engleske standarde, za njih je to malo novaca šta Rijeka traži za Fruka, a dobit će top igrača koji mu sigurno može pomoć...

J
Sad će jakir okupit fruka, pašalića i franjota i skinut arsenal. :)

Quote from: Johnson on 25.05.2026, 09:23Sad će jakir okupit fruka, pašalića i franjota i skinut arsenal. :)

Ipak sve su to reprezentativci sada pa se nebi čudio da s njima i uspije završit u prvih 10
Ex "Radeljić enjoyer"

F
Pasalic se objavom oprostio od Orlanda.

Quote from: fiorellolaguardia on 25.05.2026, 12:53Pasalic se objavom oprostio od Orlanda.
A mi koliko smo objava imali o Fruku ne bih se čudio da smo se oprostili. A i Franjo ne igra puno u Benfici
Ex "Radeljić enjoyer"