Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad and 6 Guests are viewing this topic.

R
28.05.2026, 17:06 #571 Last Edit: 28.05.2026, 17:33 by REFUL
Meni osobno je za oko zapeo Omerović iz Osijeka. Imao je par dobrih tekmi koje je odigrao i mislim da bi se kod nas dignuo na razinu više. E sada je pitanje da li je dostupan i za koliko. Pojedinci sa foruma će bolje znati nego ja.  ;D

O
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.05.2026, 12:05Dovest Krovija, Almenu će Bob An uzet Hajduku, tu Topić postaje višak i dolazi kod nas.
Idemo lagano...

Kakav Krova,to je najveći panj u hnlu

Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 13:19
Quote from: Snowcrash on 28.05.2026, 13:10
Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 12:33upravo to. Nadam se da je Kek u sve involviran

Ja sa nadam da on i DRS već dahću u telefon zamjeni za Fruka, jer nam je dostupna (još par dana, možda tjedan), a Matjaž je ključan za dovest ga.
Ako napišem ime, otet će ga konkurencija.

jel Slovenac?

Josip Iličić

F
T
Quote from: TIR on 28.05.2026, 16:21Pregovara se i zanima za više igrača, što više odajete za poslove koji nisu formalizirani ili pred potpisom, to su manje šanse dolazaka ;)
TIR-u,
Isključuj "Nepresušan" , motaj kablove i neće biti peoblema  :neretljak:
Stavrno ne mogu vjerovati da zbog našeg trkeljanja tuda, u stilu "čuo sam ovo", " načuo sam ono", propadne neki transfer.
Ali, da....o tome smo već raspravljali i izgleda da je stvarno to tako 🤷🙂

Kek je startao Project MRGA (Make Rijeka Great Again)  :neretljak:

Quote from: Fiume e basta on 28.05.2026, 17:48T
Quote from: TIR on 28.05.2026, 16:21Pregovara se i zanima za više igrača, što više odajete za poslove koji nisu formalizirani ili pred potpisom, to su manje šanse dolazaka ;)
TIR-u,
Isključuj "Nepresušan" , motaj kablove i neće biti peoblema  :neretljak:
Stavrno ne mogu vjerovati da zbog našeg trkeljanja tuda, u stilu "čuo sam ovo", " načuo sam ono", propadne neki transfer.
Ali, da....o tome smo već raspravljali i izgleda da je stvarno to tako 🤷🙂

Ne kažem da je to pravilo, ali to ne bi ni blizu bilo prvi put. Ali rijetko kad osoba koja piše ovdje jedina dobije info o nečemu u ranoj fazi pa proslijedi.

Obično ako se cilja na to, se odmah proširi na par strana istovremeno, ovaj javi ovome, onaj onome, brzo dođe do svih relevantnih. Klub poput našeg koji igračima u pravilu nudi manje nego konkurencija pikira na imena koja će pristat na manje novaca, ali se situacija otežava ako igrač istovremeno na stolu ima 30% bolju ponudu. A ponuda se lakše stvori uz malo hypea.

Zato kažem da je ponekad bolje pričekati umjesto galame. U najboljim danima službena Rijeka bi čak namjerno bacala udice okolo da se makne pozornost s igrača s kojima stvarno pregovaraju. Ne precjenjujem neki forumić, ali isto tako realno gledam, mala smo mi država...

O vremenu koje treba da se nešto proširi imaš najsvježiji primjer Puljića, 28 minuta nakon objave tu je bilo na Telegramu, sad sam pogledao. Eto pošto je forum (javni, otvoreni) u pitanju rekao bi 1h.
#navodninavijač

K
Mene nebi cudilo da Rebic dode kod nas. On je dovoljno velik sportski mangup u pozitivnom smislu da im ga uvali za ovakvo javno sramocenje njega. A i bilo je prije kontakata s njim...

Z
Nece nitko od tovarije doci  k nama sta je vama.

Neka dođe Zvonarek  josi taj koji treba i uz Puljketa smo vec jaki, a to je nadam se tek pocetak.

D
I dalje nemaš krila, fali ti i stoper. Imaju oni tu jos posla do ozbiljne ekipe..

O
Ja iskreno nebi imo nista proti Sarlije da dode igracki je dobar,a i ne cini mi se ko neko supak vec kao ok momak.
Rebic i Kek bi bio show program.

Ma da nista od njih barem za sad nismo nista pokusavali, vecina igraca je izvana samo 2,3 su iz hnla od ovih s kojima se sad pregovara do pocetka svjetskog bi trebali dobit 2,3 nova igraca ako sve bude po planu vecinom prinove ili potencijali.e
Pojacanja prava tek poslje svjetskog.

To je tehnički preslabo, pogotovo u kombinaciji s Devetkom i Orečom na bekovima..

Ne bi mogli izać bez duge lopte
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: REFUL on 28.05.2026, 17:06Meni osobno je za oko zapeo Omerović iz Osijeka. Imao je par dobrih tekmi koje je odigrao i mislim da bi se kod nas dignuo na razinu više. E sada je pitanje da li je dostupan i za koliko. Pojedinci sa foruma će bolje znati nego ja.  ;D

Dobar je ovako kada ga gledas ima potez, dribling ali osijecani ga dosta kritiziraju o biranju odluka u zavrsnici, kada treba dodat, puca i obrnuto.

Ima i neke ponude izvana nesto sam citao

Z
Samo smireno.
Kad aam ja mirniji nakon ovih svih vijesti mozete i vi. Ja aam medu prvina uvijek u panic modeu.

Prvo prošloljetno pojačanje je bio Omar Sijarić.
Prvo ovoljetno pojačanje  je Puljić
Meni je to dovoljnoli pokazatelj za početak.

Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 21:08Samo smireno.
Kad aam ja mirniji nakon ovih svih vijesti mozete i vi. Ja aam medu prvina uvijek u panic modeu.

Prvo prošloljetno pojačanje je bio Omar Sijarić.
Prvo ovoljetno pojačanje  je Puljić
Meni je to dovoljnoli pokazatelj za početak.
Pa dobro, bilo je vrlo očekivano da je Puljke u kombinaciji kad je šef akademije javno rekao da je on najbolji HNL napadač nakon Belje