Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Monarh, FTM, I2, Infopoint, Istegnuće kralježnice, mattur123, Gromacha, Dubrovnik2025 and 12 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: oggy on 15.07.2026, 19:10
Quote from: Kostrena on 15.07.2026, 18:33Gonzalez je i dalje aktualan
kek bi ga propuco vjerovatno nakon tjedan dana,kek mrzi divlje igrace,ovaj je divlji za popizditi

Kakav jebeni Gonzalez. Cabraja je rekao da je to  takticki nepismen igrac i da nema tu pomoci jer ne slusa nikakve upute.

Ako traze zamjenu za Fruka ima toliko boljih rjesenja i bilo ih je tipa ona Pecar.
Gonzalez za HMNK Rijeka kao sto je kolega iznad rekao

I
Quote from: Franjo Tuđman on 15.07.2026, 13:40Sa ovim krilom Turčinom i Jankovićem, ovo je jako jaka ekipa, ako se stvarno dovedu još i stoper i lijevi bek to je savršena ekipa, savršeno posložena. Još kad se Barišić oporavi.. Ako mi pogledamo koje mi sve igrače imamo, (minus fruk) to izgleda ovako:
                      Puljić
                    (Adjei)

Vignato      Janković    Kabadayi
(Legbo,        (Yankov)    (Grulović,
Rukavina)                      Gojak)

Dantas          Pavić
          (Barco)            (Ćubelić)

Devetak                                  Oreč
(Bodetić)                              (Lasickas,Vešligaj)
              Barišić    Majstorović
            (Husić)          (Kitin,Manev)

Todorović
                (Kovač, Nwlokor)

Minusi:
Devetak, ozlijeđen Barišić, nedovoljno kvalitetan lijevi stoper.

Kako riješiti minuse?
Bilo bi sjajno da se negdje potvrdi da klub ide u dovođenje lijevog beka i lijevog stopera.
Potencijalni problemi: Ukoliko se ozlijede Vignata nastave treba ići u dovođenje lijevog krila jer tu nam onda ponestane prvoklasnih rješenja. Ali se i sa sadašnjim kadrom to lako može riješiti, stavljanjem Jankovića na lijevo krilo pa za njegovu poziciju 10tke mogu konkurirati Puljić, Ćubelić i Gojak. (S Puljićem na toj poziciji onda u špicu mogu Adjei ili Kabadayi a Kabadayia na desnom krilu onda može zamijeniti Gojak.) S ovakvim kadrom postoje beskonačno mnogo rješenja kako to postaviti. Ne moramo se brinuti. Napisao je Vukušić dan se ide po jedine dvije malo deficitarnije pozicije, lijevog beka i lijevog stopera.

Nice try DRS, nice try

K
Quote from: deo123 on 15.07.2026, 19:20Zaper je nas profil. Dobar igrac raspao se zdravstveno, mi smo terme za to i takve. Ovaj Gonzalez je meni igrac za neke druge klubove, ne Rijeku

Ma on je gotov s profi nogometom, za manje od mjesec dana 28 godina, ugovor do 2028 pola milijuna eura godišnje

Svi njihovi otpisani su teškaši po pitanju ugovora, čak i Karačić navodno ima oko 200k još dvije godine

A što se tiče Gonzaleza, nadam se da je ovo rijedak slučaj da će kolega Kostrena imati inside info koji će se pokazati netočan

K
Me volim ga ni ja, ali znam da smo ga kontaktirali opet nakon dolaska Keka.
Možda je on jedan on onih koje je Kek odbio

K
Quote from: Kostrena on 15.07.2026, 20:17Me volim ga ni ja, ali znam da smo ga kontaktirali opet nakon dolaska Keka.
Možda je on jedan on onih koje je Kek odbio

Moram reći da mi je to šokantno, ne samo da ga ne mogu zamisliti kod Keka, nego i u proljetnom dijelu ima 1 gol i 3 asistencije (od čega su dvije na rekreativnoj utakmici zadnjeg kola Hadjuk-Vukovar 6:3)

Prije svega, to je veliki raskorak u razmišljanju SD i trenera, ali pozitivno je da Kek može staviti veto na takve vratolomije

D
Dinamo nam uzeo Zvonareka
I ne kazem da je najlaksa stvar potpisat ga
Ali jos jedan dokaz stanju kluba
Potpuni krah i nesposobnost uhljeba u sportskom sektoru
Ovo ce bit grdo
I kek ce papa

15.07.2026, 20:37 #1791 Last Edit: 15.07.2026, 20:39 by kircipijanci
Quote from: DirkVanHoojidonk on 15.07.2026, 20:36Dinamo nam uzeo Zvonareka
Ovo ce bit grdo
I kek ce papa
Nije ga uzeo jer ide u Portugal

Stanje kluba je da mi nudimo 150 godišnje jer vise ne mozemo a oni 500 ko iz p....  bas je u kurcu sportski sektor

M
Mislim da je ovaj prijelazni rok sasvim jedna druga priča baš zbog involviranosti g. Keka.
Siguran sam da ako on želi tog igrača da će bit i doveden i da on s njim ima plan.
Pa tako i taj famozni Gonzales, mislim da je teško da će se ( možda preteška riječ) usuditi dovest nekog a da on ne amenuje.
Njegov karakter, njegov mitski status za ovaj klub i u očima navijača, a i odnos s predsjednikom, mu jednostavno daju uporište za to.

Quote from: DirkVanHoojidonk on 15.07.2026, 20:36Dinamo nam uzeo Zvonareka
Ovo ce bit grdo
I kek ce papa

Čitaj druge teme, diši duboko, ne spammaj
#navodninavijač

Quote from: Kostrena on 15.07.2026, 18:33Gonzalez je i dalje aktualan
Javi tim svojim vezama neka učine što mogu da se to ne desi.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
15.07.2026, 21:55 #1795 Last Edit: 15.07.2026, 21:55 by fiorellolaguardia
Treba to izbacit na portale pa ce nam ga hajduk oteti.  ;D

S
Quote from: Franjo Tuđman on 15.07.2026, 13:40Sa ovim krilom Turčinom i Jankovićem, ovo je jako jaka ekipa, ako se stvarno dovedu još i stoper i lijevi bek to je savršena ekipa, savršeno posložena. Još kad se Barišić oporavi.. Ako mi pogledamo koje mi sve igrače imamo, (minus fruk) to izgleda ovako:
                      Puljić
                    (Adjei)

Vignato      Janković    Kabadayi
(Legbo,        (Yankov)    (Grulović,
Rukavina)                      Gojak)

Dantas          Pavić
          (Barco)            (Ćubelić)

Devetak                                  Oreč
(Bodetić)                              (Lasickas,Vešligaj)
              Barišić    Majstorović
            (Husić)          (Kitin,Manev)

Todorović
                (Kovač, Nwlokor)

Minusi:
Devetak, ozlijeđen Barišić, nedovoljno kvalitetan lijevi stoper.

Kako riješiti minuse?
Bilo bi sjajno da se negdje potvrdi da klub ide u dovođenje lijevog beka i lijevog stopera.
Potencijalni problemi: Ukoliko se ozlijede Vignata nastave treba ići u dovođenje lijevog krila jer tu nam onda ponestane prvoklasnih rješenja. Ali se i sa sadašnjim kadrom to lako može riješiti, stavljanjem Jankovića na lijevo krilo pa za njegovu poziciju 10tke mogu konkurirati Puljić, Ćubelić i Gojak. (S Puljićem na toj poziciji onda u špicu mogu Adjei ili Kabadayi a Kabadayia na desnom krilu onda može zamijeniti Gojak.) S ovakvim kadrom postoje beskonačno mnogo rješenja kako to postaviti. Ne moramo se brinuti. Napisao je Vukušić dan se ide po jedine dvije malo deficitarnije pozicije, lijevog beka i lijevog stopera.

Ova ekipa je 40% slabija bez Fruka I Radeljica. Ostalo su price za malu djecu

I
Šta nije s tom ekipom, igrač simo tamo, Đale osvojio duplu krunu?

Ti igrači simo-tamo su ti Selahi i Djouahra bez kojih bi kurac osvojili.
💙🤍

I
A znam za njih, a znam i za Smolu, Galesica, Hodžu, Pašalića ali to ti je ista ekipa. Igrač simo tamo.