Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Infopoint, Igor, Istegnuće kralježnice, maksich, Juncaj u 40oj, Stari grad, Estel and 6 Guests are viewing this topic.

Z
Kolega @Johnson  je za danas najavio golmana.

Vekic, Zelenika, Ivusic?

A
04.08.2026, 14:17 #2521 Last Edit: 04.08.2026, 14:26 by AR 147
Ivanušec otpisan u Feyenoordu..Prošle godine posudba u PAOKu, možda neka mogućnost posudbe kod nas..

J
Kraj živog bobana, jako teško

Quote from: AR 147 on 04.08.2026, 14:17Ivanušec otpisan u Feyenoordu..Prošle godine posudba u PAOKu, možda neka mogućnost posudbe kod nas..

Posudbe? Mislis 12-mjesecne pripreme za Bobana?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: Boy1da on 04.08.2026, 14:47
Quote from: AR 147 on 04.08.2026, 14:17Ivanušec otpisan u Feyenoordu..Prošle godine posudba u PAOKu, možda neka mogućnost posudbe kod nas..

Posudbe? Mislis 12-mjesecne pripreme za Bobana?

Tocno to. Jedino bi nekako prihvatio cinjenicu da se zastitimo ugovorom bez rupa i sitnih slova i klauzula, puckim rijecnikom "hocete ga kupit,daj pare".

Ali predvidjam u slucaju dolaska,prvih 6 mjeseci, dolazi , kompletno je nas, oko NG Sola, ili od nekih mordorskih naliv pera senzacionalno nalazi da postoji neka klauzula koja ga salje u dinamo za fixni odstetni zahtjev od 500 milja, kako se blizi kraj sezone (u slucaju da smo konkurentni), vec je sve dogovorio sa svojim bivsim klubom, sve je cesce ozlijedjen pred utakmice u Zg i cudesno pada u formi. Nakon 10 minuta zadnjeg zvizduka zadnje utakmice sezone slika se sa dresom omiljenog novog/starog kluba uz rijeci: "jedva sam docekao...Napokon....Tako sam i planirao...."
Na tribinama,medju inima i ja, "stvarno ovo nisam ocekivao".

Još par sati i gotov je početak tjedna, valjda će onda Kabadayi potpisati početkom slijedećeg tjedna 🤝

D
Kako bi nam taj Kacavenda dobro sjeo
Bas steta...

Je savršeno bi sjeo, baš je tip igrača za Keka, zg u srcu prgavac koji 5 godina jaše na valu te jedne sezone u Lokomotivi. :checazzo:
#navodninavijač

Kačavenda igra osmicu u Dinamu, mi ne igramo sa osmicama pa ono, nije da nam je sad pod mus.
Imamo mi dobru popunjenu sredinu. Mislim može on i cenera odigrat ali ne znam na kakvom nivou.
Dantas, Pavić, Janković, Ćubelić, Fruk su nam tu. To je valjda 70-80 posto vrijednosti ekipe.
Mene grize i dalje Šotiček i da se prelako odustalo od njega.

Btw. Jučer je Olivari pričao kako je piši kući propalo za povratak Pavića u Dinamo, evo i neki Rus im dolazi na tu poziciju. Dakle kad to Olivari kaže, ne moramo strahovat za buy back opciju Dinama.

E
E sad vjerovati ćeš Olivariju,  a ne meni  ;D
To sam ja rekao čim je došao i obrazložio zašto,  čudo toga se mora poklopiti da on Bobanu postane interesantan.

Obzirom da su otpisivali Topića, Stojkovića, Kačavendu, Hoxhu i onda da se promjenila ploča više me ništa ne bi iznenadilo sa bipolarnim Zvonetom.
Ali Olivari ima konkretne insajderske informacije i kako je zamahnuo jučer rukom na pitanju povratka Pavića u Dinamo je dovoljan pokazatelj da je prošo voz.
Mislio sam da će potegnut za njim pošto nemaju zamjenu za Mišića.
Ali odlučili su se potegnut prema Rusiji.
Mislim i dalje je njima aktivna buy back opcija, ali nemam pojma do kad. Netko je pričao godinu, netko dvije.  :bo:

Pavić ima potencijal otići na 10+ milijuna vrijednosti kroz godinu dana.
Takva inteligencija je rijetka danas, ima dobru konstituciju koja će se samo razvijat, viziju. Onako Sučićevski djeluje i mislim da bi mogao doć na takvu razinu.
A i znamo da su naše 6/8 jako cijenjene u cijelom svijetu.

kaže kućni da stiže slovenski golman, vjerovatno vekić?

Jebeš golmana, di su krila?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡