Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Lavic, Pesimista, mattur123 and 11 Guests are viewing this topic.

Priča se po selu da je danas poseban dan.
Je li tko pogledao prema nebu?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Quote from: KadOkrenemSe on Yesterday at 11:16
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 11:10Fornax ti isto malo previse hejtas Sancheza.
Sve ok, ali njega treba gledszi neutralo, bio je otisao je i to je to. Dao je Rijeci vise nego je uzeo, tu mislim na europu. To se moramo sloziti.

Sanchez je Rijeci dao vise od Sopica, Jakirevica i Tomica zajedno. Oni nit su u prvenstvu sto napravili ni u kupu ni u europi.
Sanchez je u europi.
Rozman je zbog trofeja jos uvijek ispred njih svih iako mi je kao trener najslabija karika od svih.
Po meni je to objektivno gledano.
Ja ne skrivam da je meni Sanchez najdrazi od svih njih, ali ga ne bi nilad vise vracao.
Sad sam najsretniji da je Kek tu i da smo se vratili vise na normalnije postavke odabira igraca, one postavke koje su nam donijele dvije titule, a to je da core igraca mora biti exyu. Bez ikakvog rasizma za druge nacionalnosti. Jednostavno kohezija nije ista kad se govori stim jezikom.

Ne bih Jakira stavljao uz Sopu... Jakir je financijski donio sto nisu svi drugi treneri zajedno... mislim samo na transfere

Jakir nje donio NISTA.
Jakir je bolji trener od Rozmana,ali je Rozman doni Rijeci vise.
Kad netko za 100 godina pogleda, vidjet ce da je Rijeka osvojila kup 2020. I da je trener bio Rozman , za Jakirovica nece nista pisati. Bit ce nebutan kao i Sopoc i Tomic.
To je jedino bitno, ove financije , ko je koga doveo, ko je koga prodao, koliko ko kosta itd su gluposti koje se zaborave. Trofeji ostaju. Za Đaleta da ne govorim.

D
Jakir je donio 3 godine financijske stabilnosti Rijeci i mogućnost da Fruka ne prodajemo na silu.

J
Quote from: deo123 on Today at 08:46Jakir je donio 3 godine financijske stabilnosti Rijeci i mogućnost da Fruka ne prodajemo na silu.
Isto tako je ostavio ekipu bez trenera prije najvažnije utakmice sezone.

A
Šta se tiče malog Datkovića sa Paga, tata i stric su mu navijači Hajduka, ali isto tako cijela druga strana njegove obitelji su veliki navijači Rijeke..Iako, koliko se sjećam Marin koji je igrao u Rijeci je uvijek bio fer i korektan prema Rijeci, a i ovaj dolazak njegovog sina u Rijeku je isto potez koji ide u prilog tome.

Sva sreća dečku, neka jedan dan postane igrač za prvih 11 Rijeke.

S
Quote from: TIR on Today at 00:43Ja pak za Tonija nema kakvu vezu s Hajdukom nisam čuo svojevremeno. Mislim da je sve čisto:

Dok novi Datković odraste kod nas, uvijek zaboravim, podsjeti me za 5-6 godina.  ;D 

Quote from: D2 on Today at 08:24Priča se po selu da je danas poseban dan.
Je li tko pogledao prema nebu?

Eclipse of the sun
Blackout
Black Knight Foundation
???

Sapienti sat
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

P
Koliko se sjecam, toni i niko datkovic su bratici, oba su igrali kod nas, niko je bio bas nas a toni se kasnije izjasnio da je za ajduka (kad je otisao od nas naravno)

Z
Je li to drugo krilo blizu ili su jos pregovori u pocetnoj fazi?

O
ako sve prode ok krajem mjeseca bi trebao potpisati,u meduvremenu bi trebalo biti par sitnijih odlazaka i dolazaka.

K
Nemojmo se zavaravat.
Datkovići su išli na poljud skoro svaku tekmu.

Sa mamom od malog sam išao u OŠ i nagledo se "kad umrmem umotan u bilo" statusa fotografija i pjevanja sa školjke kad se udala...
Sad magično nema ni jedne fotografije sa grbom tuge sa juga na društvenim mrežama.

No, ajmo ditetu dat šansu..

@TIR molim te banaj me dok ne prođu ovi postovi o djetetu od 13 godina. Oči mi krvare gledajući ovu temu, a danas nisam još niti zurio u sunce.  :o
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

V
Da sumiramo priču jer mislim da je dovoljno izjava. Tonijevi jesu za ajdučiju, niko i ekipa za rijeku.
Malom sretno i neka prekine crni niz u familiju  8)