Igrači

Started by Zelko Maler, 15.04.2023, 11:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 11.01.2026, 12:52
Quote from: ri5gile on 10.01.2026, 20:06Istra moze potrpit te Lawale i slične, Rijeka nema vremena za to, Misko se igra moneyballa ali s manjim ulozima a samim time i manjim prihodima, čitaj ipak se ide na manje "divlje" igrače šta ti garantira neku stabilnost i kontinuitet, Istra će jedne sezonr pogoditi i tri promašiti i biti deveta, Rijeke to ne može
Al zato može godinama trpiti Ilinkoviće, Lepinjice, Rukavine...

ne znam šta ti reći, a sad zamisli da trpe Ilinkoviće, Lepinjice, Rukavine.... i onda ih upare s hrpom trkaćih škurih....  ;D
nitko nije savršen

ps
meni Lepinjica ok, neću griješit dušu pa reći u rangu Petroviča ali ni daleko

S
Quote from: KadOkrenemSe on 11.01.2026, 13:40
Quote from: SandroB on 11.01.2026, 13:13Upravo mi je očevidac dojavio da su sinoć u Tapasu do kasnih sati dežurali "Fruk i ekipa".

Kako god tko shvaća, ali vrhunski sportaš tako ne živi.

I neka su... I oni su ljudi... prva utakmica je za 9 dana a ne sutra... Koje pizdarije

Možda ja pišem pizdarije, ali zato ti ovo svoje "utakmica je za 9 dana" lijepo zaveži mačku o rep, pa nek' lupeta po cijelom selu i probudi svakoga, ako treba u 4 ujutro.

Pa jebote, nisam ja "strogi tata" koji ga tjera rano doma, nego su pametniji od mene i od tebe, a ovim predmetom se i bave, davno rekli tajnu onoga što čini razliku između dvije top klase sportaša.

Što čini razliku? O kondicijskom treningu više-manje svi znaju sve. O farmakologiji i zdravoj prehrani svi znaju uglavnom sve. O tehnici, tj. tehničkom usavršavanju isto nema previše tajni. O taktici... mogu se nadmudrivati, ali postavke su šablonizirane.

Jedan autoritet za trening sportaša rekao je: između dva sportaša potpuno istih fizičkih i mentalnih karakteristika razliku čini - dobar san. Stabilan, miran dubok.

Priznajem, na stranicama navijača, na kojima nije strano ni zapičkarati bez prevelike uvrede, ovo o čemu pišem izgleda kao pizdarija. Kako bi mnogi koji su se odlučili ovo komentirati rekli - pustite ih... i oni su ljudi, nek' osjete noć. OK, ali na top razini te pizdarije čine razliku. I dobar san se ne broji samo dan prije utakmice. Pa ni devet. Ali nema veze... malo sam se zaigrao. Tko vjeruje, dobro. Tko ne, opet dobro.

Možda je odćorio do podne pa je sve ok.  :bo:  :neretljak:

Naravno da je san izuzetno bitan, kao i pravilan bioritam. No, jedan izlazak ne bi trebao biti predmetom spora. Ajd da stalno visi u parkiću kraj Konta ili zatvara Phanas. Ali...

Bottomline Fruk se do sada pokazao kao nevjerojatan profesionalac i jedan izlazak mu zaista ne bi trebali zamjerati.

A
Možda je to bila oproštajna večera i počastio je ekipu...Upravo piše u Sportskima da je odlazak u MLS jako blizu...

Quote from: AR 147 on 11.01.2026, 22:21Možda je to bila oproštajna večera i počastio je ekipu...Upravo piše u Sportskima da je odlazak u MLS jako blizu...

Ovo se čini kao jedna zanimljiva i intrigantna opcija.
Ne bi takav transfer ni bio sasvim sulud. Veliki novci, veliko tržište, igra u SADu gdje će se održati prvenstvo pa je opet blizu reprezentacije.
3-4 godine tamo pa može nazad da nam pomogne u skupinama Lige prvaka.  :neretljak: 

S
Quote from: Vado Magnar on 11.01.2026, 22:36
Quote from: AR 147 on 11.01.2026, 22:21Možda je to bila oproštajna večera i počastio je ekipu...Upravo piše u Sportskima da je odlazak u MLS jako blizu...

Ovo se čini kao jedna zanimljiva i intrigantna opcija.
Ne bi takav transfer ni bio sasvim sulud. Veliki novci, veliko tržište, igra u SADu gdje će se održati prvenstvo pa je opet blizu reprezentacije.
3-4 godine tamo pa može nazad da nam pomogne u skupinama Lige prvaka:neretljak: 

... kao veza s mladim igračima na posudbi. Kad Kreilach avanca u direktora.

11.01.2026, 23:05 #306 Last Edit: 11.01.2026, 23:05 by Vado Magnar
Ma može. Samo da smo mi u skupini lige prvaka.  ;)  :neretljak:

Edit: i mi živi da to vidimo.

Quote from: SandroB on 11.01.2026, 13:13Upravo mi je očevidac dojavio da su sinoć u Tapasu do kasnih sati dežurali "Fruk i ekipa".

Kako god tko shvaća, ali vrhunski sportaš tako ne živi.

Ma to slavi jer potpisuje za City pa su mu rekli "sine imaš još 5 dana, izbij se iz cipela"
SPORTSKI ODLAZI!

I
Inače...Fruk slomio mali prst na ruci

R
Quote from: ispod stijena on 12.01.2026, 14:56Inače...Fruk slomio mali prst na ruci
Brz oporavak želim Fruku.
Nego ono čisto ljudska znatiželja, zna li se je od lupanja po šanku u Tapasu ili tjekom nekih sportskih aktivnosti došlo do ozljede.
Imamo li kakav topic za tu temu ozljeda i bolesti  ili nam netreba?

Nismo im roditelji, pa ih ne trebamo za uši navlačiti doma iz noćnih izlazaka. Dok god su ti izlasci bili pristojni i nisu završili s delikatnim situacijama čije snimke će se dijeliti mimo portala, sve 5.
Ali isto tako, kako je @SandroB naveo, to može utjecati na njihovu spremu i formu. U tom slučaju onda nema kukanja, kako su pripreme bile teške, olovne noge i skupljanje glava, ako izgube protiv Istre.
Njihovo tijelo, njihov izbor, njihove odluke.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Dok ne dolaze slike "Pršut-festa" kao dole sa St.Filipom, Fomitchowim i ostalima mislim da smo na konju  8)
FF

Quote from: ispod stijena on 12.01.2026, 14:56Inače...Fruk slomio mali prst na ruci

riješeno

čovjek je pio čaj i netko mu je zapeo za mali prst u gužvi Tappasa

13.01.2026, 14:23 #313 Last Edit: 13.01.2026, 14:30 by NdockytovaLinijaKretanja
Fruk slomio prst na ruci, a jebote peha. Koliko se izbiva radi takvih ozljeda?
Sad tek vidim da je već to obrađeni

Z
mislim da dobiješ ono sranje što ti imobilizira i zaštiti prst,  tako da bi trebao biti u prvih 11 protiv Istre ( ako je do toga), samo što ja mislim da zbog drugih razloga neće biti ( transfer)
Imam osjećaj da je Fruk svoje za Rijeku odigrao.
Ovo s MLSom je ozbiljno.