Kako poboljšati odlazak na Ruju?

Started by TIR, 16.05.2026, 22:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zahvala za ideju ide kolegi @Mići_Boškarin  :)

Ova tema će poslužiti kao svojevrsni agregator ideja kako poboljšati odlazak na Ruju.

BITNO: u temu spada sve po pitanju sadržaja više nego infrastrukture. Dakle ono šta bi ljudi voljeli vidjet, a da nije parking, manje cijene karata i slično.

Molim vas što manje spama i prepucavanja da nemoram kasnije prolaziti kroz hrpu rasprava. Ako vidite nešto dobro u postu iznad vas, puknite lajk umjesto da napišete isto ili slično.

Kasnije ćemo ovo šibnuti i na portal široj publici pa kroz anketu dobiti top 3 stvari koje muče riječke navijače.
#navodninavijač

L
Kako poboljšati posjećenost Rujevice, a ne spomenuti preskupe karte i idiotarije s cijenama na dan utakmice i ustupanje karata, ne spomenuti manjak parkinga i nenatkrivenost 2/3 tribina?
Težak zadatak si postavio.

Ležim u krevetu prije spavanja i mozgam što napisati, ali ne ide.
Možda malo otvorenija komunikacija kluba s navijačima, agresivniji marketing, reakcije kluba na nepravde tijekom sezone (ne onako kao južnjaci prostački i vulgarno, ali dati do znanja da nismo budale i da nismo tu da bi popunili broj sparing partnera hajdinu.

S
16.05.2026, 23:34 #2 Last Edit: 16.05.2026, 23:35 by SandroB
Potpuno je iščezao "početni udarac". Neka jednom mjesečno neko boom ime izvede početni udarac. Kad sam bio mulac, sjećam se da je u Sarajevu na ligaškoj utakmici Željezničar - Crvena Zvezda u loži gost bio Elton John. Tih je dana imao koncert u Skenderiji.

Mi nismo London, pa će se tih svjetskih celebrityja manje šetati Opatijom ili našim Korzom, ali mislim da se uz malo truda može barem jednom mjesečno dofurati neko extra ime. Pa jebem mu sunce, nek' to bude i Thompson, ali ono... mora malo privući publike.

Da smo malo vrckavi, možemo dofurati i antijunaka, Plenkija ili Zokija, pa nek' im zvižde. Na Rijeka-Hajduk dofurat Zečića, da bude toplo pozdravljen od jednih i drugih.

Serem, ova ideja se može pametnije rafinirati, ali barem sam pukn'o u jednom pravcu.

nije u top 3 sigurno, niti u top 50 i nije ispravljivo ali moram spomenuti, posebno sada nakon šta sam vidio opet tribine u Osijeku
razmak između stolica, kada je zimsko doba i debele jakne kada sjediš spojiš se s susjedom lijevo i desno, doslovno, dođe suprotno od one pjesma jedna duša a dva tila, postane jedno tilo s dvije duše  :o  tipo Ryanair ali cijene nisu niskobuđetne
da je razmak između stolica kao na Opusu Rujevica bi primala 6k ljudi

Neka vrate stare jednokratne čaše, a maknu ove perive koje imaju okus i miris po radijaciji iz černobila
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Meni na istoku jedino krov fali. I malo življa ekipa ekipa iza šanka.

Quote from: vMario87 on 16.05.2026, 23:47Neka vrate stare jednokratne čaše, a maknu ove perive koje imaju okus i miris po radijaciji iz černobila
Bome, imam doma šest komada i uopće ne pijem iz njih.
#degenerik

Dosta njemačkih klubova ima otvorene treninge tijekom tjedna za navijače, to bi volio vidjeti u Rijeci.

Ne mora biti svaki tjedan, neka je svaki drugi... Da se prošećeš, pogledaš trening, pitaš autogram i napraviš fotku s omiljenim igračem...

Klincima i budućim navijačima bi to puno značilo. Uz to otvoriš fan shop, jedan šank... Ima tu potencijala...

G
Prilazak Ruji i komunikacija između tribina je glavni i osnovni problem, ali ako to nije tema onda mogu samo napisati nagradne igre na poluvremenu, kiss cam, bacanje majica na tribine, više K-popa, a od ozbiljnijih prijedloga -

malo veće angažiranje i davanje kreativne slobode službenom spikeru da radi program izvan 2x 45 minuta jer tko zna njegov lik i djelo, zna o kakvom je zabavnom i krativnom tipu riječ i koliko voli Rijeku.

F
Štand sa čevapima ispod svake tribine.  ;D

M
Za nas koji idemo ... samo poboljšaj ugostiteljsku ponudu. Da ima volje može se. Stavi bolji Fan shop ispod istoka.

A ovi koji ne idu teško da će ići brz obzira na bilo sto. Budimo realni ima nas 15 k članova ali od toga nas koji gledamo Rijeku svaku utakmicu 4-5 k max. Derbije ne računam. Tko zna možda jednom ako se vratimo na Kantridu dodje i onih par milja koji ne idu na rujevicu iz principa pa nas bude 8-9 na svakoj

Ugostiteljska ponuda je loša u smislu loše pive i hrane, sigurno se može nekoliko stepenica dignuti razina usluge.
Jer Vukovarsko koje toče na tribini nije isto kao naprimjer vukovarsko koje toce u nekim kaficima (klub mladih).
S obzirom da je toceno pivo na stadionu 4-5 eura mislim da stvarno nije odgovarajuca razina usluge.

Znamo da klub nema volju i želju išta napravit po tom pitanju samostalno, ali barem može urgirati prema davatelju usluge da to bude na vecoj razini.

Ispravite me ako se  varam ali mislim da promocija drži šank, a o njima i kvaliteti usluge je viška trošiti bilo kakve riječi.

..budući da se struktura ljudi na brdu neće uskoro promijeniti, niš od tega..želje i pozdravi vol.2965..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Ona dugačka ravnica na istoku prema ježevima, pa ona livada sa desne strane da se napravi ogromna fan zona di će bit fan shop, ćevapi, dobre pive i bolje pjesme nego u dokeru.

Quote from: Mosa kaRije on 17.05.2026, 09:18Za nas koji idemo ... samo poboljšaj ugostiteljsku ponudu. Da ima volje može se. Stavi bolji Fan shop ispod istoka.
Stavi bilo kakav fan shop ispod istoka.

Onaj kiosk je sramota, bolje da nema ničega. Zadnje kolo prošle sezone, dođem u namjeri da kupim duksu (uzeo bih bio doslovno bilo koju), nema duksi (nisu sve otišle nego nije ni bilo).

Sad nedavno dođem pitat za onaj bomber jacket, imaju jednu jedinu broj S.

Jebo te badžet, vadim iz džepa pare, ti nećeš da ih uzmeš!
#degenerik

P
Kad puste "Volimo Rijeku" na razglasu, neka stave i riječi/lyricse pjesme na veliki ekran, čim dođu stihovi "tu su Molo longo, Trsat i Kantrida, Rijeko mila grade svetog Vida" pola stadiona se pogubi i prestane pjevati, pa nek ljudi nauče  ;D