Ri europska sezona 2026/2027

Started by Deni323, 19.05.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

11.08.2026, 23:05 #450 Last Edit: 11.08.2026, 23:06 by Boy1da
Quote from: TIR on 11.08.2026, 20:57I postao je igrač Lepi nakon svega.

Vrlo jednostavan lakmus test - bi li ga htjeli nazad?

Evo, ja cu prvi - ne znam. Nisam ga gledao na Srednjem Istoku, ali ako je prije bio uvjeren da je bolji nego sta je, tek sad kad bi dosao kao, kakti, igrac, ocekivao bi Makelele status.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ne.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Yesterday there were new contacts with the agents of Matias Soulé and Dario Osorio. Midtjylland ask for €20m and are not willing to go down from this figure.

Pred par dana su prodali koreanca nekog u Club Brugge.
Moguće da će i Osorio dignut sidro do naše utakmice, najbolji igrač Mičjelanda uz Franculina.

M
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 12.08.2026, 15:21Yesterday there were new contacts with the agents of Matias Soulé and Dario Osorio. Midtjylland ask for €20m and are not willing to go down from this figure.

Pred par dana su prodali koreanca nekog u Club Brugge.
Moguće da će i Osorio dignut sidro do naše utakmice, najbolji igrač Mičjelanda uz Franculina.

Svaki put kad igramo protiv nekog u evropi prica se da ce njihov najbolji igrac sigurno biti prije nase utakmice, i uvijek ne bude.
Johnathan David prije Lillea, i zabije, Edin Visca prije Basahsekira, i taj isti zabije.

Uglavnom , nije ovo protiv tebe nego si me malo podsjetio.

J
Znači mogu staviti predikciju da ovaj zabija  ;D  ;D

M
Quote from: JeremiePingpong on 12.08.2026, 20:03Znači mogu staviti predikciju da ovaj zabija  ;D  ;D

Mjesečnu plaću  ;D

You cannot view this attachment.

Evo i legendarni Frankulino na meti West Hama, navodno je problem njegove povijesti ozljede.
Tu je i neki interes Galate kaže TM.
Da manje vrijedi idealan za Rijeku.

M
Znači Franculino i Osorio, najebali smo

J
Franculino zasad penal i asistencija u vodstvu od 2:0

https://www.index.hr/sport/clanak/evo-koliko-je-rijeka-zaradila-ulaskom-u-playoff-konferencijske-lige/2823528.aspx

QuoteUEFA za sezonu 2026./27. svakom klubu isplaćuje 175.000 eura za svako odigrano kvalifikacijsko kolo. Rijeka je svoje natjecanje započela u drugom pretkolu, a s obzirom na to da će igrati i doigravanje, sudjelovat će u ukupno tri kvalifikacijske runde. Samo na temelju tih nastupa klub će zaraditi 525.000 eura.

Ključna je i naknada za klubove koji ne uspiju proći doigravanje. UEFA za eliminaciju u toj fazi isplaćuje dodatnih 750.000 eura. To znači da je Rijeka ulaskom u završnu rundu kvalifikacija već osigurala minimalno 1.275 milijuna eura prihoda u aktualnoj europskoj sezoni.

Nije loše, čak možda pokrijemo i čarter.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

J
13.08.2026, 22:31 #460 Last Edit: 13.08.2026, 22:32 by JeremiePingpong
Nije vezano uz nas, ali...
Celje na pragu skupine lige prvaka. U playoffu ih docekuje Slovan, pobjedivo, ali opet tesko, barem se meni tako čini...

M
Ko zna jel navijači Celja govore " Ma bolje da ne igramo skupine LP, bit ćemo kanta za napucavanje ".

G
Zasigurno. Imaju samo 5 bodova iz tri utakmice u ligi , nemaju što tražiti u LP. Pričaju i kako su slučajno osvojili naslov i traže da im ruski vlasnici sagrade barem vrtić. Da vrati nešto društvu :)

Gojko misli da je smiješan
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

G
14.08.2026, 11:39 #464 Last Edit: 14.08.2026, 11:46 by TIR
Quote from: vMario87 on 14.08.2026, 01:00Gojko misli da je smiješan

Zasto si napet pa Partizan ti je pobijedio jučer. Guštaj.

2 dana hlađenje, čitati pravila :)