SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

brko and 1 Guest are viewing this topic.

R
Pa će Trump zaprijetiti da će dignut carine Belgiji, ili još gore da će ih napasti, jer svojataju pečene krompire.
Šalu na stranu, ovo je ozbiljan udarac nogometu samom raspravom oko tog i ne bi nikako bilo dobro da ova uvjetna kazna ostane...

FIFA korumpirana, a nebo je plavo :nisamja: Ovo je još ništa za J. Koreju 2002. godine :)
#navodninavijač

Prava stvar bila bi da sve reprezentacije zaprijete da neće izaći na teren ako FIFA ne odustane od te odluke. Klaun Infantino bi odmah popustio.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bar europske reprezentacije bi to trebale napraviti. Ali naravno da će svi gledati vlastite interese i praviti se blesavi. Dok njih ne zakači ovako nešto.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Da nema Rijeke odavno bi prestao pratiti nogomet, ionako 90% vremena gledam HNL.

Quote from: kirac_87 on 06.07.2026, 16:37Da nema Rijeke odavno bi prestao pratiti nogomet, ionako 90% vremena gledam HNL.

Gledam samo Rijeku. LP ne gledam već nekoliko godina, tu i tamo se zalomi neka tekma ali rijetko. Europska liga i KL 0 bodova. Primeru koju sam pratio detaljno  do pred 2g isto sam prestao pratit. SP i EP pogledam par utakmica ako ne zaspim  ;D.

Prije sam nogomet pratio od jutra do mraka. Valjda dođe do zasićenja kad ga pratiš od malih nogu.

I
Quote from: SandroB on 20.06.2026, 11:46A ovaj noćašnji, Miguela Almirona? @Iqteam podojio si Messija, ovaj crveni je revolucija, o njemu će se pričati...

Ooo imamo novi razvoj situacije s crvenim kartonima.
Podojijo sam Messija a Almiron je pao u zapećak.

Ovo poništavanje gledam sa strane da je nepravda samo odgođena.
Nije to ništa manje nepravedno nego kada sudac za očiti prekršaj za crveni, npr. gaženje s leđa po listu i ahilovoj tetivi ne dosudi ništa.  :neretljak:
Ista stvar, samo odgođena.
A i bolje da su mu oprostili jer ćemo sada moći gledati fantastičnog Baloguna. Šteta bi bila da on ne igra pa da ostanemo uskraćeni za njegove majstorije.  8) 

Nije im ni on pomogao. Forza Belgija!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Pa da nije točan slogan Football Unites the World!  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nego čujem nešto i Englezi se dosta naljutili na suce da kako im se mogao svirati penal Kanea protiv njih u utakmici s Meksikom. Srećom ne moraju puno svojih utakmica vrtiti unazad da bi pogledali penal koji je Modrić napravio protiv njih.  :novine:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on Yesterday at 08:56Nego čujem nešto i Englezi se dosta naljutili na suce da kako im se mogao svirati penal Kanea protiv njih u utakmici s Meksikom. Srećom ne moraju puno svojih utakmica vrtiti unazad da bi pogledali penal koji je Modrić napravio protiv njih:novine:

Ča ni bil jušto takov?

Z
Nadam se da Mo Salah šalje malog štakora doma

Da je Veli objasnit kako se izgovara Tagliafico. Nije Haland pa da je komplicirano. Jebeni klaun.

Yesterday at 19:23 #253 Last Edit: Yesterday at 19:29 by 🔵 D10S ⚪️
Faraoni 2-0  8)

Opet krađa na djelu. Fuj.

Z
Ovo je teško za gledati... nikad ali nikad ovako nebi poništili gol Argentini Brazilu ili ti "velikim" reprezentacijama.... Fuj odvratno