SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

Vado Magnar and 3 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Iqteam on 18.06.2026, 16:57O da da, kako ne. Ima još živih potomaka direktnih svjedoka koji su njega, oca i trudnu majku ispraćali za Ameriku. Inače, bili simpatične komšije. Nijemci, ali simpatični.  :nisamja:
Nego, da pitam. Igrala neki dan Argentina i napravio Messssi faul tamo negdje oko tridesete minute pa me zanima vaše mišljenje da li takav start zaslužuje crveni karton?

Ej, a se sjećaš kad je Phelps dobio Čavića 2008. u Pekingu, a Srbi uložili žalbu, jer je cijeli svijet vidio da je Čavić došao prije Phelpsa na 100 delfin? I stvarno izgledalo - Čavić prvi, nema nikakve dileme. Tek podvodna kamera uhvatila zadnji zaveslaj, ulazak u cilj, i dodir one elektroničke ploče... da ga jebeš, Phelps ga sjebo... nitko ne zna kako je ispružio ruke brže od ovog prije dodira i zaustavljanja vremena  :)  :)

I
Quote from: SandroB on 18.06.2026, 17:08
Quote from: Iqteam on 18.06.2026, 16:57O da da, kako ne. Ima još živih potomaka direktnih svjedoka koji su njega, oca i trudnu majku ispraćali za Ameriku. Inače, bili simpatične komšije. Nijemci, ali simpatični.  :nisamja:
Nego, da pitam. Igrala neki dan Argentina i napravio Messssi faul tamo negdje oko tridesete minute pa me zanima vaše mišljenje da li takav start zaslužuje crveni karton?

Ej, a se sjećaš kad je Phelps dobio Čavića 2008. u Pekingu, a Srbi uložili žalbu, jer je cijeli svijet vidio da je Čavić došao prije Phelpsa na 100 delfin? I stvarno izgledalo - Čavić prvi, nema nikakve dileme. Tek podvodna kamera uhvatila zadnji zaveslaj, ulazak u cilj, i dodir one elektroničke ploče... da ga jebeš, Phelps ga sjebo... nitko ne zna kako je ispružio ruke brže od ovog prije dodira i zaustavljanja vremena  :)  :)

:svakacast:  :svakacast:

Ok. Predajem se.  8) Davno bilo, zaboravljeno.  :neretljak:

Quote from: SandroB on 18.06.2026, 17:08

0.01 ne se sjećam, ali AI tako kaže ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
@Iqteam ... jesi vidio Bosni crveni karton?  :)  :)  :)

B
Quote from: SandroB on 18.06.2026, 23:10@Iqteam ... jesi vidio Bosni crveni karton?  :)  :)  :)

A Kataru protiv Kanade??
 :sta:

I
Quote from: SandroB on 18.06.2026, 23:10@Iqteam ... jesi vidio Bosni crveni karton?  :)  :)  :)

Odgovor je da.
Sad, komentirati ili ne?
U revijalnom tonu mogu ovako, malo parafrazirajući forum. Ja bi Muharemoviću oprostio jer on je trenutno najbolji obrambeni igrač BiH i nakon njega će dugo ostati rupa dok ga netko ne naslijedi. Sad ćemo ostati uskraćeni za njegovu magiju u narednim utakmicama BiH.

I
19.06.2026, 08:51 #127 Last Edit: 19.06.2026, 09:21 by Iqteam
Quote from: brko on 19.06.2026, 01:06

A Kataru protiv Kanade??
 :sta:

Evo, vidio i taj.
Ja mu ga ne bih dao jer ima baš milo lice a i dolazi iz Katara koji je trenutno napaćen geopolitičkom situacijom.
Edit:
Sada vidio i drugi. Nevjerovatno da tako lako pucaju kosti.

S
A ovaj noćašnji, Miguela Almirona? @Iqteam podojio si Messija, ovaj crveni je revolucija, o njemu će se pričati...

I
Revolucija ali sve čisto.
Ako je pravilo da za govor s rukom na ustima dobiješ crveni nema tu šta.
Isto kao, ne znam, za npr. gaženje džonom s leđa po ahilovoj tetivi.

M
Sjećam se jedne debate o pustanju igrača na porod djeteta, i to prvog. Eto, i belgijanci su pustili Dokua da ide.

F
HRT ubija s gostima u emisiji...

Čujem da im je i Bruno Marić bio, nisam gledao.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Možda i Fruk dobije koju minutu danas, mislim ako bude povoljan rezultat
Ex "Radeljić enjoyer"

K
Ma budele, od takvih nasih "stručnjaka" mi se sere. Neki od tih pacijenta je izjavio da smo taktički bolja repka od španjolske. Pitam se jel mi gledamo isti sport, jer nas svaka podjednako dobra ekipa takticki nadigra u bitnim utakmicama.

A o dolasku onog ćelavog krimosa Marića u emisiju neću ni komentirati.

Jedini simpa tamo mi je kruno jurčić.

D
Pogledao sam 32 minute utakmice sad ujutro, naspavan.. kakav nogomet mi igramo, pa to je fantasticno, valjda Gospa nije gledala jer ne znam tko ce je natjerati da se pojavi i za Ganu..