Playoff KL Midtjylland-Rijeka četvrtak 20.8.2026, 19.00h

Started by Rodney87, 17.08.2026, 13:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O

I
Sve bi bilo lakše kad bi imali jednu špicu golgetera

D
Sve u svemu ovo je iznad očekivanja. Imali su sansu i po. Imali smo dvije krasne prilike. Ova pozicija sa Dantasom je pogodak samo da se on i Janko malo spoje. I mislim da nam je golman uzasno bio postavljen na golu. Obzirom na sve ok je to. Da nam je jedan Ivanovic na špici, eeeee

Puljić mora na špicu.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

K
Drugi dio poluvremena bolje odigrano, čak i par puta zaprijetili

Nadam se da u drugo nećemo ući u leru, najviše visimo na prekidima i ubačajima, to je frka panika skoro svaki put

S
Da su nam 2 pojacanja prosli bi ove. Ovako ce ostati jos jedna propustena prilika nazalost

C

D
Mozda probati sa Frukom na špici a Kobajagi na njegovo mjesto.

Protiv ovih se da igrat. Nisu nista posebno. Za proci mi moramo danas zabit

O

J
Borimo se, ali ovo je kurac od nogometa. Jebu nas s dugim loptama na drugu stativu, a mi kurac. Ovdje zelja nije dovoljna, treba nesto polazat. Imam osjecaj ko da igramo vs dinama na ruglu.

Adjei 5.7 na Sofi, drugi najgore ocijenjeni ima 6.1.

Ne znam šta se očekuje od tog dečka, njega se kao špicu neće prodati ni Radomlju.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Sad će se vidjeti ruke trenera, njihovog ili našeg. Prvo poluvrijeme ni mi, ni oni nismo znali protiv koga igramo. Respekt je bio uzajaman.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L

I