Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Evo jos malo o ulasku djece u vrhunski sport

https://share.google/aXMOEJwL08Ac6TgoO

Negdje od 1:10:30

..juniori u polufinalu viareggia..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

..juniori pobijedili sassuolo 3:0.. u ponedjeljak finale protiv fiorentine..

K
Quote from: waf on 21.03.2026, 18:59..juniori pobijedili sassuolo 3:0.. u ponedjeljak finale protiv fiorentine..

Bijeli su poveli već u devetoj minuti 9. minuti autogolom Caricata, a u nastavku su pobjedu potvrdili Samateh (48′) i Kitin (65′).

..poraz juniora u finalu nakon produžetaka 1:4..

M
23.03.2026, 22:48 #710 Last Edit: 23.03.2026, 22:49 by moreplovac
Quote from: waf on 23.03.2026, 18:57..poraz juniora u finalu nakon produžetaka 1:4..
👏 Uz odličan nastup i osvojeno drugo mjesto na Viareggio kupu, juniori Rijeke dobili su tri individualne nagrade.

Vito Kovač, koji nije branio u finalu nakon što se, uz Lukasa Muricu, pridružio reprezentaciji Hrvatske U-19 uoči kvalifikacija za Europsko prvenstvo, dobio je nagradu za najboljeg vratara turnira.

Luka Tomić izabran je za najboljeg obrambenog igrača turnira, dok je trener Goran Gajzler dobio posebno priznanje.

Još igrali oslabljeni.

Ivković se baš jako trudi uništiti već uništenu školu nogometa..... :jbg:

L
Quote from: T.T.N.Y. on 27.03.2026, 06:41Ivković se baš jako trudi uništiti već uništenu školu nogometa..... :jbg:
U kuloarima se drugačije priča, govori se da se dosta stvari popravilo od njegovog dolaska. Možda netko ima točnije informacije?

K
Je, bolje su plaće sada, bolje se radi ali nitko osim njega nema pravo glasa i užasno je nepristupačan trenerima

E
Evo i mene nakon duže pauze
Ne mogu a da se ne osvrnem na temu o kojoj podosta znam , saznam.
Svaka promjena donese nešto dobro pa tako i ova s Ivkovicem,  ali zna donijeti i loše čega se i bojim.

Gajo je vrlo dobar natjecateljski trener, a o čemu sam već pisao. To potvrđuju i rezultati unatoč (ne) kvaliteti igrača s kojima raspolaže drži visoko četvrto mjesto HNL juniora. Evo i ovaj turnir koji ima tradiciju,  a kvalitetu vise  nema (  četvrti-peti rang jakosti) je odradio bolje od očekivanog.
Ovom ostavkom (tinjalo je već duže) je pokazao i onu karakternu stranu i rekao imam svoje ja.
Unatoč tome što natjecateljski nogomet ne može u istu rečenicu s razvojnim žao mi je što odlazi jer nemamo u juniorima baš kadra za  razviti u nešto više,  a rezultat koji je bitan za rejting kluba će sigurno patiti.
Tomo je osebujan lik, sigurno stručniji od dosadašnji šefova, autoritativan možda čak i previše
i u tome grmu  "previše" leži zeko.
Gajo je pokazao karakter da li će ga pokazati i ostali ili će bezpogovorno mjenjati svoje misljenje (uigravani sastav) i to u autobusu putujući na bitno gostovanje za tu kategoriju pokazati će vrijeme.
A tko zna možda takvi i budu nagrađeni,  unaprijeđeni u trenera juniora.

O bojazni iz uvoda napišem nešto više drugom prilikom .

K
Saho u 17' u raslje za 2:0 Opatija Dugopolje

L
Quote from: KadOkrenemSe on 27.03.2026, 16:17Saho u 17' u raslje za 2:0 Opatija Dugopolje
Odličan gol

Quote from: D2 on 17.03.2026, 17:14Ne znam gdje bih stavio. Nije vezano uz našu školu, ali je riječ o mladima.
https://www.novilist.hr/sport/bizarna-utakmica-pionira-odigrana-na-kantridi-grbci-pobijedili-crikvenicu-rezultatom-420/?meta_refresh=true
Što mislite o ovome?
Da se radi o nekom drugom klubu, ne o Crikvenici, osudio bi njihovog protivnika.

No, Crikvenica zbog seniora već godinama nastupa sa 7,8,9 igrača u mladim kategorijama, često ni ne dođu na utakmicu i sve se to zamaskira.

Masu puta se upisao rezultata tipa 5-0,6-0... Iako je bilo puno više. Često se upiše 3-0, kao da se igralo a ovi nisu došli. Pa ide žicanje predstavnika kluba,plakanje kako će seniori biti kažnjeni,oduzeti bodovi...

Seniori se kazne sa oduzimanjem bod(ova), ide novčana kazna, izbacivanje u niži rang. Puna usta "naše djece", a u stvari bitni seniori.

Nemaš djece? Ok, seli seniore u najniži rang, tamo su drugi uvjeti po pitanju mladih uzrasta i dobnih kategorija. Ali da, treba igrati ligu više...

Ovdje je jednina sramota Crikvenice! Napokon je neki delegat upisao stvarni rezultat na terenu!

Gledam utakmicu, u19, protiv Hajduka i ovaj Sibi me podsjeća na prime Ndokita